ראוטר איכותי מחברה איכותית יש כזה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום יש לי בעיה עם הראוטר שלי ה tp link 1043nd v2 בעיות כמו ניתוקים והרבה טעינות ארוכות מביצועים נמוכים וכאלה

ונמאס לי אני רוצה לשדרג את החוויה אצלי באינטרנט אז אני רוצה חברה נורמלית בלי שאני אהיה צריך לעבור לקושחה צד ג

וכאלה חברה שתיתן לי ראוטר טוב בלי בעיות איך החברה linksys היא חברה טובה? אני רוצה ראוטר במחיר של עד 450 שקל

חשוב לי חברה טובה ולא להביא לי tp link כי הבנתי שהיא גם לא חברה ממש איכותית אז תביאו לי חברה יותר טובה שמציעה

ראוטרים טובים

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

לי יש את הראוטר הנל בלי בעיות שאתה מתאר
אתה בוודאות יודע שהניתוקים נגרמים בגלל הראוטר ?
דיברת עם התמיכה של בנדא ? אחלה שירות יש להם.
מה זה טעינות ארוכות שאתה מתאר ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

of1978 כתב:לי יש את הראוטר הנל בלי בעיות שאתה מתאר
אתה בוודאות יודע שהניתוקים נגרמים בגלל הראוטר ?
דיברת עם התמיכה של בנדא ? אחלה שירות יש להם.
מה זה טעינות ארוכות שאתה מתאר ?
...
·קודם כל יש בעיות של קטע שאני מנסה להתחבר לראוטר כתוב שאין אפשרות להתחבר לרשת וזה משתנה רק אם אני משנה ערוץ בראוטר

ואם אני משנה אז במחשב אחר זה עושה את הבעיה הזאת ויש קטע שהאינטרנט עובד יותר לאט כמו לדוגמא לצפות בתמונות וכאלה לוקח

להם יותר זמן עד שאפשר לראות אותם בגלל שזה טוען את התמונה ויש לי קושחה גלובלית והיו לי בעיות איתה אז שמתי gargoyle

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

הנתב הזה אמור לטוס עם Gargoyle. תבדוק אותו עוד קצת לפני שאתה קונה משהו אחר.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #5 

@satellite
·
לי זה נשמע כמו טווח DHCP קטן ממספר הקליינטים.

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ufffnick כתב:@satellite
·
לי זה נשמע כמו טווח DHCP קטן ממספר הקליינטים.
...
·אוקיי אז מה עושים אם זה קשור לטווח של dhcp? וגם אין הרבה מכשירים שמחוברים יש 3 מחשבים ניידים ו3 סמארטפונים וטאבלט אז זה באמת יכול להיות קשור בגלל לטווח של dhcp?

tbind
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 458 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #7 

אם החלפת ערוצים משנה התחברות של מחשבים שונים יכול להיות שיש הפרעות מציוד של שכנים. המחשבים באיזורים שונים בבית?
ניסית לראות איזה ערוצים עמוסים אצלך, למשל עם אפליקציית wifi analyzer?

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

tbind כתב:אם החלפת ערוצים משנה התחברות של מחשבים שונים יכול להיות שיש הפרעות מציוד של שכנים. המחשבים באיזורים שונים בבית?
ניסית לראות איזה ערוצים עמוסים אצלך, למשל עם אפליקציית wifi analyzer?
...
·לא נראה לי שזה זה כי כמו שאמרתי במחשב אחד לדוגמא כתוב לי אין אפשרות לנתחבר לרשת זו ובמחשב נייד שלידו כן אפשר ואז שאני משמנה לדוגמא ערוץ ומתחבר עם המחשב הנייד שהוא קיבל את השגיאה זה פתאום כן מתחבר לרשת אבל במחשב הנייד שהרשת עבדה לו פתאום הוא מקבל את השגיאה ככה שאולי זה קשור ל dhcp איך אפשר לבדוק אם זה קשור ל dhcp?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #9 

satellite כתב:
...
...
·לא נראה לי שזה זה כי כמו שאמרתי במחשב אחד לדוגמא כתוב לי אין אפשרות לנתחבר לרשת זו ובמחשב נייד שלידו כן אפשר ואז שאני משמנה לדוגמא ערוץ ומתחבר עם המחשב הנייד שהוא קיבל את השגיאה זה פתאום כן מתחבר לרשת אבל במחשב הנייד שהרשת עבדה לו פתאום הוא מקבל את השגיאה ככה שאולי זה קשור ל dhcp איך אפשר לבדוק אם זה קשור ל dhcp?
...
תבדוק בקונפיגורציה של Gargoyle ש-DHCP מופעל ומה טווח הכתובות שהוא נותן, תוודא שהוא יותר גדול מכמות המחשבים / טלפונים / כל ציוד אחר שמתחבר ל-WiFi שלך. תוודא שאתה משתמש ב-WPA או WPA2 עם סיסמה חזקה אחרת כנראה שהשכנים גם חוגגים לך על ה-WiFi. אם יש לך נתב נוסף או מרחיב טווח תוודא ש-DHCP שנמצא עליו כבוי (אמור להיות רק שרת DHCP אחד ברשת).

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

NegativeIQ כתב:
...
...
תבדוק בקונפיגורציה של Gargoyle ש-DHCP מופעל ומה טווח הכתובות שהוא נותן, תוודא שהוא יותר גדול מכמות המחשבים / טלפונים / כל ציוד אחר שמתחבר ל-WiFi שלך. תוודא שאתה משתמש ב-WPA או WPA2 עם סיסמה חזקה אחרת כנראה שהשכנים גם חוגגים לך על ה-WiFi. אם יש לך נתב נוסף או מרחיב טווח תוודא ש-DHCP שנמצא עליו כבוי (אמור להיות רק שרת DHCP אחד ברשת).
...
·הטווח שם רחב משהו כמו 100 בין ההתחלה לסיום אז זה לא זה שמע זה בעיה רק של wifi בחיבור lan זה לא קורה לי רק ב wifi וזה משתנה כאילו פתאום במכשיר אחד אין אינטרנט או שהוא בכלל לא מוצא את הרשת שלי לא מוצא בכלל את השם אז שאני משנה ערוץ מ 11 ל 1 פתאום המחשב הזה כן רואה את הרשת אבל זה פתאום יכול להשתנות למכשיר אחר שלא יעבוד אני כבר לא יודע

satellite פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

למה יש לי הרגשה שהנתב tp link 1043nd v2 הוא *** נתב שאם wifi הוא קורס ולא טוב? ניסיתי גם את ה gargoyle וגם שם יש בעיות שונות גמו לדוגמא שאני רושם את ה ip של הראוטר בשביל להיכנס להגשרות שלו דרך הדפדפן אז הדפדפן חושב הרבה זמן עד שהוא נכנס אליו

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”