נואש כבר - אשמח לעזרה בהשחלת כבל cat5e בתשתית קיימת בדירה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
rhayun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם

אז אחרי שרכשתי את כל הציוד, כבל שקעים ועוד.. ניגשתי למלאכה..
המצב שלי הוא כזה:
אני גר בדירה עם ארון תקשורת סטנדרטי ולא גדול, הראוטר שלי בסלון והמטרה היא להעביר כבל רשת מהסלון לארון תקשורת, שם לחבר אותו לסוויץ׳ שיתחברו אליו עוד כבלי רשת לשאר החדרים בבית, חלקם לאותו צינור של הכבלים וחלק לקו הטלפון

אז אחרי שניגשתי למלאכה הצלחתי להעביר כבל לחדר ילדים, לחדר הורים היה לי בעיה כי על אותו שרשור היו כבלים וטלפון אז היה קשה, לבסוף משכתי את הכבלים (לא צריך כבלים בינתיים) ואז הצלחתי להשחיל את הכבל רשת
ניסיתי לחדר ילדים השני שהוא ממ״ד כרגע אני בבעיה בגלל סיליקון ששפכו בתוך התשתית _לא דחוף לי החדר הזה)

הבעיה העיקרית שלי היא שבסלון על אותתו צינוק עובר כבלים וטלפון ושאני משחיל את הסטלבנד אני מגיע כמעט עד הסוף ואז נתקע, שברתי ידיים, ביזבזתי טונה של סבון - שום דבר תקוע.. אפילו אי אפשר למשוך את החוטים של הכבלים הקיימים
לא משנה מה עושה הוא תקוע, עכשיו זה העיקרי שלי איפה שהראוטר שאמור להתחבר לסוויץ׳ - אני שבוע, מוכה ומיואש

איך לעזעזל אני גורם לסטלבנד לעבור? הבנתי שיש סטלבנד קשיחים יותר ומקצועיים יותר, אבל אין לי (אני מאזור אשקלון) אולי משהו מכיר אחד שיכול לעזור לי בהשאלה..

תודה

yoavidor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 558
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

ניסית מצד שני ?

יואב

rhayun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

yoavidor כתב:ניסית מצד שני ?

יואב
...
בוודאי שניסיתי נתקע בכל מקרה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

rhayun כתב:
...
...
בוודאי שניסיתי נתקע בכל מקרה
...
·
אתה אומר שמגיע כמעט עד הקצה ונתקע ? שבור תקיר תחשוף את צינור ההשחלה אולי תצליח להגיע לתפוס הסטלבנד ביד

rhayun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

istarmini כתב:
...
...
·
אתה אומר שמגיע כמעט עד הקצה ונתקע ? שבור תקיר תחשוף את צינור ההשחלה אולי תצליח להגיע לתפוס הסטלבנד ביד
...
·הלוואי שזה היה פשוט. יש לי מזנון גבס ככה של הגיע לקיר זה לשבור את עבודת הגבס מה שלא ריאלי

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אם הדירה היא יד2 ואתה לא היית מעורב בבנייה ייתכן ומדובר על הורדת קו שקעים שביצע הדייר לאחר הכניסה ומי שביצע לא הרכיב את הצנרת עם מופות מתאימות ובכל יצר מפגע בצינור.
ייתכן גם שבמהלך התקנת מזנון גבס אחד הברגים נכנס בצינור.

הכי בטוח והכי נכון לחצוב ולחשוף את המקטע.

במידה והעבודה בוצעה לא נכון אתה תגלה מיד ותאמין לי כמה שטויות אני ראיתי שכל מני "קבלנים" עושים...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

rhayun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

istarmini כתב:
...
...
·
...
·הלוואי שזה היה פשוט. יש לי מזנון גבס ככה של הגיע לקיר זה לשבור את עבודת הגבס מה שלא ריאלי

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”