תמונה מגורענת לאחר החלפת רסיבר ל- RX-V679
היי,
השבוע נחת שחקן הרכש החדש - Yamaha RX-V679, אשר הוזמן דרך Amazon Italy (אם מישהו מעוניין בפרטים נוספים, אשמח לפרט).
לאחר חיבור ראשוני של הכל - נראה כי התמונה "מגורענת" ומפוקסלת ביותר, ברמה שלא נעים לצפות בטלוויזיה, לפחות כאשר צופים בשידורי לווין. כאשר אני עובד מול הסטרימר - נראה שהתמונה טיפה חדה יותר, אך עדיין - לא משהו שהייתי רגיל אליו.
1. האם מישהו נתקל בעבר במצב כזה?
2. די עברתי על כל הגדרות ה- Video ברסיבר, ולא נראה שיש עוד משהו שאפשר לקנפג, אך אשמח להכוונה.
שבת שלום!
השבוע נחת שחקן הרכש החדש - Yamaha RX-V679, אשר הוזמן דרך Amazon Italy (אם מישהו מעוניין בפרטים נוספים, אשמח לפרט).
לאחר חיבור ראשוני של הכל - נראה כי התמונה "מגורענת" ומפוקסלת ביותר, ברמה שלא נעים לצפות בטלוויזיה, לפחות כאשר צופים בשידורי לווין. כאשר אני עובד מול הסטרימר - נראה שהתמונה טיפה חדה יותר, אך עדיין - לא משהו שהייתי רגיל אליו.
1. האם מישהו נתקל בעבר במצב כזה?
2. די עברתי על כל הגדרות ה- Video ברסיבר, ולא נראה שיש עוד משהו שאפשר לקנפג, אך אשמח להכוונה.
שבת שלום!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תתחיל בלהחליף כבל hdmi.
אם לא שינה כלום, תבטל עיבוד תמונה ברסיבר ותבדוק שוב.
אם לא שינה כלום, תבטל עיבוד תמונה ברסיבר ותבדוק שוב.
@טלHD
·
שמתי לב שכאשר אני עובד מול ה- Input אליו מחובר ה- Yes Max Total, ה- HDMI Resolution הוא 576p@50MHz
לעומת זאת, כאשר אני עובד מול Input אחרים (Streamer, Chromcast) - ה HDMI Resolution הוא 1080p@60MHZ.
האם זה תקין?
בנוסף - Video Processing מבוטל (תמונה מצורפת)
·
שמתי לב שכאשר אני עובד מול ה- Input אליו מחובר ה- Yes Max Total, ה- HDMI Resolution הוא 576p@50MHz
לעומת זאת, כאשר אני עובד מול Input אחרים (Streamer, Chromcast) - ה HDMI Resolution הוא 1080p@60MHZ.
האם זה תקין?
בנוסף - Video Processing מבוטל (תמונה מצורפת)
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אז מה אתה עושה לגבי אודיו? או שאתה פשוט מחבר את ה HDMI ישירות למקור בשביל התמונה ואת האודיו דרך הרסיבר?
- טלHD
- גורו

·vic1234 כתב:לא זה לא תקין
תכנס להגדרות ווידאו בממיר ותשנה ל 1080...
בדיוק
- טלHD
- גורו

·עופרפולק כתב:אפשר לשאול . אני לא אוהב לראות דרך המגבר כי התמונה תהיה פחות טובה מאשר ישירות ....
ממש לא.
אוי ואווי לרסיבר שמנחית איכות.
במקרה הרע מעבד תמונה לא קיים או לא מוצלח. ניתן לכבות.
בשאר המקרים הרסיבר רק ממתג. האיכות נשארת זהה.