עברה שנה עם בזק 15מגה, האם לשדרג ל100 ואחר כך לעבור ל018 או לעבור ואז לשדרג

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
MrHicUp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #1 

מה אתם אומרים?
האם לשדרג מול בזק את הקו, מה שיחייב אותי גם לקחת מהם ראוטר vdsl ואז מיד לבצע ניוד ל018 או שלהתקשר ל018 והם יצליחו לתקתק את העליה ל100? בבזק אמרו שיש אפשרות לTop100, בפועל 70-80, טכנאי בזק שסידר לי את הקו(עברתי דירה) היה פחות אופטימי והעריך שיהיה אולי 50-60.
בכול מקרה לשאלתי, מה כדאי?
אני מתכנן לרכוש את הTp-Link W-TD 9980.
תודה לעוזרים (f)

Orelp
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
שם מלא: ירין פרץ
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

הטכנאי שבא אליך אולי באמת צודק כמחצית מהארץ יכולים לקבל 100 מגה (אבל בפועל יש גם 70-100 ) וחצי יכולים לקבל עד 50.
אני לדוגמה הייתי בחבילה 15 מגה בבזק ועברתי ל 012 לחבילה 40 מגה כי אצלי לא נתמך 100 מגה והם עשו לי את הניוד והכל עבר חלק (הצטרפתי בימים הראשונים לשוק הסיטונאי)
באקספון באתר שלהם רשום לבחור את המהירות שיש לך כרגע ואז אחרי שתהיה מנוי שלהם לשדרג ל 100 מגה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

אתה לא חייב לקחת נתב VDSL מבזק - בזמנו (זה היה עוד לפני שהיתה אפשרות להתנייד) פשוט קניתי מודם משלי ואמרתי להם לפתוח לי שירות VDSL, שיש לי מודם ולא צריך ציוד מהם והם לא שאלו שאלות מיותרות.

MrHicUp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

תוך כמה זמן אני מחוייב להחזיר את הראוטר לבזק מרגע הניתוק? האם הם יודעים שניידתי ומפסיקים לחייב כמו בסלולר?

Orelp
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
שם מלא: ירין פרץ
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

MrHicUp כתב:תוך כמה זמן אני מחוייב להחזיר את הראוטר לבזק מרגע הניתוק? האם הם יודעים שניידתי ומפסיקים לחייב כמו בסלולר?
...
·תוך 14 יום מחזירים לחנות בזק סטור אחרת תקבל קנס 200 ש״ח.
הם ידעו שניידת את הקו ועכשיו המערכת היא אוטומטית כך שהניוד יגמר (אמור להיות מהיר) תקבל הודעה מאקספון שכרגע אתה גולש דרכם והחיוב בבזק יפסק אבל רק תבדוק בחשבונית של בזק שמחייבים אותך יחסי ולא על כל החודש.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”