משהו יודע האם יש דרך לעשות איטום לגג לבד בצורה פשוטה?
מדובר בבינין ישן הגג מצופה בזפת חם, לפני שנתים התחילו נזילות בכמה נקודות בבית.
הועד הבינין הביא זפת שלא עשה כלום ומתנער מאחריות.
מדובר על שטח של כ 140 מר
להוציא כ14 אלף על ריעות ביומטריות אין לי.
לעשות זפת חם, אין לי אפשרות לחמם כמות כזאת גדולה של זפת.
יש חומרים כמו גומי גג או פוליגג שיכול לעזור לי?
המים כניראה מחלחלים מאיפשהו כי אין חורים נראים מעל מקום הנזילה.. גם כן שמתי זפת חם מעל אותם נקודות ולא עזר...
הועד הבינין הביא זפת שלא עשה כלום ומתנער מאחריות.
מדובר על שטח של כ 140 מר
להוציא כ14 אלף על ריעות ביומטריות אין לי.
לעשות זפת חם, אין לי אפשרות לחמם כמות כזאת גדולה של זפת.
יש חומרים כמו גומי גג או פוליגג שיכול לעזור לי?
המים כניראה מחלחלים מאיפשהו כי אין חורים נראים מעל מקום הנזילה.. גם כן שמתי זפת חם מעל אותם נקודות ולא עזר...
החברה שעשתה את הזיפות לא נתנה אחריות על העבודה? בדר"כ האחריות על זיפות היא 5 שנים.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
ראשית הוועד צריך לשלם על זה וזה לא אמור ליפול עליך לבד.
שנית יש כל כך הרבה גורמים לזה שממש אי אפשר בהתכתבות...
1. יכול להיות שלא עשו רולקות בצורה טובה
2. יכול להיות שמשהו "גאון" התקין משהו על הגג וקדח ישירות על האיטום (מעמד לדוד, צלחת וכו...)
3. עייפות החומר
הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה למרוח טופגג/פוליגג ולא בטוח שזה יעזור אבל תנסה. פח של 22 ליטר עולה בערך 120 שקל.
עבודת פרך במיוחד בחום הזה... בשביל ליישם את זה בצורה תקינה תצטרך לנקות את הגג קודם עם צינור מים. לא ניקית עבדת לחינם.
עצה שלי אל תוותר לוועד.
שנית יש כל כך הרבה גורמים לזה שממש אי אפשר בהתכתבות...
1. יכול להיות שלא עשו רולקות בצורה טובה
2. יכול להיות שמשהו "גאון" התקין משהו על הגג וקדח ישירות על האיטום (מעמד לדוד, צלחת וכו...)
3. עייפות החומר
הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה למרוח טופגג/פוליגג ולא בטוח שזה יעזור אבל תנסה. פח של 22 ליטר עולה בערך 120 שקל.
עבודת פרך במיוחד בחום הזה... בשביל ליישם את זה בצורה תקינה תצטרך לנקות את הגג קודם עם צינור מים. לא ניקית עבדת לחינם.
עצה שלי אל תוותר לוועד.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
זה לא הכי קל אבל בטח עוד מעט ייכנס לשירשור עורך דין שיסביר לך איך לשלוח מכתבים רשומים לכל בעלי הדירות והוועד וולדרוש מהם השתתפות בתיקון הנזק/בלאי
אני לא חושב שזה צריך ליפול עליך
אני לא חושב שזה צריך ליפול עליך
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 17/08/2015 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
תבדוק את הנושא באגודה לתרבות הדיור, כמו כן, תנסה לגגל על הנושא ותמצא מספיק שירשורים בתחום.
בהגדרה זו בעיה של כולם ולא רק שלך.
באופן עקרוני, ואני לא עו"ד או יועץ משפטי, אך מההיכרות שלי, אחרי שאתה מפיץ מכתב לכל בעלי הדירות, או דרך הדיירים שלהם (שהרי הם בטוח בקשר עימם הרי הם משלמים שכירות) אתה תוכל להזמין בעל מקצוע, לשלם לו ולתבוע ההוצאות בבית משפט לתביעות קטנות בהנחה ומתנערים..
בהגדרה זו בעיה של כולם ולא רק שלך.
באופן עקרוני, ואני לא עו"ד או יועץ משפטי, אך מההיכרות שלי, אחרי שאתה מפיץ מכתב לכל בעלי הדירות, או דרך הדיירים שלהם (שהרי הם בטוח בקשר עימם הרי הם משלמים שכירות) אתה תוכל להזמין בעל מקצוע, לשלם לו ולתבוע ההוצאות בבית משפט לתביעות קטנות בהנחה ומתנערים..