uriler כתב:שלום לכולם,
החמסינים האחרונים נותנים את אותותיהם, והבנו שהמאוורר הקטנצ'יק שיש בחדר של הילד לא ממש מצליח לעשות משהו (חוץ מלהרחיק יתושים).
דירה שכורה, אין אפשרות להתקין מזגנים, אז רצינו לבדוק אם קיים פתרון נייד שיהיה אפקטיבי יותר. שמעתי מחברים על מאווררי מגדל שונים שמצליחים באופן מפתיע להיות אפקטיביים יותר ממאוורר סטנדרטי.
אם מישהו מכיר, אשמח להמלצות על יצרן, דגם, מחירים וכו'.
חשוב שהמאוורר יהיה שקט ובטיחותי (הילד בן שנתיים, יורד מהמיטה בלילה ועלול לגלות עניין).
תודה

...
המאווררי מגדל האלה לא מתאימים לחדרי ילדים: הם מרעישים כמו טרקטור ועושים הרבה רוח תרתי משמע.
אם הילד שלך חסין לרעשים וסובל עם מאוורר רגיל אז באמת הם יותר חזקים.
גם לא המאוורים המתכתיים שמכונים "תעשיתיים". היו לי 2 כאלה והם נוטים להרעיש יותר ויותר בחלוף החודשים. בניגוד למאווררים הפשוטים מפלסטיק קשה לנטרל את מקור הרעש (החיכוך) במאוורר. וכמובן שהם לא בטיחותים לחדר ילדים.
יש גם מאווררים עם מיכל לקוביות קרח שמוציאים אוויר קר. בדקתי בחנויות וזה באמת עושה אוויר קר כל עוד הקרח לא נמס.
אבל נראה לי מסורבל להתעסק עם זה כל יום: למלא קרח ולרוקן את המים אחרי שהוא נמס.
שורה תחתונה: בדירה שכורה שאין אפשרות למאוורר תיקרה, כדאי להתפשר על מאוורר עמוד מהסוג הנפוץ.
איזה דגם לבחור ? לדעתי כולם עושים עבודה דומה ונשאר לבדוק רק את רמת הרעש.
בתחילת הקיץ נכנסתי לסניף של מחסני חשמל וביקשתי לשמוע לפחות 6-7 מאווררים אחד, אחד כדי לקנות את השקט ביותר.
המוכר לא אהב את זה אבל נתן לי לסחוב כל מאוורר לשקע חשמלי מרוחק בחנות, להחזיר אותו ולהביא את הבא אחריו. בקיצור, כל עוד לא הפרעתי לא ללהסתובב בחוסר מעש זה היה בסדר מבחינתו.
יצא שהכי שקט היה
Goldline ATL906 שהוא גם הכי זול (99 ש"ח) בחנות וגם אחד המומלצים בזאפ.
כשבאתי לשלם המוכר נזכר שאין להם אותו בסניף וקניתי במקום אחר.
בינתיים המאוורר עובד כחודשיים והכל טוב. יש לו 5 כנפיים בשונה מהדגמים הזולים האחרים והוא שקט ויעיל.
אם הוא יחזיק עוד חודשיים עד הסתיו מבחינתי הוא עשה את שלו.