DAC+ AMP בשביל HD800.

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
DaniTsypursky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אני מתכוון לרכוש HD800 ורציתי לקבל עצה מקצועית עבור ה setup האידיאלי עבורם. תקציב 3-5אלף

בעקרון אני מחפש DAC + AMP (הכרטיס קול שלי זה sound blaster z אם זה משנה משהו)

אני מחפש כמה דברים עיקריים:

סאונד חם, קריסט סאונד כמובן וכמובן באס במידה הנכונה.

המוזיקה ה עיקרית שלי היא, nu metal, rock, hip hop, psytrance
והמון המון קלסMJ, QUEEN,ACDC, LED ZEPPELIN וכו'

לכן כמה שיותר details, פירוט זה מאוד חשוב, והכי חשוב שיהיה הכי קרוב לריאליסטי.

השימושים העיקריים יהיו מוזיקה + גיימינג(לכן הסאונד סטייג' חייב להיות עצום)

אציין שאני לא מעוניין ב DAC\AMP שיתנו לי סאונד ניטרלי!

כמה שאלות(אני חדש בעניין)
מה המטרה העיקרית של ה DAC ?
והאם הוא מנטרל את הקונוורטור של הכרטיס קול ?

מה ההבדל בין TUBE AMP ל solid amp?
לפי מה שהבנתי ההבדל ביניהם הוא הסאונד, שהטיובים נותנים יותר סאונד חם והסוליד נותן סאונד יותר ניטרלי.

אשמח לקבל תשובות. תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי DaniTsypursky ב 17/08/2015 3:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

rockem
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אפשר לשאול למה HD800?
שמעת אותן?

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן, שמעתי אותן וקראתי המון ב head-fi
מפה נוצר הרושם החיובי ותאימות מושלמת לצרכים שלי

כרגע אני עם hd598, הן אוזניות מאוד טובות, אך אני מחפש יותר חמימות ועומק.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #4 

ממליץ על מוצרים של Meier Audio:

Corda DACCORD ff
+
Corda Classic ff

קרא עליהם ותבין למה אני ממליץ דווקא עליהם.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

eyal1983 כתב:ממליץ על מוצרים של Meier Audio:

Corda DACCORD ff
+
Corda Classic ff

קרא עליהם ותבין למה אני ממליץ דווקא עליהם.

...
·קרא עליהם ותבין למה אני ממליץ דווקא עליהם.

קראתי, הבנתי, לא אהבתי. תודה בכל מקרה

אך אני מחפש קודם כל ולפני הכל balanced setup וחלק מהדברים שהבנתי על ה קורדה, זה שהמוצרים מעולים ואף מציעים יותר מהמחיר שלהם, אך בסופו של דבר זה מסתכם במחיר תועלת ומחיר זו לא הבעיה שלי במקרה הזה.

אשמח לקומבו balanced ושוב פעם תודה

xena
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

הבעיה העיקרית עם ה HD800 לטעמי, ולכן החזרתי אותם, היא ששומעים כל פאק בהקלטות. אלא אם כן אתה בטוח שיש בידך הקלטות איכותיות במיוחד (אני לא מדבר רק על סוג הקובץ), אתה תשמע הרבה דברים שיורידו מההנאה. בהקלטות טובות, אין עליהם. זה נכון.

לגבי מגברים ו DAC, לפני שאתה מתחיל להשתגע, אני מציע לך לקפוץ לחנות ולהשוות מגבר/DAC פשוט (כמו O2+ODAC) מול יקר. תוודא שתהיה מוכן להשקיע סכום כסף נכבד בשביל ההבדל (או האין הבדל) שתגלה.

(DAC שמחובר למחשב ב USB מדלג על הכרטיס קול שיש לך כרגע וממיר את האות הדיגיטלית שיוצאת מהמחשב לאות אנלוגית שתתחבר למגבר שיגביר לך את האות כך שה HD800 ישמעו מספיק חזק ובמלוא הדרם. זה בגרך העניין.)

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

xena כתב:הבעיה העיקרית עם ה HD800 לטעמי, ולכן החזרתי אותם, היא ששומעים כל פאק בהקלטות. אלא אם כן אתה בטוח שיש בידך הקלטות איכותיות במיוחד (אני לא מדבר רק על סוג הקובץ), אתה תשמע הרבה דברים שיורידו מההנאה. בהקלטות טובות, אין עליהם. זה נכון.

לגבי מגברים ו DAC, לפני שאתה מתחיל להשתגע, אני מציע לך לקפוץ לחנות ולהשוות מגבר/DAC פשוט (כמו O2+ODAC) מול יקר. תוודא שתהיה מוכן להשקיע סכום כסף נכבד בשביל ההבדל (או האין הבדל) שתגלה.

(DAC שמחובר למחשב ב USB מדלג על הכרטיס קול שיש לך כרגע וממיר את האות הדיגיטלית שיוצאת מהמחשב לאות אנלוגית שתתחבר למגבר שיגביר לך את האות כך שה HD800 ישמעו מספיק חזק ובמלוא הדרם. זה בגרך העניין.)

...
אני משתמש רק ב FLAC\ALAC ורוב ההקלטות הן טובות, אך ישנן כאלה שאפילו עם ה HD598 אני שומע ונגעל.

תראה, בעקרון אני כבר משתגע עוד הרבה מלפני שפתחתי את הדיון הזה, אך אני חושב על WA2 או WA22 (שניהם טיובים) לפי מה שהבנתי עדיף את ה WA22 כי משמיע סאונד יותר חמים + הבאס שלו חזק יותר והוא מפורט יותר?

השאלה היא האם זה התאמה טובה עבור ה HD800, הרבה אנשים בHEAD FI מרוצים, אבל בואו לא נשכח שאודיו זה עניין אינדיבידואלי.
·

xena
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני רק יכול לשתף אותך ברשמים שעלו אצלי בבדיקה. אני יודע שב HEAD FI טוענים לרוב ש HD800 זקוקות למגבר יקר (קראתי מאות דפים שם לפני ההחלטה להחזיר אותן), אך אני יכול לומר לך שההבדלים שאני חוויתי בין מגבר ב 500 ש"ח למגבר ב 9000 ש"ח היו זניחים עד בלתי שמיעים. לפני שיקפצו עלי, אני מוכן לטעון שיש הבדלים, שכן לא ממש התאמצתי למצוא אותן, אך אל תצפה לניסים ונפלאות.כשקוראים ב HEAD FI זה נשמע כאילו בלי מגבר איכותי אתה ממש לא תנצל את האוזניות. שטויות במיץ. הכי טוב שתלך ותנסה מה שאני ניסיתי. תשמע מגברים עם ה HD800 ותראה אם אתה בכלל שומע הבדלים שראויים לשלם כל כך הרבה כסף.

יותר מזה. הלכתי לחנות והשוויתי את ה HD800 פעם דרך מגבר O2+ODAC, ופעם דרך FIIO E09+יציאת אונבורד מסריחה של מחשב נייד. ציפיתי לשמוע הבדלים עצומים. והאמת? שום הבדל משמעותי. שוב, אם יש הבדל, הוא ממש לא זועק וצריך לחפש אותו בכוח.

אלה הרשמים שלי. עשה איתם כרצונך.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מבלי לבדוק את העניין אני יכול להסכים איתך.
אבל יש הבדלים שלא שמיעים כמו שאתה אומר אך קיימים ומורגשים למי שמחפש אותם. אני למשל, חייב להרגיש את הבאס וחייב את הפירוט הזה ואת הסאונד סטייג' ואני לא מוכן להתפשר.

הניסיון היחידי שהיה לי עם הHD800 היה עם DAC זול ובוא נגיד שעדיף להשקיע מאשר לנסות לחסוך...זו לפחות דעתי..

בכל מקרה, אשמח לדעת אם יש פה אנשים עם ניסיון עם WA22 WA2 וכו' והחלפות הטיובים שלהם

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #10 

כרגע אני עם hd598, הן אוזניות מאוד טובות, אך אני מחפש יותר חמימות ועומק.
...
חמימות ועומק זה לא הקטע של ה HD800. מומלץ דווקא לחפש אוזניות אחרות במקום ציוד שיהפוך אותן יותר לכיוון שאתה מחפש...

חוני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 742
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #11 

HazooM כתב:
...
...
חמימות ועומק זה לא הקטע של ה HD800. מומלץ דווקא לחפש אוזניות אחרות במקום ציוד שיהפוך אותן יותר לכיוון שאתה מחפש...
...
·האם חמימות ועומק אינן תלויי הגברה ?

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #12 

HazooM כתב:
...
...
...
·? תלוי בהקלטה ובאופי המגבר מה אתה מכניס לתוך HD800 זה מה שמתקבל צליל חם או קר או איך שאתה רוצה לקרא לזה -בסדר

יש לי שני זוגות 800 עד ל אחרונה גם זוג שלישי - שנמכר העומק שלהן מדהים ורוחב במה מצד לצד מבלי לשבת בתוך האוזן

החמימות עומק תלוי בהקלטה -ומקור CD איכותי כמו מרנץ SA11 למשל או אופו 105 אפילו גם קבצים טובים אם הסתייגות שעדיין לא מצאתי קובץ טוב ככל שיהיה שנשמע כמו המקור

אין להן ממש מתחרים שאתה שומע מוסיקה קלאסית לטעמי עברתי הרבה אוזניות אלו הטובות ביותר עבורי

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #13 

הHD800 אכן ניחנות בפוטנציאל מרשים והן באמת אוהבות ציוד יקר, מהלוקסמן P1u של SONYES הן נשמעו טוב כמו שלא שמעתי אותן מכל מגבר אחר שלא היה בסביבת המחיר הזה. אני חושב שעד 5K למקור+מגבר זה עדיין לא מספיק בשבילן, אם אתה באמת מחפש סאונד היי-אנד.

במקומך במסגרת התקציב הקיים הייתי פונה למאסטרו-אודיו ומבקש לשמוע איזה HE-560.

והיה איזה WA22 בלוחות פה ושם עד לא מזמן.

חוני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 742
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #14 

תדי פרדו סיפר לי שהרפרנס למגבר האוזניות שלו היה ה- HD800.

לא יצא לי לשמוע את השילוב אבל מדובר במגבר לא יקר,
אם לא מרוצים, ניתן לשלוח חזרה תוך שבועיים.

ממליץ לבעלי הסנהייזר, ובכללם SONYES, לבדוק ולהעלות רשמים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #15 

האם חמימות ועומק אינן תלויי הגברה ?
...
הם בהחלט יכולים להשפיע על זה, אבל הכל מתחיל באוזניות עצמן.
תלוי בהקלטה ובאופי המגבר מה אתה מכניס לתוך HD800 זה מה שמתקבל צליל חם או קר או איך שאתה רוצה לקרא לזה
...
אם אתה רומז שאלו אוזניות מהסוג שמוציאות החוצה את מה שנכנס אליהן, הן ממש לא. ה HD800 הן אוזניות יחסית בהירות ומפורטות, ואף אחד מעולם לא הגדיר אותן כבעלות צליל "חם".
שנמכר העומק שלהן מדהים ורוחב במה מצד לצד מבלי לשבת בתוך האוזן
...
אני מסכים. גם לא טענתי אחרת.
עברתי הרבה אוזניות אלו הטובות ביותר עבורי
...
בדיוק! הטובות ביותר עבורך, אבל לא בהכרח עבור פותח השרשור.

xena
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אני מתערב בקטנה. תחשוב שיש שתי גישות לגבי אוזניות (וסאונד בכלל). כאלה שמדברים על מלוא הפוטנציאל של האוזניות (כאן נכנס הדיבור על ציוד דיי יקר בשביל HD800), וכאלה שמדברים על הנעה מספיקה באמצעות מגבר (כאן מחפשים מגבר שיתאים מבחינת המפרט היבש). מניסיוני האישי איתן, הפה ישאר עדיין פעור גם אם תעבוד לפי הגישה השנייה. כשמקשיבים לחוות הדעת השונות, ומבלבלים בין הגישות, נוצר הרושם ש HD800 ישמעו על הפנים אם לא תחבר להם ציוד יקר מאוד. שטויות במיץ. אולי לא תוציא מהם את מלוא הפוטנציאל (גישה I), אבל אתה תשמע יפה מאוד מאוד (גישה II).

לטעמי, יש יותר בעיית מקורות מוזיקה איתן מאשר בעיית מגברים. אם תגלה שרוב המוזיקה שלך לא מהנה דרכן, לא בגללן או בגלל המגבר ששידכת להן, אלא בגלל הפורמט שאתה מחזיק, ושאוזניות זולות הרבה יותר יסלחו לך על הפורמט הזה, זה כבר סיפור אחר.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

קודם כל תודה לכל העונים.

אני חושב ואפילו די בטוח וסגור על העניין. אני אקח HDVD800+HD800 את השילוב הזה.
כמה דברים שהבנתי, זה שמגבר\דאק הספציפי הזה מייצג בדיוק כמו שצריך לייצג את האוזניות.
דבר שני, הוא נוח לשימוש, אין צורך להתעסק עם טיובים ולחפש טיובים טובים וזה משהו שאני ממש לא מעוניין להתעסק בו מתאמי נוחות.
דבר שלישי, אני אחבר את זה כמובן ב balanced mode ואשאיר את הכבל המקורי לכל מקרה רק בשביל לרלאות את ההבדלים.

שאלה אחרונה, האם CH800S balanced cable מספיק לי ? או שאפשר לחפש כבלים מנחושת מלאה או בכללי כבלים מומלצים ?

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #18 

תראד שעוסק בהגברה של הHD800:
http://www.changstar.com/index.php?topic=1815.0

מעבר לזה, במיוחד עם האוזניות אלו, כדאי מאוד לבדוק בהאזנה לפני קנייה הגברה/מקור עבורן.

Alonaviv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #19 

אני נהנה מאוד מO2+ODAC ביחד עם הHD800 שלי, כולם ממליצים על מגברים וDACים מאוד יקרים בשבילן אבל השילוב הזה מושלם בשבילי (שלפי דעתי גם זה מוגזם בשבילן...).
אם אתה לא מעוניין במשהו ניטרלי פשוט תשתמש באקולייזר.

xena
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

יש עוד שלל מגברים זולים וטובים שיניעו את ה HD800. אפילו Fiio E09 עשה זאת (לא שמעתי הבדל רציני בינו לבין ה O2).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”