התייעצות מטחנה
היי,
שדרגתי לבזרה 99 משומשת אבל המטחנה שצרפתי משומשת נפטרה בניקוי ה 1 על שולחן הניתוחים (אסקסו אי מיני).
אשמח להמלצה רצוי סביב 1000 אבל אם אין ברירה אני רוצה לטווח ארוך אשקול לכיוון 1800.
ראיתי כמה וכמה דברים מעניינים אשמח לנסיונכם.
רוצה לקנות היום!
תודה מראש,
שחר
שדרגתי לבזרה 99 משומשת אבל המטחנה שצרפתי משומשת נפטרה בניקוי ה 1 על שולחן הניתוחים (אסקסו אי מיני).
אשמח להמלצה רצוי סביב 1000 אבל אם אין ברירה אני רוצה לטווח ארוך אשקול לכיוון 1800.
ראיתי כמה וכמה דברים מעניינים אשמח לנסיונכם.
רוצה לקנות היום!
תודה מראש,
שחר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם זאת חדשה אז קומפק K3. אחרת אפשר באמת מסחרית משומשת 64מ"מ כמו מאצר סופרג'ולי,מייג'ור, גם אובל הולך למרות שהיא לא הכי יפה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גרינטה מקבילה לרוקי אבל קצת יותר פלסטיקית. איטית באותה מידה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תתחדש שחר, נדרשת טחינה יחסית הדוקה, כמעט עד סגירה.
תיקונים בהתחלה גסים של כסמ סיבוב, זריקה של קפה ☕ לכמה שניות, נסיון חליטה עם עם הטחינה החדשה וחוזר חלילה. כשאתה כבר קרוב לרמ הנדרשת , התיקון הוא כבר ממש מילמטרי, שוב לזרוק קצת קפה ☕ ואז לטחון לחליטה.
הקפד על שקילה, בכל פעם כדי דלא תשנה את כמות הקפה.
סלסלת הסינגל היתי דוחס כ 12 גרם ובעוצמה.
דרך אגב ה k3 שלי הגיעה לא מכוונת כלל ונדרשתי לפרק את הראש לכוון גס ואז לסגור חזרה שכן אחרת מבין הטווח שלה לא נתן לי להדק מספיק לטחינה עדינה.
בנוסף שים לב ❤ ללשונית שקופה בפתח יציאת הקפה. ראשית אח תדחף אותה פנימה כי היא תיתפס בסכינים ושנית אני הוצאתי אותה לחלוטין וחוויתנ פחות גושים.
בהצלחה
תיקונים בהתחלה גסים של כסמ סיבוב, זריקה של קפה ☕ לכמה שניות, נסיון חליטה עם עם הטחינה החדשה וחוזר חלילה. כשאתה כבר קרוב לרמ הנדרשת , התיקון הוא כבר ממש מילמטרי, שוב לזרוק קצת קפה ☕ ואז לטחון לחליטה.
דרך אגב ה k3 שלי הגיעה לא מכוונת כלל ונדרשתי לפרק את הראש לכוון גס ואז לסגור חזרה שכן אחרת מבין הטווח שלה לא נתן לי להדק מספיק לטחינה עדינה.
בנוסף שים לב ❤ ללשונית שקופה בפתח יציאת הקפה. ראשית אח תדחף אותה פנימה כי היא תיתפס בסכינים ושנית אני הוצאתי אותה לחלוטין וחוויתנ פחות גושים.
בהצלחה
כמה בכפול?kobbi כתב:תתחדש שחר, נדרשת טחינה יחסית הדוקה, כמעט עד סגירה.
בהצלחה...
·
·כבר 14 עושה רושם עמוס למדי...kobbi כתב:זאת סלסלה כפולה חדשה שקבלתי אותה עם ה ecm כך שלא ניסיתי אותה תתחיל עם 20 גרם ותראה האם זה לא גבוה מידי לראש של הבזרה. אם הידית לא נסגרת כראוי או אז תפחית שני גרם ואם ניתן להוסיף אז תנסה להגיע ל 22 גרם....