מחפש סטרימר במקום כבלים
שלום רב,
אני מתלבט בנוגע לרכישה של סטרימר minix neo x8-h plus לשימוש של הזרמת סרטים/סדרות/ילדים וטלוויזיה במקום הכבלים שיש לי היום?
כמו כן, מה עדיף לרכוש, מחשב nuc או את הסטרימר למעלה.
שוב פעם, אני מחפש מכשיר שיספק אותי בעיקר לסרטים/ילדים ולראות טלוויזיה (ערוץ 2 ו- 10).
תודה רבה.
אני מתלבט בנוגע לרכישה של סטרימר minix neo x8-h plus לשימוש של הזרמת סרטים/סדרות/ילדים וטלוויזיה במקום הכבלים שיש לי היום?
כמו כן, מה עדיף לרכוש, מחשב nuc או את הסטרימר למעלה.
שוב פעם, אני מחפש מכשיר שיספק אותי בעיקר לסרטים/ילדים ולראות טלוויזיה (ערוץ 2 ו- 10).
תודה רבה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
כל קופסאת אנדרואיד זולה תעשה בשבילך את העבודה הבסיסית הזאת
מיותר לדעתי להשקיע על MINIX אם זה לצרכים הבסיסים האלה.
יש באליאקספרסס/איביי שפע קופסאות אנדרואיד עם מעבדי 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם/2 ג"ב ראם שיעשו לך את העבודה והרבה יותר בזול ככה שתוכל במחשבה מרחבית לפזר באותו סכום של MINIX יחיד, מספר קופסאות בכל הבית לטובת המשפחה.
יש באליאקספרסס/איביי שפע קופסאות אנדרואיד עם מעבדי 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם/2 ג"ב ראם שיעשו לך את העבודה והרבה יותר בזול ככה שתוכל במחשבה מרחבית לפזר באותו סכום של MINIX יחיד, מספר קופסאות בכל הבית לטובת המשפחה.
·תודה!benny123 כתב:כל קופסאת אנדרואיד זולה תעשה בשבילך את העבודה הבסיסית הזאת
יש באליאקספרסס/איביי שפע קופסאות אנדרואיד עם מעבדי 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם/2 ג"ב ראם שיעשו לך את העבודה והרבה יותר בזול ככה שתוכל במחשבה מרחבית לפזר באותו סכום של MINIX יחיד, מספר קופסאות בכל הבית לטובת המשפחה....
יש לך המלצות לגבי הקופסאות שציינת?
- benny123
- חבר מכור קשה

h1_mates המלצות ברובד אישי לא
אני עובד עם cubox i2 ועם amazon fire tv
יש כאן אבל הרבה גולשים שקנו קופסאות זולות יותר מהאתרים שנתתי לך וההתרשמות חיובית.
כמובן שיחד עם המחיר הזול ייתכנו בעיות QA כן בחומרה וכן בתוכנה אבל זה די נסבל
יש כאן אבל הרבה גולשים שקנו קופסאות זולות יותר מהאתרים שנתתי לך וההתרשמות חיובית.
כמובן שיחד עם המחיר הזול ייתכנו בעיות QA כן בחומרה וכן בתוכנה אבל זה די נסבל
האם יש להם תמיכה בעברית?benny123 כתב:h1_mates המלצות ברובד אישי לא
כמובן שיחד עם המחיר הזול ייתכנו בעיות QA כן בחומרה וכן בתוכנה אבל זה די נסבל...
אני בעיקרון רוצה להחליף את הכבלים שיש לי בבית במכשיר שתומך בקודי וכמובן בעוד אפליקציות.. כמובן שהמכשיר יהיה יציב.שי-כ כתב:השאלה כיצד אתה מתכנן לצפות בערוצים ולהזרים תוכן?
אם דרך Kodi, לדעתי לא כדאי קופסת אנדרואיד, אשר עפ"י רוב, לא מריצה היטב Kodi....
כיום בבית יש לי 2 טלוויזיות, חשבתי לקנות minix לטלוויזיה הראשית להתנסות ואז לחשוב מה לעשות.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
יש לי את אותו הקושי בהחלטה לגבי הסטרימר והחברה המתאימים לצרכי.
מעוניין להזרים סרטים מהמחשב , כמו-כן, להריץ קודי ולצפות ב-TV. (עם ערוצי עידן + ובדגש על ערוצים ברוסית).
אשמח באם מישהו יצביע לי על דגם ספציפי אחד, שייתן את המענה הכי טוב ונכון לצרכי.
אני מודע שלכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו...אבל אשמח לקבל חוות דעת והמלצה, מנסיון חברי הפורום, על דגם 1 או 2.
תודה
מעוניין להזרים סרטים מהמחשב , כמו-כן, להריץ קודי ולצפות ב-TV. (עם ערוצי עידן + ובדגש על ערוצים ברוסית).
אשמח באם מישהו יצביע לי על דגם ספציפי אחד, שייתן את המענה הכי טוב ונכון לצרכי.
אני מודע שלכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו...אבל אשמח לקבל חוות דעת והמלצה, מנסיון חברי הפורום, על דגם 1 או 2.
תודה
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
@benny123
·נשמח לשמוע המלצות על כאלה ומה הם מצליחים להריץ ב Kodi.
לי היה ניסיון עם מכשירי minix, אשר נחשבים לאמינים יחסית, וכל מה שהיה קשור לתוספים שמזרימים תוכן מהרשת, זה היה ממש גרוע ביחס ל HTPC רציני.
·נשמח לשמוע המלצות על כאלה ומה הם מצליחים להריץ ב Kodi.
לי היה ניסיון עם מכשירי minix, אשר נחשבים לאמינים יחסית, וכל מה שהיה קשור לתוספים שמזרימים תוכן מהרשת, זה היה ממש גרוע ביחס ל HTPC רציני.
- benny123
- חבר מכור קשה

מוצרים בסיסיים שמקבלים הרבה חוות דעת חיוביות הינם הקופסאות של MX2/MXQ
שי-כ ה-amazon fire tv מבוסס אנדרואיד ועובד פיקס עם KODI.
כמו כן הצלחתי להריץ בטאבלט של אסוס עם מעבד 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם את קודי וגם בנייד אסוס עם מפרט די זהה - שניהם מריצים אנדרואיד קיטקט.
מעבר לכך יצא לי לראות את העסק עובד על מוצרים כמו MK802II של ריקומג'יק ועוד.
סך הכל החוויה חיובית ומספקת.
כמו כן הצלחתי להריץ בטאבלט של אסוס עם מעבד 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם את קודי וגם בנייד אסוס עם מפרט די זהה - שניהם מריצים אנדרואיד קיטקט.
סך הכל החוויה חיובית ומספקת.
האם יש חוות דעת לגבי המכשיר הזה:benny123 כתב:מוצרים בסיסיים שמקבלים הרבה חוות דעת חיוביות הינם הקופסאות של MX2/MXQ
סך הכל החוויה חיובית ומספקת....
MX 2 KODI/XBMC Dual Core Android 4.2 Smart TV Box Media Player 1080P Wifi HDMI
עולה באייבי 63$ ונשמע שיעשה את העבודה. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המכשיר אני שוקל לרכוש אותו במקום ה- minix/
- benny123
- חבר מכור קשה

חבל על כספך
לך על הטופ וקח אם כבר את זה
http://www.aliexpress.com/item/1pc-KII- ... 34915.html
מגיע מהיצרן המוכר ACEMAX
http://www.acemax.net.cn/droid-world/dr ... cxUAPlViko
לך על הטופ וקח אם כבר את זה
http://www.aliexpress.com/item/1pc-KII- ... 34915.html
מגיע מהיצרן המוכר ACEMAX
http://www.acemax.net.cn/droid-world/dr ... cxUAPlViko
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
כל מכשיר אנדרואיד מבוסס Amlogic S812 יהיה טוב לקודי
כולל האצת חומרה כמובן
. כמובן שעדיף לקחת יצרן מוכר כי אז הסיכוי שב-ROM של המכשיר (האנדרואיד שבו) יהיו פחות באגים.
מה שבני ציין הוא אחלה, גם ה-MK12 של RIKOMAGIC (יש לי). המכשיר מריץ קודי בלי בעיה, חלק לחלוטין וללא בעיות. בטח לא יותר מבפלטפורמות אחרות.
קשה לי להיזכר מתי בפעם האחרונ ה הוא קרס לי, והוא בשימוש יום יומי (גם של הילדים..).
מה שבני ציין הוא אחלה, גם ה-MK12 של RIKOMAGIC (יש לי). המכשיר מריץ קודי בלי בעיה, חלק לחלוטין וללא בעיות. בטח לא יותר מבפלטפורמות אחרות.
קשה לי להיזכר מתי בפעם האחרונ ה הוא קרס לי, והוא בשימוש יום יומי (גם של הילדים..).