בעיה מייאשת - חיבור עם ובלי חייגן - פורטים חסומים
טוב אז ככה
אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט..
אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה
נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן
בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב
איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה..
פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה..
מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים?
הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או שאם אני רוצה אז בלי חייגן ואוכל לגלוש על 100 מגה.. מה אתם ממליצים לעשות? יש דרך לעקוף את זה ולגלוש על 100 מגה עם חייגן?
תודה מראש
אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט..
אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה
נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן
בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב
איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה..
פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה..
מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים?
הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או שאם אני רוצה אז בלי חייגן ואוכל לגלוש על 100 מגה.. מה אתם ממליצים לעשות? יש דרך לעקוף את זה ולגלוש על 100 מגה עם חייגן?
תודה מראש
תשאיר את מה שעובד וזהו ( 018 ) - יותר פשוט מלפטור בעיות שלא בשליטתך.
אין לי מושג על מה אתה מדבר כשאתה אומר שהוט מעבירים אותך דרך פרוקסי...rx77 כתב:טוב אז שמח לבשר שבהעיה נפתרהפשוט עברתי לבזק בין לאומי כי הבעיה היתה בהוטנט שנותנים איי פי *** (פרוקסי) שעובר דרך חו"ל
בקיצור מה שזול עולה יקר......
חוץ מזה לא אמורה להיות לך בעיה לעבוד בלי חייגן עם פורטים פתוחים - אין שום קשר בין השניים.