לנושא הזה דרוש פריקים אמיתיים שעובדים עם לינוקס, כל השאר לא יוכלו לעזור לצערי...
יש ברשותי Intel NUC 5th i7 מאפשר צפייה בתכנים ב 4K הצלחתי פעם אחת להגיע למצב (אופן מקרי) שבו הקודי מזהה ברזולוציה 2160p לאחר ריסטרט של המחשב מצב זה כבר לא היה ברשימת הרזולוציות המקודי מראה ברשימת הרזולוציות מקסימום 1080p ... האם מישהו יודע כיצד ניתן לשנות זאת ?
ניסיתי כמעט הכל... Xrandr, Lightdm ...
הבנתי ש Xrandr מאפשר לשנות את ההגדרות אבל לאחר ריסטרט הם לא נשמרות ואני צריך להתמקד בהגדרות Lightdm שנכון לעכשיו לא ממש מסתדר לי איתם...
תודה מראש לכל העוזרים...
Kodibuntu + Intel NUC5i7RYH + LG 65UF770Y 4K
עדכון קטן: שחזרתי את הצעדים שעשיתי בשביל לקבל 2160p והם הולכים ככה... ניתקתי את המחשב (כשהו דולק) מיצאת ה HDMI שהוא מחובר אליה (במקרה הזה HDMI 3) וחיברתי אותו ליצאה אחרת (HDMI 1) ואז הופיע לי רזולוציות נוספות כגון 2160p... לאחר מכן ניתקתי שוב והחזרתי לחיבור הקודם, והרזלוציות נשארו כלומר עכשיו גם ב HDMI 3 אני מקבל את כל הרזולוציות... אני מאמין שכאשר אני יכבה את המחשב שוב הכל יתאפס...
אולי הנושא/הבעיה היא בכלל בטלויזיה או בהגדרות שלה... מדובר בטלויזיה LG 65UF770Y על פי המפרט הטכני כל הכניסות HDMI הם 4K אבל רק אחת מהם היא 4K/60Hz (כלומר HDMI 2.0)...
אשמח אם מישהו התנסה בנושא ויש לו פיתרון אמיתי...
אולי הנושא/הבעיה היא בכלל בטלויזיה או בהגדרות שלה... מדובר בטלויזיה LG 65UF770Y על פי המפרט הטכני כל הכניסות HDMI הם 4K אבל רק אחת מהם היא 4K/60Hz (כלומר HDMI 2.0)...
אשמח אם מישהו התנסה בנושא ויש לו פיתרון אמיתי...