שלום,
קצת פעור בהינתן רמת הידע פה בפורום, אבל אני זקוק לעזרה בסיסית.
עשיתי סקר שוק בחברות שמספקות ספק + תשתית.
בנוסף - היכולת של התשתית באזור שלי היא עד 100 מגה.
השימושים לאינטרנט הביתי הם פשוטים מאוד - צפיה בסרטים בצפיה ישירה, מולטיפלייר בXBOX וסטרימינג מהמחשב (וכמובן שימוש בטלפון הסלולרי לגלישה).
ההתלבטות שלי היא כזו -
האם לקחת 100 מגה של בזק ב-116 ש"ח לחודש
או טריפל של סלקום ב-149 שקל לחודש של 40 מגה
בנוסף
האם לרכוש בעצמי את הראוטר או לשלם מחיר חודשי קבוע של 9.90 (סלקום + נטוויז'ן מציעים NETBOX).
תודה
עזרה בבחירת ספק + תשתית + מודם לרשת אינטרנט ביתית
-
SaharAttia
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בשימושים שתיארת 40MB יהיו מצוינים.
תתקשר לבזקבנלאומי [מומלץ] ותתעניין בחבילות 40 ו-100 מגה של השוק הסיטונאי. אם פער המחיר זניח בשבילך תלך על ה-100 אך קח בחשבון ש-40 יתנו לך מענה מלא ואיכותי לכל מה שביקשת [היית קונה רכב שמגיע למהירות 200 קמ"ש כאשר הנסיעות שלך מגיעות מקסימום ל-100 קמ"ש?]
בנוגע לראוטר, תתחיל בהשאלה של ראוטר ב-10 ש"ח בחודש ותראה אם ה-WIFI איכותי בכל הבית ואם הכל יציב, תמיד אפשר לקנות ראוטר עצמאי.
קח בחשבון שבשביל לעשות קפיצה בעניין זה תצטרך ראוטר במחירי 500 ש"ח וצפונה.
בהצלחה.
תתקשר לבזקבנלאומי [מומלץ] ותתעניין בחבילות 40 ו-100 מגה של השוק הסיטונאי. אם פער המחיר זניח בשבילך תלך על ה-100 אך קח בחשבון ש-40 יתנו לך מענה מלא ואיכותי לכל מה שביקשת [היית קונה רכב שמגיע למהירות 200 קמ"ש כאשר הנסיעות שלך מגיעות מקסימום ל-100 קמ"ש?]
בנוגע לראוטר, תתחיל בהשאלה של ראוטר ב-10 ש"ח בחודש ותראה אם ה-WIFI איכותי בכל הבית ואם הכל יציב, תמיד אפשר לקנות ראוטר עצמאי.
קח בחשבון שבשביל לעשות קפיצה בעניין זה תצטרך ראוטר במחירי 500 ש"ח וצפונה.
בהצלחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |