היי
יש לי את הxtreamer wonder ועליו מותקן הקודי בעברית.
לפני כמה ימים עדכנתי גירסה בסטרימר והקודי הופיע באנגלית, בלי כל התוספות.
התקנתי אותו מחדש מאותו מקור שהתקנתי בפעם הקודמת (המדריך שיש פה בפורום), אבל משום מה כשאני מנגן סרטים במסך מלא, גודל התמונה השתנה ועכשיו הזום גדול מידיי ולכן לא רואים את הכותרות/הלוגו של הערוץ ושאר הדברים שמצויים בשוליים.
ניסיתי לשחק עם הגדרות הוידאו גם תחת "הגדרות" וגם מהאייקון המתאים בתפריט התחתון בזמן נגינת הוידאו ולא הצלחתי. שיניתי יחס של 4:3 ל16:9, עשיתי "רגיל", "זום" ו"מותאם אישית" שגם איתו או שהתמונה היתה גדולה מהמסך או קטנה וצרה מידיי.
מישהו יודע איך לסדר את זה?
תודה.
תצוגת מסך בקודי - Xtreamer
- NetanelOhayon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם לי זה קרה עכשיו... יש למישהו פיתרון?
ייתכן והגירסא החדשה של Xtreamer מוחקת חלק מההגדרות של המכשיר והזום אצלך חזר ל 100%.yoni_gr כתב:היי
יש לי את הxtreamer wonder ועליו מותקן הקודי בעברית.
לפני כמה ימים עדכנתי גירסה בסטרימר והקודי הופיע באנגלית, בלי כל התוספות.
התקנתי אותו מחדש מאותו מקור שהתקנתי בפעם הקודמת (המדריך שיש פה בפורום), אבל משום מה כשאני מנגן סרטים במסך מלא, גודל התמונה השתנה ועכשיו הזום גדול מידיי ולכן לא רואים את הכותרות/הלוגו של הערוץ ושאר הדברים שמצויים בשוליים.
ניסיתי לשחק עם הגדרות הוידאו גם תחת "הגדרות" וגם מהאייקון המתאים בתפריט התחתון בזמן נגינת הוידאו ולא הצלחתי. שיניתי יחס של 4:3 ל16:9, עשיתי "רגיל", "זום" ו"מותאם אישית" שגם איתו או שהתמונה היתה גדולה מהמסך או קטנה וצרה מידיי.
מישהו יודע איך לסדר את זה?
תודה....
אתה צריך ללכת למסך ההגדרות של ה Xtreamer עצמו (לא בקודי) ולהקטין את הזום של המסך באחוזים
זה מסך די נוח להגדרה כי ניתן לראות את המסך תוך כדי הקטנת הזום ואז לאשר.
תכתוב אם זה פתר את הבעיה.