בנוגע למידע בעברית לסדרות
זה די קשור ל kodi אבל גם לא הכי קשור, המצב הוא שכשאר טוענים מידע לסדרות דרך התוסף thetvdb.com לא כל הסדרות מכילות מידע בעברית, אז חשבתי לתרגם חלק מהתקצירים (לפחות עבור הסדרות שנתקלתי בהן). אז הבעיה שניצבת מולי היא שחלק מן הסדרות ב thetvdb.com נעולות!
אני פונה אליכם מכיוון שאני מניח שחלקיכם כבר עבדו עם האתר הזה ויודעים על מה אני מדבר. מה עושים במצב כזה? האם יש טעם לפנות למישהו לגבי העניין או שסדרה נעולה תשאר נעולה לעולם ועד?
אני פונה אליכם מכיוון שאני מניח שחלקיכם כבר עבדו עם האתר הזה ויודעים על מה אני מדבר. מה עושים במצב כזה? האם יש טעם לפנות למישהו לגבי העניין או שסדרה נעולה תשאר נעולה לעולם ועד?
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה מדבר על שימוש עצמי, או תרומה לקהילה?
אם זה לשימוש עצמי, אני הפכתי את כל הסיפרייה שלי בצורה ידנית. נכנסתי לקבצי ה nfo, שיניתי שמות ותקצירים ועצבתי מחדש עם התוכן שמשמש אותי ואת סובבי, וזה הרבה יותר פשוט מפשרות על נתונים צולעים מאתרים בעברית.
אם זה לשימוש עצמי, אני הפכתי את כל הסיפרייה שלי בצורה ידנית. נכנסתי לקבצי ה nfo, שיניתי שמות ותקצירים ועצבתי מחדש עם התוכן שמשמש אותי ואת סובבי, וזה הרבה יותר פשוט מפשרות על נתונים צולעים מאתרים בעברית.
thetvdb.com הוא אתר ציבורי כך שמדובר בתרומה לקהילה. הקטע הוא שבתוספים כמו Pulsar אין לך אפשרות להכניס מידע מקומי לסדרות/סרטים, רק דרך thetvdb.com. וגם בכללי יותר נוח לי לשאוב מידע מהתוסף אונליין מאשר לגבות את קבצי ה- nfo ולהיסחב איתם לכל מחשב/מכשיר שמריץ kodi.
אז יש משהו שניתן לעשות בנדון?
אז יש משהו שניתן לעשות בנדון?
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- שם מלא: finalmakerr
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
@giggity47
·כל הכבוד על היוזמה!
לאחר ההרשמה תאשר את ההסכם שלהם למטה בצד שמאל.
·כל הכבוד על היוזמה!
לאחר ההרשמה תאשר את ההסכם שלהם למטה בצד שמאל.
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
@ofekb
א. לא הכרתי את האפשרויות האלה עד לא מזמן. ב. לא הנחתי שלמשתמשים אחרים יהיה עניין בטקסטים ייחודיים שכתבתי. אני רואה שרוב האנשים מחפשים את התבנית הסטנדרטית. כמה מילים על הסרט, כמו שיופיעו באתרים רשמיים. (משהו דומה לגב האחורי של ה DVD). אצלי זה טקסטים פחות רשמיים, שאמורים להזכיר לי (ולסובבי) על איזה סרט מדובר. אמנם סוג של תקציר, אבל משולב בביקורת (לא מתיימרת) שלי, הערות על הבמאי, התסריטאי והצוות. ציון חלופי לזה של האתרים הגדולים. הקבלה לסרטים אחרים. בקיצור, אוסף הגיגים שעלולים לעצבן את המשתמש הממוצע.
א. לא הכרתי את האפשרויות האלה עד לא מזמן. ב. לא הנחתי שלמשתמשים אחרים יהיה עניין בטקסטים ייחודיים שכתבתי. אני רואה שרוב האנשים מחפשים את התבנית הסטנדרטית. כמה מילים על הסרט, כמו שיופיעו באתרים רשמיים. (משהו דומה לגב האחורי של ה DVD). אצלי זה טקסטים פחות רשמיים, שאמורים להזכיר לי (ולסובבי) על איזה סרט מדובר. אמנם סוג של תקציר, אבל משולב בביקורת (לא מתיימרת) שלי, הערות על הבמאי, התסריטאי והצוות. ציון חלופי לזה של האתרים הגדולים. הקבלה לסרטים אחרים. בקיצור, אוסף הגיגים שעלולים לעצבן את המשתמש הממוצע.
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- שם מלא: finalmakerr
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
@giggity47
·שמח לשמוע שהסתדרת!
התרומה שלך היא אינה מובנת מאליו! תודה רבה
·שמח לשמוע שהסתדרת!
התרומה שלך היא אינה מובנת מאליו! תודה רבה