למכירה עכבר logitech G700s משומש במצב מצוין.

קונסולות (פליסטיישן, XBOX, נינטנדו), אביזרים, משחקים וכו'.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,

מוכר את ה G700s שלי כי הגעתי למסקנה שאני כבר לא משחק ולשימושים היומיומיים שלי הוא פחות מתאים. לכן קניתי Logitech performance Mx .
העכבר במצב מצוין , הכל כמובן תקין לחלוטין. היה בשימוש סביר במשך כ 10 חודשים.
מיועד לגיימרים (מצוין עבורם)
אני נמצא בתל אביב.

מחיר 200 ש"ח.

Weihenstephan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

חדש עולה פחות מ200 ש"ח
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFO ... ge_o02_s00

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

Weihenstephan כתב:חדש עולה פחות מ200 ש"ח
http://www.amazon.com/gp/product/B00BFO ... ge_o02_s00
...
אני אוהב שאתה חיי בעולם שבו 60 דולר הם פחות מ 200 ש"ח.

ועל כל פנים , הטיעון שלך לא לגיטימי בכל צורה שהיא כשהוא מגובה בלינק של אמזון.

אם אתה רוצה באמת לטעון שהמחיר שלי גבוה , אתה מוזמן לצרף חישוב של עלויות משלוח , זמן מילוי טפסי משרד התקשורת עבור שחרור מהמכס (מנסיון עבר שלי) ודמי שחרור מהמכס ועוד מיני עמלות שחברות השילוח גובות כאשר מוצר מגיע למכס.

בהצלחה

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #4 

כרגע כשהעכבר עולה 60$, ביחד עם משלוח מאמזון עוברים 75$ ואז יש מסים.
Items: $59.99
Estimated shipping & handling: $17.83
Total before tax: $77.82
Import Fees Deposit: $14.01
Estimated order total: $91.83
...
הדבר הנכון יותר לעשות לחכות למבצע לוג'יטק באמזון שמגיע פעם בחצי שנה ואז הוא עולה 50$ ולא נגבה מס. עדיין יצא יותר מ-200.

עם כל זאת, 200 זה לא מחיר מוגזם בטירוף, אז לא נראה לי נכון להיכנס לענייני המחיר. מי שצריך אותו בזמן הקרוב זה מחיר סביר בהחלט.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

קודם כל זה לא בסדר להכנס למכירה, מי שלא רוצה שלא ירכוש, לא צריך להרוס.
דבר שני, את המיסים 14 דולר מאזמון אתה מקבל חזרה, אין מיסים מתחת 75 (מנסיון)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

mp3lll כתב:קודם כל זה לא בסדר להכנס למכירה, מי שלא רוצה שלא ירכוש, לא צריך להרוס.
דבר שני, את המיסים 14 דולר מאזמון אתה מקבל חזרה, אין מיסים מתחת 75 (מנסיון)
...
זה נכון שאין מיסים , אבל מנסיון אחר שהיה לי עם ה Performance MX הראשון שלי (לפני כ 4 שנים) , המוצר עצר במכס בגלל שהוא אלחוטי ועל מנת לשחרר אותו הייתי צריך 3 דפים עם מלא נתונים כדי לקבל את אישור משרד התקשורת (זה קרה לי שוב לפני כחודשיים עם הזמנה של ראוטר אלחוטי מגרמניה) , בשני המקרים וויתרתי מראש על התענוג. לפחות במקרה האחרון קיבלתי את הכסף בחזרה כי זה היה דרך אמזון.

בכל מקרה , תודה רבה ומסכים עם מה שכתבתם פה.

אין צורך להרוס לי. כל מי שחושב שזה מחיר גבוה מוזמן להתעלם מהת'רד ולהמשיך הלאה בחייו , לא קרה כלום.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #7 

אם אתה מזמין מאמזון, הם דואגים לכל המסים ועבודה מול המכס, כול עוד המוכר הוא אמזון ולא חנות צד שלישי...

חוץ מזה, זה אחלה עכבר, יש לי כזה ליום יום וגם למשחקים.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

BUGY כתב:אם אתה מזמין מאמזון, הם דואגים לכל המסים ועבודה מול המכס, כול עוד המוכר הוא אמזון ולא חנות צד שלישי...

חוץ מזה, זה אחלה עכבר, יש לי כזה ליום יום וגם למשחקים.
...
חבל שאתה מטעה כי זה ממש לא נכון.
אם מדובר במוצר שכולל רכיב אלחוטי אין לאמזון שום שליטה על התהליך.

אתה תקבל טלפון מחברת המשלוחים ובו תתבקש למלא את הטופס הזה ולשלוח למשרד התקשורת ולאחר קבלת האישור להחזיר לחברת המשלוחים. (שום דבר לא מובטח כמובן ,למרות שאם זה מוצר שנמכר בארץ אז סיכוי טוב שתקבל אישור אחרי שיתישו אותך).

ואני מדבר מנסיון שהיה לי בדיוק לפני חודשיים (יש תיעוד שלו בפורום מחשבים אחר) ובו אני וחבר הזמנו נתב אלחוטי של tp-link מאמזון גרמניה (מיסים משולמים מראש) , לאחר שראינו את הטופס הזה פנינו לאמזון וביקשנו מהם לטפל בזה עבורינו או לבטל את המשלוח והם פשוט ביטלו את המשלוח וזיכו אותנו.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #9 

עבור ראוטר אכן בעייתי, עכבר אלחוטי לרוב עובר ללא בקשה לאישור משרד התקשורת.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #10 

אנחנו מדברים על דברם שונים. אני מדבר על העברת פריט דרך המכס וטיפול עמלות ואתה מדבר על שחרור פריט שלא עומד בתקן בארץ.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Nemesis כתב:עבור ראוטר אכן בעייתי, עכבר אלחוטי לרוב עובר ללא בקשה לאישור משרד התקשורת.
...
אז כמו שאמרתי , לפני מספר שנים קניתי את ה performance MX מארה"ב , היה לי בדיוק את אותו הסיפור.

BUGY , במקרה של הראוטר הוא עומד בכל התקינה בארץ וגם נמכר בארץ (החל להמכר יום אחרי שהזמנתי מאמזון גרמניה) אני מדבר על ה 9980

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #12 

ברור שאם עושים בדיקה פרטנית גם עכבר צריך אישור משרד התקשורת (שבד"כ לא בעיה להשיג, זה רק טרחה וזמן). אבל לרוב בודקים חפיף ולא שמים לב/מעלימים עין. 4 עכברים שהזמנתי מאמאזון עברו ללא מצמוץ. גם אחרים שאני מכיר שהזמינו לא קיבלו בקשה לאישור משרד התקשורת.

לגבי ראוטרים זה סיפור. הראוטרים שנמכרים בארץ מסורסים בתחום ה- 5 ג'יגה ע"י קושחה ייעודית כדי להתאים לדרישות. גם אם הראוטר נמכר בחו"ל לא אומר שהוא עונה לדרישות.

עריכה:
בכל מקרה, נראה לי שממש סטינו מנושא הדיון 8O

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Nemesis כתב:ברור שאם עושים בדיקה פרטנית גם עכבר צריך אישור משרד התקשורת (שבד"כ לא בעיה להשיג, זה רק טרחה וזמן). אבל לרוב בודקים חפיף ולא שמים לב/מעלימים עין. 4 עכברים שהזמנתי מאמאזון עברו ללא מצמוץ. גם אחרים שאני מכיר שהזמינו לא קיבלו בקשה לאישור משרד התקשורת.

לגבי ראוטרים זה סיפור. הראוטרים שנמכרים בארץ מסורסים בתחום ה- 5 ג'יגה ע"י קושחה ייעודית כדי להתאים לדרישות. גם אם הראוטר נמכר בחו"ל לא אומר שהוא עונה לדרישות.

עריכה:
בכל מקרה, נראה לי שממש סטינו מנושא הדיון 8O
...
אז רק לידע כללי , מכס זה מכס , הם עוצרים חבילות רנדומאלית אבל אם הם עוצרים הם לא מחפפים.

פעם הזמנתי רפידות ברקסים לרנו קליאו שהייתה לי מספרד , בגלל טעות המוכר שלח לי פעמיים את אותה החבילה , יום אחד קיבלתי הביתה מכתב שאומר שקיבלתי חבילה אבל אני לא רשאי להכניסה לארץ מכיוון שמדובר במוצר בטיחותי לרכב , יומיים אחרי קיבלתי את החבילה השניה עד לבית.

בכל מקרה , בהחלט סטינו מהדיון , אני לא טוען שאי אפשר להזמין עכברים מחו"ל , אפשר וזה פשוט מגלם בתוכו סיכון קטן שיעצר במכס.

אם נחזור לדיון המקורי , אז אני עדיין מוכר את העכבר , עדיין יותר זול מלהזמין מארה"ב ועדיין אשמח לקבל הודעה פרטית אם מישהו מעוניין :)

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

מקפיץ

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי גיימינג”