איזה רסיבר עדיף? MARANTZ SR-5009 או ONKYO TXNR636 ZONE 2 ? תודה מראש !

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
roe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ושאלה נוספת על רמקולים שקועים. מה ההבדל בין:
MOREL IN6X
ל OMEGA
יש כזה הבדל ששווה לשלם על המורל כמעט כפול?

DanielGe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

אני עד לפני חודש הייתי הבעלים של אונקיו 636 ואילו כיום אני הבעלים המרנץ 5009.
מבחינת סאונד- טרם גיבשתי דעה, ולא אגבש עד אשר אעבור לדירה החדשה שלי בסוף החודש.
מבחינת נוחות תפעול- התצוגת מסך של המרנץ הרבה יותר ברורה ונוחה וכמו כן היא מעניקה יותר פונקציות.
מבחינת המותג- שניהם מותגים מעולים אבל לדעתי המותג מרנץ מקצועי יותר ומיועד לקהל שמחפש לשלב בין סטיראו לק״ב.
חיבורים- מבחינתי הקלף המנצח של המרנץ היה שהוא מעניק פרה-האוט מלא ל7.2 ערוצים לעומת העונקיו שנטול פרה האוט לחלוטין (טוב לא לחלוטין אלא בזון 2 בלבד ללא יכולת להשתמש במגבר השמחובר לפרה האוט בזון 2 כאשר צופים בזון 1), בסופו של דבר אני מתכנן להשתמש במרנץ כפרוססור בלבד אז זה מה שהכריע. כמו כן במרנץ חיבור לטריגר 12 וולט לעומת זאת לאונקיו חיבור לפטיפון בילד אין.
לגבי עיצוב- לדעתי כאן האונקיו לוקח וזאת משום המסך במרנץ קטן מאוד ומלבד חיווי איזה מקור מנגן ומה הווליום אין שום דבר נוסף.
מערכת כיול- במרנץ יש את האודיסי לעומת המערכת כיול הפשוטה שבאונקיו. המדידות של האודיסי ארוכות משמעותית ונעשות מ8 נקודות שונות בחלל ההאזנה. כמו כן הרסיבר מגיע עם סטנד יעודי מתכוונן עשוי קרטון להנחת המיקרופון
וואיפי- במרנץ 2 אנטנות לקליטת הוויפי לעומת האונקיו שמגיע ללא אנטות בכלל. אני לא יודע עד כמה האנטנות משפיעות כי אני מחובר בכבל רשת.
שלט- השלט באונקיו מסיבי יותר ושמן יותר כיאה לרסיבר ואילו במרנץ שלט דק יחסית מזכיר יותר שלט של טלויזיה אבל בעל גימור מתכתי יוקרתי.
אפלקציה- לשני הרסיברים אפלקציה נוחה מאוד יחסית אבל זאת של האונקיו מעניקה יותר אפשרויות. ביננו? האפקלציה זה טוב ונחמד אבל בקושי יוצא לי להתמש בה, אני אישית מתחבר יותר לעניין של כפתור פיזי.
טכנולגיה- פה לדעתי לאונקיו יש יתרון מכיוון שהוא תומך (חלקית) ב hdcp 2.2 ותמיכה מלאה בדולבי אטמוס.
מחיר- לדעתי המרנץ יקר משמעותית מהאונקיו אבל לעומת זאת, הדנון 3100 (אם אני לא טועה זה המקביל של המרנץ 5009) במבצע בחו״ל והעלות הזמנה שלו לארץ ממש משתלמת, תחפש בפורום הזה בין השרשורים הראשונים.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #3 

דרך אגב, לשני הרסיברים האלה (וגם הדנון) כבר יצאו מחליפים, דגמי 2015.

Marantz-SR5010
Onkyo-TX-NR646
וגם:
Denon-AVRX3200

ההבדלים הם בעיקר תוספת תמיכה ב- DTS:X ו- HDCP2.2

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

היה לך את ה636 ועכשיו יש לך את ה5009 . בזה ענית לו על השאלה שלו
Sony 1040
Monitor mass

DanielGe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

@עופרפולק
·
כן ולא. למי שיש רמקולים נצילים במיוחד ולא חשוב לו פאוור חיצוני ולעומת זאת דולבי אטמוס והמחיר כן רלבנטים עבורו אז 636/646 עדיפים.

buzaglo84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

nirmv כתב:דרך אגב, לשני הרסיברים האלה (וגם הדנון) כבר יצאו מחליפים, דגמי 2015.

Marantz-SR5010
Onkyo-TX-NR646
וגם:
Denon-AVRX3200

ההבדלים הם בעיקר תוספת תמיכה ב- DTS:X ו- HDCP2.2
...
אני מחכה למרנץ
לדעתי מכשיר חבל על הזמן.
הכל שאלה מה יהיה המחיר של הדנון...

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #7 

אני גם מחכה למרנץ. אבל ה 7010, בגלל שאני רוצה לבנות סטאפ של 5.1.4. צריך רסיבר 9 ערוצים.
רסיברים שיתמכו בזה הם:
Marantz SR-7010
Denon X6200W
Yamaha RX-A2050
כמו כן דגמים יקרים יותר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”