המלצה לכרטיס מסך ל 1080
שלום,
יש לי מחשב pc שמחובר ל 55 led.
מחשב i3, 8 gb mem,ssd.
כרטיס מסך ב 150 שקל.
משמש בעיקר לצפייה סרטים, פופקורן, קבצי mkv שהורדתי, יוטיוב וכד.
אתמול הפעלתי סרט בפופקורן ובאפשרויות פלט ניסיתי, לראשונה, להפנות את זה לטלוויזיה lg. (יש אפשרות ל vlc, mpc, lg web os).
ראיתי פצצה. הכי טוב שראיתי עד היום. אני מבין שהפופקורן העביר את הקובץ לטלוויזיה והמחשב של הטלוויזיה מעבד את הסרט. מה שגרם לי לחשוב, מה אני צריך לעשות במחשב להגיע לאותה רמה.
אני מניח שהתשובה היא כרטיס מסך. אז המלצות?(או שצריך לשדרג משהו אחר).
אפי.
יש לי מחשב pc שמחובר ל 55 led.
מחשב i3, 8 gb mem,ssd.
כרטיס מסך ב 150 שקל.
משמש בעיקר לצפייה סרטים, פופקורן, קבצי mkv שהורדתי, יוטיוב וכד.
אתמול הפעלתי סרט בפופקורן ובאפשרויות פלט ניסיתי, לראשונה, להפנות את זה לטלוויזיה lg. (יש אפשרות ל vlc, mpc, lg web os).
ראיתי פצצה. הכי טוב שראיתי עד היום. אני מבין שהפופקורן העביר את הקובץ לטלוויזיה והמחשב של הטלוויזיה מעבד את הסרט. מה שגרם לי לחשוב, מה אני צריך לעשות במחשב להגיע לאותה רמה.
אני מניח שהתשובה היא כרטיס מסך. אז המלצות?(או שצריך לשדרג משהו אחר).
אפי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הצ'יפ הגרפי המובנה ב-Core i3 אוכל 1080P בלי מלח.
אז לא ברור למה אתה בכלל צריך לשדרג משהו.
אז לא ברור למה אתה בכלל צריך לשדרג משהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סביר להניח שתהיה לך אותה איכות.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני כבר הייתי משאיר את ה- HD6450, הוא מעולה ל- HD, תומך בתלת מימד מלא וגם בפרומטי האודיו החדשים.
סביר להניח שגם המעבד הגרפי המובנה על המעבד תומך גם.
הבחירה היא שלך.
סביר להניח שגם המעבד הגרפי המובנה על המעבד תומך גם.
הבחירה היא שלך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא הבנתי.effyl01 כתב:כשפופקורן מנגן לטלוויזיה ולא לvlc...
הכוונה היא: במחשב המחובר לטלווזיה אני מפעיל את תוכנת פופקורן.
כאשר אני מפעיל את התוכנה ובפלט בוחר vlc או mpc או popcorn time player אני רואה את הסרט ב 1080 בצורה טובה.
אבל, כאשר אני בוחר בפופקורן לנגן את הסרט ל LG WEB OS, לטלווזיה, וכך זה מושדר באמצעות המנוע של הטלוויזיה, (העכבר כבר לא מתפקד, רק השלט של הטלווזיה) רואים הרבה הרבה יותר טוב.
אפי.
כאשר אני מפעיל את התוכנה ובפלט בוחר vlc או mpc או popcorn time player אני רואה את הסרט ב 1080 בצורה טובה.
אבל, כאשר אני בוחר בפופקורן לנגן את הסרט ל LG WEB OS, לטלווזיה, וכך זה מושדר באמצעות המנוע של הטלוויזיה, (העכבר כבר לא מתפקד, רק השלט של הטלווזיה) רואים הרבה הרבה יותר טוב.
אפי.
Toxin, תשובתך סתמית, ראה את ה thread מלמעלה.
זה אותו הקובץ, זה אותו הפופקורן. גם אם אוריד קובץ 1080 רגיל (מה שב"כ אני עושה) הצפייה בו דרך המחשב והצפייה בו דרך הטלוויזיה זו איכות אחרת לחלוטין.
אם יש לך מחשב מחובר לטלוויזיה, אם ככה אתה צופה בתכנים בד"כ, דרך מחשב, נסה את מה שכתבתי.
אפי.
זה אותו הקובץ, זה אותו הפופקורן. גם אם אוריד קובץ 1080 רגיל (מה שב"כ אני עושה) הצפייה בו דרך המחשב והצפייה בו דרך הטלוויזיה זו איכות אחרת לחלוטין.
אם יש לך מחשב מחובר לטלוויזיה, אם ככה אתה צופה בתכנים בד"כ, דרך מחשב, נסה את מה שכתבתי.
אפי.
אז אני אחדד רגע את השאלה ברשותך.
(בלי קשר לפופקורן) סרט שהורדתי ב 1080 (rarbg), אם אני מנגן אותו דרך הטלווזיה, דרך usb דיסק און קיי או באמצעות DLNA, רואים אותו הרבה הרבה יותר טוב מאשר ניגון של אותו הסרט דרך המחשב. המחשב מחובר לטלוויזיה ב HDMI.
(בלי קשר לפופקורן) סרט שהורדתי ב 1080 (rarbg), אם אני מנגן אותו דרך הטלווזיה, דרך usb דיסק און קיי או באמצעות DLNA, רואים אותו הרבה הרבה יותר טוב מאשר ניגון של אותו הסרט דרך המחשב. המחשב מחובר לטלוויזיה ב HDMI.
על פניו נראה שעל ההגדרות תקינות.
האם אתם, עם ה nuc לדוגמה, או כל מחשב אחר, האם אתם רואים סרטים דרך המחשב באותה האיכות (או יותר) מול ההפעלה של הסרט דרך הטלווזיה ולא דרך המחשב?
לדוגמה, מול יס hd, האם סרט שאתם מורידים ב 1080 ומנגנים דרך המחשב אתם רואים אותו באיכות כמו יס hd?
האם אתם, עם ה nuc לדוגמה, או כל מחשב אחר, האם אתם רואים סרטים דרך המחשב באותה האיכות (או יותר) מול ההפעלה של הסרט דרך הטלווזיה ולא דרך המחשב?
לדוגמה, מול יס hd, האם סרט שאתם מורידים ב 1080 ומנגנים דרך המחשב אתם רואים אותו באיכות כמו יס hd?