כמה שאלות על מה לקנות לחיבור למחשב באיזור ה1000
-
ArielBluman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי, אני ממש חדש פה, ואני די רוצה להפסיק לשמוע מוזיקה וסרטים מהרמקולים של המחשב הנייד.
א': איך לרוב מחברים רמקולים איכותיים למחשב? הנייד שלי מחובר בhdmi למסך (U2415), וחוץ מזה יש לו רק יציאת אוזניות סטנדרטית.
למסך יש גם את היציאה הזאת (לשניהם כמובן יש usb).
ב' יש משהו מומלץ כללי בדירוג מחיר הזה(1000+-)? אין לי בעיה לרדת ולהעלות במחיר קצת אם צריך. אני מעדיף לא יד שניה.
ג' אם אתם רוצים לשלוח אותי לחנויות להקשיב (הבנתי שזה נפוץ), אני גר בפתח תקווה, גם הרצליה והסביבה יהיה די נוח. בנוסף אני אהיה ביריד "חבר" הקרוב אם מישהו יודע על משהו טוב שם.
תודה רבה!
א': איך לרוב מחברים רמקולים איכותיים למחשב? הנייד שלי מחובר בhdmi למסך (U2415), וחוץ מזה יש לו רק יציאת אוזניות סטנדרטית.
למסך יש גם את היציאה הזאת (לשניהם כמובן יש usb).
ב' יש משהו מומלץ כללי בדירוג מחיר הזה(1000+-)? אין לי בעיה לרדת ולהעלות במחיר קצת אם צריך. אני מעדיף לא יד שניה.
ג' אם אתם רוצים לשלוח אותי לחנויות להקשיב (הבנתי שזה נפוץ), אני גר בפתח תקווה, גם הרצליה והסביבה יהיה די נוח. בנוסף אני אהיה ביריד "חבר" הקרוב אם מישהו יודע על משהו טוב שם.
תודה רבה!
ב1000~ ש"ח נראה לי שהאופציה הטובה ביותר היא זוג רמקולים מוגברים שתוכל לחבר ליציאת האוזניות של הנייד, אבל אני לא יכול לעזור לך עם הדגמים.
באופן אידיאלי מחברים את כרטיס הקול למגבר הרמקולים בעזרת יציאת LINE OUT (כשיש כאלה) או שמחברים HDMI או SPDIF לרסיבר במידה והDAC שלו יותר טוב מזה של כרטיס הקול.
באופן אידיאלי מחברים את כרטיס הקול למגבר הרמקולים בעזרת יציאת LINE OUT (כשיש כאלה) או שמחברים HDMI או SPDIF לרסיבר במידה והDAC שלו יותר טוב מזה של כרטיס הקול.
-
ArielBluman
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
לקח לי הרבה גיגולים לעכל את התשובה, אני מבין שline out זה ה"ירוק" שאליו לרוב מחברים אוזניות, ו"מגבר הרמקולים" זה הרמקול הגדול באמצע שיש לרוב בין רמקולים... אם זה לא נכון תתקן אותי.
אם אני מחבר בhdmi, לרסיבר (שד"א לא הבנתי אם חייב להיות לי כזה) אז מה אני עושה עם הווידאו? יש שרשור ממנו למסך?
ובנוסף אם אני כבר שואל, רמקולים שמופעלים ע"י BT או משהו מרוחק אחר, מה הדיליי שאני אמור לצפות לו? יכול להפריע בסרטים \ משחקים?
מתנצל מראש על השאלות שכנראה טריוויאליות...
ותודה!
·
לקח לי הרבה גיגולים לעכל את התשובה, אני מבין שline out זה ה"ירוק" שאליו לרוב מחברים אוזניות, ו"מגבר הרמקולים" זה הרמקול הגדול באמצע שיש לרוב בין רמקולים... אם זה לא נכון תתקן אותי.
אם אני מחבר בhdmi, לרסיבר (שד"א לא הבנתי אם חייב להיות לי כזה) אז מה אני עושה עם הווידאו? יש שרשור ממנו למסך?
ובנוסף אם אני כבר שואל, רמקולים שמופעלים ע"י BT או משהו מרוחק אחר, מה הדיליי שאני אמור לצפות לו? יכול להפריע בסרטים \ משחקים?
מתנצל מראש על השאלות שכנראה טריוויאליות...
ותודה!
היציאה הירוקה בניידים היא בדרך כלל יציאת אוזניות, אני לא חושב שיש לך LINE OUT בנייד. ההבדל העיקרי ביניהם היא שיציאת האוזניות היא קצת מוגברת, ולא תמיד הכי נקייה לכן עדיף לחבר את המגבר לLINE OUT כדי להימנע מכל מיני בעיות של הגברה כפולה.
מגבר רמקולים, במילים פשוטות, זה מכשיר שמקבל אות אודיו מאד חלש ומגביר אותו בשביל הרמקולים, כדי שתוכל להאזין למוזיקה בווליום סביר.
מה שאמרתי לך קודם לגבי רמקולים מוגברים זה פשוט האופציה שמתאימה ביותר בהתחשב לתקציב, לדעתי.
הנה אפשרות אחת לדוגמא: http://www.pcmag.com/article2/0%2c2817% ... ?tab=Specs
ומה שנחמד שיש להם סוג של כרטיס קול מובנה (DAC) ככה שאתה יכול לחבר אותם באמצעות USB.
האידיאל למוזיקה זה מגבר ורמקולים בנפרד, או רסיבר ורמקולים אם אתה רוצה לעשות קולנוע ביתי (רמקולים לסראונד וסאבוופר) או משהו מן הסוג.
מגבר רמקולים, במילים פשוטות, זה מכשיר שמקבל אות אודיו מאד חלש ומגביר אותו בשביל הרמקולים, כדי שתוכל להאזין למוזיקה בווליום סביר.
אתה לא חייב רסיבר וגם בתקציב שלך יהיה מאד קשה למצוא רמקולים ורסיבר במיוחד שאתה מעדיף לא ללכת על יד שנייה. וכן, את הרסיבר אתה מחבר לטלויזיה בשביל וידיאו.אם אני מחבר בhdmi, לרסיבר (שד"א לא הבנתי אם חייב להיות לי כזה) אז מה אני עושה עם הווידאו? יש שרשור ממנו למסך?...
מה שאמרתי לך קודם לגבי רמקולים מוגברים זה פשוט האופציה שמתאימה ביותר בהתחשב לתקציב, לדעתי.
הנה אפשרות אחת לדוגמא: http://www.pcmag.com/article2/0%2c2817% ... ?tab=Specs
ומה שנחמד שיש להם סוג של כרטיס קול מובנה (DAC) ככה שאתה יכול לחבר אותם באמצעות USB.
האידיאל למוזיקה זה מגבר ורמקולים בנפרד, או רסיבר ורמקולים אם אתה רוצה לעשות קולנוע ביתי (רמקולים לסראונד וסאבוופר) או משהו מן הסוג.
-
ArielBluman
- חבר שרק התחיל

גם מחו"ל אני די מעדיף לא לקנות. בעיקר כי אין לי כוח להתעסקות עם המכס, וכי הדואר בארץ לא מושלם.
אין לי בעיה לעלות במחיר אם צריך.
אין לי בעיה לעלות במחיר אם צריך.
הדגם הספציפי הזה נמכר בישראל לפי מה שאני רואה בזאפ, פשוט נתתי לינק לאתר ביקורת. אבל שוב, אני לא בקיא במה שקורה בספירה הזו אז כדאי מאד שתחפש עוד דעות בעניין הרמקולים המוגברים. בטוח שהיו לא מעט דיונים בנושא גם בפורום זה.