רכישת רסיבר בארה"ב - שאלה לגבי שימוש בשנאי
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני מתלבט לגבי רכישה של רסיבר (ימאהה 3050) שניתן להשיג אותו כרגע רק באמאזון ארה"ב (ולא מצאתי באתרים האירופאים).
ההפרש במחיר הסופי מול רכישה בארץ משמעותי מאד.
ההתלבטות היחידה שיש לי היא לגבי השימוש בשנאי. הרסיבר הוא כמובן 110V
האם תהיה בעיה בשימוש בממיר מתח (בעל הספק מתאים) בשימוש ברסיבר? או שלא ארגיש בשום בעיה בשימוש?
- מבחינת ערוצי רדיו , זה לא רלוונטי מבחינתי , אז לא מפריע לי ההבדל בתדרי השידור.
ההפרש במחיר הסופי מול רכישה בארץ משמעותי מאד.
ההתלבטות היחידה שיש לי היא לגבי השימוש בשנאי. הרסיבר הוא כמובן 110V
האם תהיה בעיה בשימוש בממיר מתח (בעל הספק מתאים) בשימוש ברסיבר? או שלא ארגיש בשום בעיה בשימוש?
- מבחינת ערוצי רדיו , זה לא רלוונטי מבחינתי , אז לא מפריע לי ההבדל בתדרי השידור.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא תהיה שום בעיה להפעיל ולהנות ממנו רק:
קצת סירבול
תתכן בעיה במכירה כיד שניה בארץ.
קצת סירבול
תתכן בעיה במכירה כיד שניה בארץ.
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

@1shlomo
·
תודה, אבל אחרי התמודדות עם לא מעט מהיבואנים בארץ שלא יודעים לתת שירות ואחריות כמי שצריך, אני לא קונה יותר בארץ שום דבר אלא אם כן ההפרש הסופי במחירי פחות מ20 אחוז.
מעדיף את השירות של אמאזון.
·
תודה, אבל אחרי התמודדות עם לא מעט מהיבואנים בארץ שלא יודעים לתת שירות ואחריות כמי שצריך, אני לא קונה יותר בארץ שום דבר אלא אם כן ההפרש הסופי במחירי פחות מ20 אחוז.
מעדיף את השירות של אמאזון.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·eyalron כתב:@1shlomo
·
מעדיף את השירות של אמאזון....
אולי תמתין קצת ותוכל לרכוש מאחד מאמזוני אירופה ותחסוך שנאי .
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
@eyalron
·
ממליץ לך לקנות מאמזון גרמניה (או איטליה או ספרד או בריטניה - לפעמים יש הבדלי מחירים בינהם), אני קניתי מהם רסיבר פיונר 924 K ב-1600 שקל כשבארץ מוכרים את ב-5000 שקל, הגיע תוך שבוע עד הבית עם שליח, אפילו החזירו את כול המיסים (363 ש"ח).
ממליץ בחום.
http://www.hometheater.co.il/vt228587.html
עידו
·
ממליץ לך לקנות מאמזון גרמניה (או איטליה או ספרד או בריטניה - לפעמים יש הבדלי מחירים בינהם), אני קניתי מהם רסיבר פיונר 924 K ב-1600 שקל כשבארץ מוכרים את ב-5000 שקל, הגיע תוך שבוע עד הבית עם שליח, אפילו החזירו את כול המיסים (363 ש"ח).
ממליץ בחום.
http://www.hometheater.co.il/vt228587.html
עידו
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

@ido111
·
ברור שעדיף משם אבל לצערי את הדגמים המובילים של ימאהה (3040 בזמנו ועכשיו 3050) פשוט אין שם
אחרת לא הייתי מהסס
·
ברור שעדיף משם אבל לצערי את הדגמים המובילים של ימאהה (3040 בזמנו ועכשיו 3050) פשוט אין שם
אחרת לא הייתי מהסס
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·הבדלי תדר משמעותיים כשיש מנועים (קומפקט דיסק למשל) .BUGY כתב:יש עוד חסרונות בשימוש בשנאי בגלל הבדלי התדר, 50/60...מגבר 220 ממולץ הרבה יותר....
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
תומך לחלוטין באי-קנייה מהיבואנים בארץ.
אין סיבה לאפשר את העושק.
כבר חסכתי אלפי שקלים בקניית אולטראבוק, רמקולים, רסיבר, מכשיר חתירה ועוד....
מה שיותר מדהים, שמוכרים כאן דגמים מיושנים במחיר יקר בהרבה מהדגמים החדשים בחו"ל.
מאידך, אישית, ממליץ לקנות מאמזון גרמניה או צרפת. ייתכן שהרסיבר יופיע שם בהמשך. קרה לי עם מוצרים אחרים.
אין סיבה לאפשר את העושק.
כבר חסכתי אלפי שקלים בקניית אולטראבוק, רמקולים, רסיבר, מכשיר חתירה ועוד....
מה שיותר מדהים, שמוכרים כאן דגמים מיושנים במחיר יקר בהרבה מהדגמים החדשים בחו"ל.
מאידך, אישית, ממליץ לקנות מאמזון גרמניה או צרפת. ייתכן שהרסיבר יופיע שם בהמשך. קרה לי עם מוצרים אחרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·נכון אבל הוא כתב שהרדיו לא מענין אותוdima_vy כתב:בטח גם תדרי רדיו לא מתאימים לארץ...
לדעתי גם עדיף להמתין ולהזמין מאמזון אירופה כלשהו...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·גם אם לא מעניין, זה היה מבאס אותי לדוגמא לרכוש מכשיר כזה ולדעת שיש משהו שלא עובד בו... אני גם לא שומע רדיו הרגיל, אבל עצם זה שהוא תקין ויכול לעבוד נותן הרגשה הרבה יותר טובה מידיעה שמשהו לא תקיןistarmini כתב:·נכון אבל הוא כתב שהרדיו לא מענין אותו.........
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·dima_vy כתב:·גם אם לא מעניין, זה היה מבאס אותי לדוגמא לרכוש מכשיר כזה ולדעת שיש משהו שלא עובד בו... אני גם לא שומע רדיו הרגיל, אבל עצם זה שהוא תקין ויכול לעבוד נותן הרגשה הרבה יותר טובה מידיעה שמשהו לא תקין.........
אבל אבל הוא קונה , הוא משלם ואותו לא מענין מה זה משנה, לצורך העזרה שלך להחלטה שלו, שלך זה מפריע ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אין שום בעיה לסדר את זה במעבדת היבואן של SG תמורת תשלום סימלי למי שזה מפריע לו.dima_vy כתב:·גם אם לא מעניין, זה היה מבאס אותי לדוגמא לרכוש מכשיר כזה ולדעת שיש משהו שלא עובד בו... אני גם לא שומע רדיו הרגיל, אבל עצם זה שהוא תקין ויכול לעבוד נותן הרגשה הרבה יותר טובה מידיעה שמשהו לא תקין.........
אגב, זה לא שזה לא תקין, אלא פשוט לא מכוון לתדרים שיש לנו בארץ.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·פשוט פספסתי בפוסט הראשון שלי (וזאת טעות שלי, מודה) שהרדיו לא מעניין אותו. בכל מקרה, ניסיתי לעזור בלעלות עוד נק' למחשבה, למה לא למהר ולקנות מארה"ב. כי אתה יודע, זה כמו הבדל בין נבון לחכם. למה להכנס לכל הסיבוכים עם מתחים ורדיו ואולי עוד דברים, כאשר בקרוב, (ולא נראה לי שזה יקח הרבה זמן באמת) המכשיר יכיע למלאי באמזון באירופה, עם תאימות מלאה לישראל. אז כן, אני מבין שהוא בעל המאה, אבל בכל זאת, אדם שאל שאלה, ואני, בתור אחד חברי הפורום, בעיתי את דעתי בתשובה לשאלה שלו. זה הכל.istarmini כתב:·......
אבל אבל הוא קונה , הוא משלם ואותו לא מענין מה זה משנה, לצורך העזרה שלך להחלטה שלו, שלך זה מפריע ?...
@avihuli
פותח השירשור אמר, שלא מעוניין בהתעסקות עם יבואן... כמו שלא מעניין אותו גם הרדיו מסתבר...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
נכון, אתה צודק. אבל הוא רשם "יבואנים" ולאו דווקא הייתה הכוונה ליבואן הספציפי של ימהה (ייתכן שכן וייתכן שלא).פותח השירשור אמר, שלא מעוניין בהתעסקות עם יבואן... כמו שלא מעניין אותו גם הרדיו מסתבר......
וגם כאן זה מסוייג בכך שהמחיר לא יעלה על 20% הפרש שכן אז אין בעיה להתעסק עם היבואן.
ולגבי הרדיו - לכן רשמתי "למי שזה מפריע לו". בכל מקרה (לדעתי) מי שקונה רסיבר דגל בכמה אלפי שקלים בודדים, עוד 250-300 שקל לא ישנו לכאן או לכאן על מהות ההתאמה לארץ (למען אלו שרוצים / ירצו להזמין מארה"ב).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מאוד לא ממליץ להזמין רסיבר מארה"ב!
מילא אם לא הייתה אופצייה אחרת כמו בעבר, אבל לקנות מארה"ב דווקא בגלל התעקשות על דגם מסויים?
מנסיון - ממש לא כדאי להתעסק עם שנאי 220 ל-110 + רסיבר מארה"ב. מלבד הסרבול שהוזכר קודם של גוש מתכת כבד וגדול התופס הרבה מקום בסלון, ישנן לפעמים גם תופעות של זמזום, ground loop וכו.
הכל בסופו של דבר פתיר, אבל למה להתעסק עם זה כשיש מבחר נאה של דגמים באמזון גרמניה?
הייתי מציע לך לחכות קצת ולראות שהדגם מגיע לאירופה, או פשוט לבחור דגם בכיר אחר אם אתה ממש לא יכול לחכות.
מילא אם לא הייתה אופצייה אחרת כמו בעבר, אבל לקנות מארה"ב דווקא בגלל התעקשות על דגם מסויים?
מנסיון - ממש לא כדאי להתעסק עם שנאי 220 ל-110 + רסיבר מארה"ב. מלבד הסרבול שהוזכר קודם של גוש מתכת כבד וגדול התופס הרבה מקום בסלון, ישנן לפעמים גם תופעות של זמזום, ground loop וכו.
הכל בסופו של דבר פתיר, אבל למה להתעסק עם זה כשיש מבחר נאה של דגמים באמזון גרמניה?
הייתי מציע לך לחכות קצת ולראות שהדגם מגיע לאירופה, או פשוט לבחור דגם בכיר אחר אם אתה ממש לא יכול לחכות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"