מחפש מתקין מקצועי באזור המרכז וייעוץ מחברי הפורום לגבי חדר צפיה
רכשתי את המקרן w1070+ מרחק צפיה עומד על 3.40 והשטח צפיה שלי יחסית רחב שעומד על רוחב 240.מחפש בעל מקצוע שיעשה ביקור בית ויתן לי יעוץ לגבי התקנת מסך מתיחה או שאולי מסך קבוע על הקיר כמובן שיבצע לי את ההתקנה על הדרך.אשמח לקבל ייעוץ גם מחברי הפורום לגבי מסכים ולגבי רסיבר ורמקולים אם מישהו ממליץ.התקציב שלי לגבי הכל עומד על 8000 ש"ח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·אייבק כתב:רכשתי את המקרן w1070+ מרחק צפיה עומד על 3.40 והשטח צפיה שלי יחסית רחב שעומד על רוחב 240.מחפש בעל מקצוע שיעשה ביקור בית ויתן לי יעוץ לגבי התקנת מסך מתיחה או שאולי מסך קבוע על הקיר כמובן שיבצע לי את ההתקנה על הדרך.אשמח לקבל ייעוץ גם מחברי הפורום לגבי מסכים ולגבי רסיבר ורמקולים אם מישהו ממליץ.התקציב שלי לגבי הכל עומד על 8000 ש"ח...
אין צורך באיש מקצוע כל עוד אתה יודע להחזיק כלי עבודה בסיסיים ביד.
קודם תחליט האם אתה מעדיף קבוע או נגלל זה תלוי רק בך ללא קשר לאיש מקצוע כזה או אחר.
בדוק במחשבון ב projector central מה הגודל המקסימלי שאתה יכול להתקין בהתחשב במרחק העדשה מהמסך שאתה מתכנן
http://www.projectorcentral.com/project ... or-pro.cfm
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·אייבק כתב:תודה רבה על התגובה.יש לך הצעות לרסיבר ורמקולים בתקציב עד 4000 ש"ח או קצת יותר?...
תקשיב בתקציב הזה לא תוכל לקבל רסיבר עדכני עם כל התקנים והמקודדים החדשים.
בתקציב זה חפש איזה דנון/אונקיו/ימאהה/פיוניר סביב ה 2000 וגש לחנויות לשמוע סט רמקולים.
במידה ואתה מעונין במכשיר עדכני וחדיש נסה מאמזון גרמניה את האונקיו 747 או ה 646.
רמקולים קנה רק לאחר שתאזין בעצמך.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
קודם כל רמקולים, אחרי זה רסיבר. תשקיע את המקסימום שאתה יכול ברמקולים הקדמיים שלך. רמקול טוב ומגבר סביר עדיף על מגבר טוב ורמקול סביר. לך תקשיב לרמקולים ואחרי זה נמצא לך רסיבר מתאים. בכל מקרה, תמיד תשאל לאיזה מגבר הרמקול שאתה שומע מחובר, שלא יעשו לך תרגילים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·ה 747 חזק יותר ובנוי מסיבי יותר. הוא up to date כמו ה 646.אייבק כתב:מה ההבדל בין האונקיו 747 ל646? ממליץ על דגם מסויים של רמקולים? שאדע איזה כיוון לחפש...
מבחינת רמקולים אמליץ לך על חברות שכדאי לשמוע
B&w, מיישן, וורפדייל , מורל, פולק אודיו,מוניטור אודיו ........ ואולי אפילו טאנוי בדגמים הנמוכים
הדגמים שרשמת לי הם גם בתקציב? או שאני אצטרך לעבור קצת את התקציב?istarmini כתב:·ה 747 חזק יותר ובנוי מסיבי יותר. הוא up to date כמו ה 646.......
מבחינת רמקולים אמליץ לך על חברות שכדאי לשמוע
B&w, מיישן, וורפדייל , מורל, פולק אודיו,מוניטור אודיו ........ ואולי אפילו טאנוי בדגמים הנמוכים...