מטלבלט בין מזגן אינוורטר או רגיל, ולשאלה לגבי יצרני מזגנים "ישראלים"
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום, בסלון יש ברשותי LG DESIGN 25, בחדר אחד TORNADO A15.
יתחיל מזה שתמיד היה לי ניסיון טוב אם LG, קראתי על נושא המזגנים, כי אני צריך עוד מזגן 1 כ"ס לחדר נוסף, מקריא בפורום, לא הצלחתי להבין, האם יש יצרן כלשהו של מזגנים שמיצרן אותם בארץ? או שהכל נקנה בסין והוא סוג של מוצר מדבקה?
מיצרנים אחרים בתווח מחיר הגיוני, יש רק את LG, אז זה אחת האפשרויות, חשבתי לקנות אינוורטר, אך המזגן דולק פעם ב, שחם מי או שקר מידי, חסכון בחשמל לא ממש נקודה פה, אנשים רשמו גם שהוא כביכול יותר נעים, לא הצלחי לבין במה זה מטבתע?
ומחיפוש בפורמים שונים, הבנתי שיש אינוורטר ויש אינוורטר, כלומר לא כדאי לקחת דגם זול, עקב עניין עלויות תיקון, וחוסר הגנה נכונה לכרטיס הבקרה של המזגן, כי הוא חייב להיות מקורי, שלא כמו במזגן רגיל, שאפשרי להשתמש בחליפים. אם מה שמוכרים בחברות ה"ישראליות" הוא חרה ולא שווה קניה עקב עלות תיקון, מה אם לקחת אינוורטר של LG? או שגם הם לא שווים השקעה, ורק היפנים באמת שווים בקטגוריה הזאת?
יתחיל מזה שתמיד היה לי ניסיון טוב אם LG, קראתי על נושא המזגנים, כי אני צריך עוד מזגן 1 כ"ס לחדר נוסף, מקריא בפורום, לא הצלחתי להבין, האם יש יצרן כלשהו של מזגנים שמיצרן אותם בארץ? או שהכל נקנה בסין והוא סוג של מוצר מדבקה?
מיצרנים אחרים בתווח מחיר הגיוני, יש רק את LG, אז זה אחת האפשרויות, חשבתי לקנות אינוורטר, אך המזגן דולק פעם ב, שחם מי או שקר מידי, חסכון בחשמל לא ממש נקודה פה, אנשים רשמו גם שהוא כביכול יותר נעים, לא הצלחי לבין במה זה מטבתע?
ומחיפוש בפורמים שונים, הבנתי שיש אינוורטר ויש אינוורטר, כלומר לא כדאי לקחת דגם זול, עקב עניין עלויות תיקון, וחוסר הגנה נכונה לכרטיס הבקרה של המזגן, כי הוא חייב להיות מקורי, שלא כמו במזגן רגיל, שאפשרי להשתמש בחליפים. אם מה שמוכרים בחברות ה"ישראליות" הוא חרה ולא שווה קניה עקב עלות תיקון, מה אם לקחת אינוורטר של LG? או שגם הם לא שווים השקעה, ורק היפנים באמת שווים בקטגוריה הזאת?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
כל היצרנים הישראלים הם מוצרי מדבקה. אתה מוזמן לעיין בלינק הבא כדי לראות איזה מפעל סיני מייצר דגם מסוים.
http://energy.gov.il/Subjects/EnergyCon ... C_list.pdf
http://energy.gov.il/Subjects/EnergyCon ... C_list.pdf
עד כמה שזכור לי כל המזגנים מיובאים.
תעשה לך טובה ואל תרכוש אינוורטר .
הטכנולוגיה לא מספיק בשלה ואמינה (חבר שלי טכנאי)
החיסכון בחשמל לא מורגש .
ומחיר החלפת כרטיס עולה כמו מזגן חדש.
קח מזגן של אלקטרה מסוג אלקו או את אחד הדגמים איכותיים של טורנדו (אישית ממליץ על ELCO של אלקטרה - מס' 1)
תעשה לך טובה ואל תרכוש אינוורטר .
הטכנולוגיה לא מספיק בשלה ואמינה (חבר שלי טכנאי)
החיסכון בחשמל לא מורגש .
ומחיר החלפת כרטיס עולה כמו מזגן חדש.
קח מזגן של אלקטרה מסוג אלקו או את אחד הדגמים איכותיים של טורנדו (אישית ממליץ על ELCO של אלקטרה - מס' 1)
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ילך בסוף על lg אם שה המצב בארץ, ללא אנוורטר, השאלה אבל האם גם באינוורטר של lg הכרטיס בקרה לא מספיק מוגן?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אל תקנה אינוורטור. אתמול דיברתי עם חבר טכנאי מזגנים . ואמר שהכרטיס פיקוד יקר מאוד . יותר מ 1,000 ש"ח.
אבל יש בעיה אחרת מבחינת אחריות : באלקטרה - שנה ראשונה מלאה ,-שנתיים אחריות נוספות .אבל ביקור טכנאי 299 ש"ח !!!
בתדריאן -תוספת 200 ש"ח -3 שנים אחריות נוספות כולל ביקור טכנאי.
אותי זה מרגיז.
צריך להחליף מזגן בן 17 שנה של אלקטרה ונראה לי מוגזם לשלם על ביקור טכנאי בזמן האחריות.
אולי אם לא יקנו יתנו כמו תדיראן עלות טכנאי באחריות כמו שמקובל
אבל יש בעיה אחרת מבחינת אחריות : באלקטרה - שנה ראשונה מלאה ,-שנתיים אחריות נוספות .אבל ביקור טכנאי 299 ש"ח !!!
בתדריאן -תוספת 200 ש"ח -3 שנים אחריות נוספות כולל ביקור טכנאי.
אותי זה מרגיז.
צריך להחליף מזגן בן 17 שנה של אלקטרה ונראה לי מוגזם לשלם על ביקור טכנאי בזמן האחריות.
אולי אם לא יקנו יתנו כמו תדיראן עלות טכנאי באחריות כמו שמקובל
נערך לאחרונה על ידי יוליוס ב 16/08/2015 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יוליוס שלום רב,
@יוליוס
שלום רב,
קראנו את הודעתך בנושא המזגן שברשותך.
אנא שלח את פרטייך באמצעות הטופס שבקישור המצורף על מנת שניצור עמך קשר ונמצא פתרון לשביעות רצונך המלאה.
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה
http://www.electra-consumer.co.il/activ ... ra-service
שלום רב,
אנא שלח את פרטייך באמצעות הטופס שבקישור המצורף על מנת שניצור עמך קשר ונמצא פתרון לשביעות רצונך המלאה.
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה
http://www.electra-consumer.co.il/activ ... ra-service
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
1700-50-4000
Re: יוליוס שלום רב,
·העניין הוא שהייתי מצפה שהאחריות המורחבת כוללת גם טכנאי , כמו בתדיראן ובשאר החברות .שירות_אלקטרה כתב:@יוליוס
שלום רב,
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה
http://www.electra-consumer.co.il/activ ... ra-service...
היא לא נוגעת אישית לי.
כפי שציינתי קניתי מכונת כביסה סימנס לפני שנה , הוספתי 200 ש"ח וקיבלתי 5 שנים אחריות כולל טכנאי.
עדיף שהייתם נותנים לשלם 200 ש"ח להרחבת אחריות שתכלול גם טכנאי.
התייעצתי עם חבר טכנאי מזגנים שהמליץ על מזגני אלקטרה , אבל כשהסברתי לו עם עלות טכנאי בזמן האחריות , היה נדהם , ואמר שעדיף תדיראן.
בעבר נתתם גם 4 שנים אחריות מלאות כולל טכנאי.
מה קרה לכם ?
האמת, תשלום על טכנאי זאת לא המצאה של אלקטרה. נתקלתי בזה אצל כמה יבואנים, לאו דווקא בתחום המזגנים.
הם אומרים שזה נועד למנוע קריאת שירות סתמית, כנראה שיש אנשים שמנצלים את האחריות לרעה.
אותי אישית זה מרגיז, כשיש אחריות ללא תשלום על ביקור טכנאי, והמוצר הוא בערך אותו דבר, לא רואה שום סיבה ללכת על אחריות עם תשלום על ביקור טכנאי.
בנוסף, יש חברות שמוכנות לבטח את כל מוצרי החשמל בבית תמורת תשלום סמלי ותמורת תשלום לביקור טכנאי. קיבלתי הצעה כזאת תמורת 100 שח לחודש וביקור טכנאי יעלה 250 נדמה לי. סירבתי, לרוב ביקור טכנאי פרטי עולה פחות, כולל חלקים ועבודה.
ואם הלך המנוע, שיילך. לא צריך מכשיר שהלך לו המנוע אחרי שנה.
הם אומרים שזה נועד למנוע קריאת שירות סתמית, כנראה שיש אנשים שמנצלים את האחריות לרעה.
אותי אישית זה מרגיז, כשיש אחריות ללא תשלום על ביקור טכנאי, והמוצר הוא בערך אותו דבר, לא רואה שום סיבה ללכת על אחריות עם תשלום על ביקור טכנאי.
בנוסף, יש חברות שמוכנות לבטח את כל מוצרי החשמל בבית תמורת תשלום סמלי ותמורת תשלום לביקור טכנאי. קיבלתי הצעה כזאת תמורת 100 שח לחודש וביקור טכנאי יעלה 250 נדמה לי. סירבתי, לרוב ביקור טכנאי פרטי עולה פחות, כולל חלקים ועבודה.
ואם הלך המנוע, שיילך. לא צריך מכשיר שהלך לו המנוע אחרי שנה.
נכון
וזה שיקול חשוב בקניית מזגן ב 7,000 ש"ח (3.5 כ"ס) שיש אותו דירוג אנרטי וצריכת BTU , כאשר בתדיראן תוספת 200 ש"ח 4 שנים אחריות כולל ביקור טכנאי , ואילו באלקטרה ללא תוספת תשלום , אבל לאחר שנה ראשונה , תוספת טכנאי 299 ש"ח !!!
וזה משמעותי ומרגיז.
יכולות להיות תקלות קטנות ולא משנה מה התקלה הביקור כרוך בתשלום .
לכן אקנה מזגן תדיראן אלא אם כן חברת אלקטרה תיתן אחריות כמו בתדיראן כולל ביקור טכנאי .
דרך אגב מלמד בבית ספר מסויים קרוב ל 10 שנים שבו כל המזגנים תדיראן דרך הרשות המקומית ומקררים טוב .
רציתי אלקטרה כי היה לי אחד 17 שנה , אבל לא ציפיתי שהאחריות לא כוללת ביקור טכנאי .
זה רק מראה לי שהחברה לא מאמינה במוצר שלה לעומת תדיראן.
אם אנשים לא ירכשו דרכם מאמין שיתגמשו ויתנו גם כמו בתדיראן.
וזה שיקול חשוב בקניית מזגן ב 7,000 ש"ח (3.5 כ"ס) שיש אותו דירוג אנרטי וצריכת BTU , כאשר בתדיראן תוספת 200 ש"ח 4 שנים אחריות כולל ביקור טכנאי , ואילו באלקטרה ללא תוספת תשלום , אבל לאחר שנה ראשונה , תוספת טכנאי 299 ש"ח !!!
וזה משמעותי ומרגיז.
יכולות להיות תקלות קטנות ולא משנה מה התקלה הביקור כרוך בתשלום .
לכן אקנה מזגן תדיראן אלא אם כן חברת אלקטרה תיתן אחריות כמו בתדיראן כולל ביקור טכנאי .
דרך אגב מלמד בבית ספר מסויים קרוב ל 10 שנים שבו כל המזגנים תדיראן דרך הרשות המקומית ומקררים טוב .
רציתי אלקטרה כי היה לי אחד 17 שנה , אבל לא ציפיתי שהאחריות לא כוללת ביקור טכנאי .
זה רק מראה לי שהחברה לא מאמינה במוצר שלה לעומת תדיראן.
אם אנשים לא ירכשו דרכם מאמין שיתגמשו ויתנו גם כמו בתדיראן.
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הבהרה בנושא האחריות
@יוליוס
שלום רב,
חשוב לחדד שאנו מעניקים 3 שנות אחריות - ראשונה מלאה ושנתיים כרוכות רק בעלות של 230 ש"ח בלבד (כולל עלות התיקון ועלות ביקור הטכנאי).
אין תקלה לא שילמת כלל זה לעומת תשלום חד פעמי מראש.
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה
שלום רב,
חשוב לחדד שאנו מעניקים 3 שנות אחריות - ראשונה מלאה ושנתיים כרוכות רק בעלות של 230 ש"ח בלבד (כולל עלות התיקון ועלות ביקור הטכנאי).
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה
שירות אלקטרה מיזוג אויר
1700-50-4000
1700-50-4000
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אם הבעיה באמת הייתה מניעת קריאת שירות סתמיות היה אפשר להגדיר כמות ממוצעת הגיונית של קריאות שירות נניח 5 בטווח של 3 שנים ללא עלות ולאחר מכן לגבות תשלום.הם אומרים שזה נועד למנוע קריאת שירות סתמית, כנראה שיש אנשים שמנצלים את האחריות לרעה....
בנוסף, סכום של 299 ש"ח הוא סכום גבוה ומוגזם שדי מרתיע [בחלק מהמקרים אפשר בטכנאי פרטי לגמור את העניין של הביקור + התיקון במחיר דומה]
מי שבונה את המדיניות של האחריות לוקח בחשבון נתונים של כמות קריאות בשילוב של בלאי [סיכון החברה] בשילוב הנקודה שלאנשים מספיק שכתוב 4 שנים ולא באמת מתעמקים במדיניות האחריות והנה יוצא שבמידה ויש מזגן תקול, אפשר תוך שנתיים להרוויח את העלות שלו רק מביקורי טכנאי.
לא יפתיע אותי אם יש השתתפויות עצמיות לאחר שנה בנוסף לעלות הביקור.
גם אני פסלתי את אלקטרה על עניין זה.
Re: הבהרה בנושא האחריות
·קודם כל בואו נדייק :שירות_אלקטרה כתב:@יוליוס
שלום רב,
בברכה,
ליטל שירות אלקטרה...
שנה אחריות מלאה + שנתיים נוספות בעלות ביקור טכנאי על סך ₪299 כולל מע"מ
זה מה שמופיע באתרי הקניות.
דבר שני עדיף לשלם תשלום חד פעמי 200 ש"ח ולקבל שקט לכמה שנים (במקרה של תדיראן 4 שנים).
דבר שלישי : גם אם יש תקלה וזה באחריות עדיין עלי לשלם 299 ש"ח על ביקור טכנאי משנה שניה והלאה . וזה הקטע המרגיז.
בעבר לא היה את זה באלקטרה .
היה גם 4 שנים מלאות כולל ביקור טכנאי .
לכן גם אעדיך לקנות מתדיראן.
וכפי שאמר לי הטכנאי : עדיף אחריות כולל טכנאי ללא עלות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@שירות_אלקטרה
יש אופציות לשדרג את האחריות שאתם מציעים לאחריות אמיתית ומלאה ל-3 או 4 שנים?
יש אופציות לשדרג את האחריות שאתם מציעים לאחריות אמיתית ומלאה ל-3 או 4 שנים?
בדקתי באתר של אלקטרה זה מה שכתוב :
"כל מזגן חדש נהנה מאחריות יצרן של שנה. ניתן להאריך את תקופת השירות והאחריות בתשלום. לקבלת הצעה אטרקטיבית התקשרו "
1-700-50-4000
לא אוהב את כל הקומבינות האלה .
אתמול היה לי וויכח עם אשתי אלקטרה או תדיראן.
אמרה שבכל מקרה עדיף להביא טכנאי פרטי , אבל הבעיה שאם זה במסגרת האחריות 3 שנים , לא יתנו חלק שמצריך תיקון מבלי שטכנאי שלהם יבדוק ,
ושוב מגיעים לנקודה שבמסגרת האחריות שנה שניה ושלישית , אם יש צורך להחליף ולתקן חלק יש לשלם לטכנאי על הביקור 299 ש"ח , לעומת תדיראן שלא צריך .
"כל מזגן חדש נהנה מאחריות יצרן של שנה. ניתן להאריך את תקופת השירות והאחריות בתשלום. לקבלת הצעה אטרקטיבית התקשרו "
1-700-50-4000
לא אוהב את כל הקומבינות האלה .
אתמול היה לי וויכח עם אשתי אלקטרה או תדיראן.
אמרה שבכל מקרה עדיף להביא טכנאי פרטי , אבל הבעיה שאם זה במסגרת האחריות 3 שנים , לא יתנו חלק שמצריך תיקון מבלי שטכנאי שלהם יבדוק ,
ושוב מגיעים לנקודה שבמסגרת האחריות שנה שניה ושלישית , אם יש צורך להחליף ולתקן חלק יש לשלם לטכנאי על הביקור 299 ש"ח , לעומת תדיראן שלא צריך .
עכשיו ראיתי סיפור בפורום צרכנות לגבי מזגן תדיראן . לא יודע כבר ממי לקנות
http://www.hometheater.co.il/vp2321287#2321287
http://www.hometheater.co.il/vp2321287#2321287