שירות גרוע של בוקסיט (MYBOXIT)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Itsik_G פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #1 

כנראה שזה נכון ולכל דבר טוב יש סוף...
השתמשתי מספר פעמים בשירות של BOXIT ועד היום הכל עבד נהדר, עד למשלוח האחרון.
בשבוע שעבר הזמנתי פריט מפלונטר וביקשתי שישלחו לתיבת MYBOXIT. פלונטר הוציאו שליח שניסה למסור ביום שישי אבל משרדי BOXIT סגורים, ניחא.
ביום ראשון השליח מסר את הפריט ל BOXIT (אני יודע כי הוא התקשר אלי לשאול איך מגיעים).
ביום שני קיבלתי את ה SMS הרגיל כי הפריט נמצא בדרכו ללוקר ותוך 24 שעות אקבל קוד פתיחה. קיבלתי גם הודעת חיוב למייל על 18 ש"ח עבור השירות.
ביום שלישי לא הגיע כלום. התקשרתי לשירות לקוחות לשאול מה קורה. ביצעו בדיקה ואמרו כי היתה בעיה (לא פירטו) וכי יתבצע פיזור בלילה ואקבל קוד למחרת.
היום (יום רביעי) שוב לא הגיע כלום. התקשרתי לשירות לקוחות ענתה נציגה ואמרה שהיא תבדוק ויחזרו אלי.
כעבור כמה שעות ללא תגובה, התקשרתי שוב והגעתי לנציג אחר. שוב בדק והפעם התגלתה "הבעיה" הלוקר היה מלא (!) ולכן לא ניתן למסור את החבילה. שוב הבטיח כי יתבצע פיזור הלילה ואקבל קוד מחר.
לשאלה למה המשלוח שלי צריך להתעכב בגלל שהלוקר מלא אין לו תשובה. למה לא הודיעו לי שהמשלוח מתעכב? אין תשובה.
אם יש בעיית מקום בלוקרים, למה אתם לא מבצעים יותר מפיזור אחד ביום? אין תשובה.

ביקשתי לדבר עם מנהל כדי שלפחות יזכו אותי בעלות השירות שלא קיבלתי. הבטיח שיחזרו אלי - נחכה ונראה.

בשורה התחתונה - אם יוצא שאני מקבל שירות גרוע ואיטי כמו בדואר, למה צריך גם לשלם על זה?

עדכון - עד לשעה זו (18:00) אף אחד מ BOXIT לא טרח לחזור אלי. מן הסתם, זה כבר לא יקרה היום בכלל.
בהחלט מעלה אצלי תהיה אם יש מקום להשתמש בשירות שלהם בעתיד.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”