חווית שרות מהגרועות שידעתי בארץ ב- McGregor

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש 15/7 רכשתי חגורה בחנות מקגרייגור בקניון עזריאלי. לאחר כשבוע התגלה פגם מהותי בתפירת האבזם.
אתמול 17/8 נסעתי מירושלים לקניון עזריאלי כדי שיחליפו אותה, ולתדהמתי נתקלתי בסרוב. ביקשתי את המנהל שיסביר את פשר הדבר.
להפתעתי הגמורה, גם המנהל הסביר שאת החגורה שולחים לתיקון ואין אפשרות לזכות אותי ואילו הנהלים. אמרתי שאני לא מבקש זיכוי אלא החלפת החגורה באחת תקינה. בשום אופן לא הסכימו להחליפה אלא לתקנה.
חברים, מאז נפתחה החנות לפני כשנתיים אני אורח קבוע בה מידי שבועיים. רכשתי בעשרות אלפי שקלים (בלשון המעטה). רוב המלתחה שלי היום, כ- 80% הם של החברה הזאת. הם ממתגים עצמם מאוד גבוהה והמחירים בהתאם.
אני יודע גם יודע לפרגן ליחס/שרות שקיבלתי וכתבתי זאת בשירשורים שונים באתר כמו Future כמו Grand Hall וכו.
עוד לא נתקלתי בשרות/יחס מחפיר ומעליב כזה. פשוט תודעת שרות שואפת לאפס וחבל. רק בארץ יכולים להתרחש מיקרים הזויים כאילו.
מעל 60 פריטים רכשתי בחנות במיטב כספי. אבל להחליף חגורה שעלתה 207 שח עם פגם, באחרת, מסתבר שזאת בעיה גדולה.
רתחתי מזעם והחלטתי להשאיר את החגורה בחנות באומרי שאין ברצוני בתיקון ואף לא בחגורה.
יצאתי מהחנות נסער. מיותר לציין שתוך כדי היתעלמות מוחלטת של המוכר או מנהל החנות. אף אחד מהם לא ניסה לשכנע אותי לפתור את הבעיה.
מיותר לציין גם שעד עכשיו לא יצרו איתי קשר טלפוני.

אני מתכוון לכתוב לחברה בחול על חווית השרות הבלתי נתפסת שנתקלתי בה. בטוח אני שיטפלו בביזיון כמו שאנחנו מצפים שהיינו רוצים שיתיחסו אלינו, כמו אל בני אדם ולא ככרטיס אשראי מהלך.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

לפני שנים רבות רכשתי בארץ כרטיס מודם פנימי ISDN Fritz של חברת AVM בגרמניה. אז זה היה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג.

הכרטיס סירב לעבוד, ומבדיקה באינטרנט (קבוצות דיון, לא היה אז ממש אינטרנט נורמלי), התברר שהוא לא עובד על הצ'יפסט הספציפי של לוח האם שלי. כמובן שהיבואן (שהכרטיס נרכש ממנו ישירות) התנער מאחריות ואמר בפשטות שזו בעיה שלי...

ניסחתי אימייל מנומס לחברה בגרמניה ותיארתי את המקרה.

כעבור מספר ימים התקשרו ישירות מהחברה בגרמניה. הם עדכנו אותי שגירסת חומרה חדשה (שמתקנת את הבעיה) שוחררה, והכרטיס המעודכן נשלח ליבואן ויגיע לרשותי עוד מספר ימים. בנוסף, הם מתחייבים שבעוד מספר שבועות, כשיוצא דגם חדש לחלוטין ומתקדם יותר, אקבל אותו ללא תשלום...

לסיכום, צור קשר עם החברה בחו"ל, ורק אז תזכה ליחס ושירות נורמלי...

Batnun

.

omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

רק אחרי פנייתי לחול , יצרו איתי קשר בפייסבוק:

״עופר שלום רב, כלקוח שלנו יודע אתה שחווית הקנייה אצלנו היא מהטובות ביותר (זו אחת הסיבות שבחרת לחזור ולרכוש אצלנו פעם אחר פעם) הנהלים של החברה הינם לשלוח כל פריט לבדיקה של שירות הלקוחות ולהם הסמכות להחליט בדבר החלפת פריט פגום. אנו נערוך בדיקה בנושא שכן המקרה לא הובא לידיעתנו וכמובן שניצור עימך קשר בהקדם, בברכה״

omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

וכך עניתי:

חזרתי אליכם לרכישות חוזרות פעם אחר פעם כי לא היו לי תלונות. אבל מספיקה רק פעם אחת של יחס מזלזל ומשפיל כמו שחוויתי באותו ערב. וכמו שכולנו יודעים, לוקח שנים לבנות שם ושניות כדי להרוס. אני ממתין לתשובה מהחברה בחו״ל. נאמר לי שזה בטיפול.

ממתין לתשובת החברה מחול.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

לא הבנתי איך זה הגיוני, פנית באנגלית לחול, חזרו אליך לפייסבוק בעברית.
או שםנית אליהם דרך הפייסבוק וקיבלת תשובה... :roll:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

שלחתי היום בבוקר מייל חריף לחברת מאגרייגור בחול. בצהריים קיבלתי מייל שהנושא הועלה למעלה ובטיפול.
אתמול כתבתי פוסט בפייסבוק של חברת מאגרייגור בארץ.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #7 

זה כבר יותר הגיוני, כי אתה כותב אחרת לגמרי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

הסאגה הגיע לסיומה בכך שאתמול קיבלתי טלפון ממנכ"ל מקגרייגור.
מכיוון שלא היה בארץ לטענתו, לא יכל לטפל בתלונתי.
דיברנו ארוכות, האזין לדבריי/טענותי בקשב רב ואף הצדיק אותי בכך שלא היה צריך להאמר שהמוצר ישלח לתיקון אלא ישלח לשרות לקוחות להמשך טיפול. כל מוצר שמתגלה בו (בשימוש ראשוני) בעיה מהותית, מוגדר כ- DOA, ויש להחליפו בחדש.
פריט חדש יחכה לי בחנות.
אישית, לא יודע אם אמשיך לרכוש ברשת זו.
מקווה שלהבא יפנימו שלתת שרות זאת זכות. הכוח בידיים שלנו.
תודה למגיבים
עופר

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #9 

סוף טוב....... הכול רע

omz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

molvy,
מה לעשות, אנחנו בארץ, ולתת שרות.. זאת מילת גנאי אצל הרבה מאוד עשקים. חלקם לא מכירים את המילה לתת "שרות".
אבל הכוח אצלינו וכן, אפשר לשנות.
קרוב ל 800 איש צפו בשירשור. הרבה יותר נחספו לתלונתי בפייסבוק.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #11 

@omz
·
אני חייב לא להסכים אתך. העסקים היום מתחילים להבין שהשירות שהם נותנים יהיה הבסיס של העסקים שהם יקבלו מחר.

נתקלתי בהרבה דוגמאות לשירות טוב ופרסמתי כמה מהם.

אני מסכים במאה אחוז שהכוח אצלנו והיכולות לפרסם ביקורות מהווה נקודת לחץ על העסקים לתת שירות טוב.

אני לחנות כזו לא הייתי נכנס שוב

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #12 

קודם כל תודה לך על השיתוף.
הבעיה בארץ היא שלצרכן הישראלי יש זכרון קצר מאוד, והוא תמורת מחיר זול יותר "ימכור גם את אמא שלו".

אנשים צריכים להבין שהכח בידיים שלהם ואם הם לא ישמשו בו ימשיכו לעשות מהם צחוק.
דוגמא הכי פשוטה היא יס והוט, צוחקים על אנשים, מפקיעים מחירים, במקרה של הוט גם מגבים את זה בשירות גרוע.
אבל כולם מחוברים אליהם ואומרים "אין מה לעשות".
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”