איזה טעות היה להכנס לעסק הזה...

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
amirnew פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

יום שני שעבר 3.8 מגיע טכנאי של בזק בשביל לסדר את הקו לקראת התקנת סלקום TV ואינטרנט.
ביום חמישי מגיע הטכנאי של סלקום... 4 שעות בערך אח"כ יש טלויזיה פועלת... מהירות האינטרנט? אמרו 40... קיבלנו 15... זורמים...
יום שישי ערב חוזרים הביתה(פחות מ24 שעות אחרי שההתקנה הסתימה) רוצים לראות טלויזיה... בום, הפתעה. אין אינטרנט--> אין טלויזיה גם, והממיר הנכה גם לא נותן לראות רק ערוצי עידן פלוס, אלא פשוט שובת לגמרי " אין אינטרנט!? אז כלום לא יעבוד גם מה שלא תלוי באינטרנט".
אחרי איזה חצי שעה המתנה בטלפון של השירות הטכני קובעים לנו טכנאי בזק ליום ראשון או שני. (9-10.8).
יום ראשון אני מקבל טלפון מהטכנאי של בזק "הכל בסדר תיקנו את הבעיה" אני אומר וחוזר ושואל, "זה יחזיק? תבדקו שהכל תקין שזה לא יקרה שוב , כי פעם קודמת זה החזיק בלחץ יום" , עונה לי הבחור בבטיחות " אין בעיה הכל עכשיו פיקס אתה יכול להיות רגוע", כמו שכבר הבנתם, יום שני בערב אני בדרך חזרה הביתה מהעבודה מקבל טלפון מהאישה , "שוב אין אינטרנט"...
40 דקות בטלפון, ונקבע טכנאי להיום... מתוך 6 ימים בשירות... אולי "נהנתי" ממנו 5 שעות.
פשוט זוועה.

אמיר וייסברוט

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

@amirnew
·

אחלה חבילה, תוכן טוב אבל הצד הטכני עלול להפיל את כל המיזם הזה

amirnew פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

ככה רשמתי לם בפייסבוק גם
"ובנימה אישית יותר. יש לכם אחלה חבילה ולי אישית התוכן מושלם וגם המחיר.
הסחבת"

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

ממה שהבנתי בזק עשו לך צרות יותר מסלקום... מעניין תמיד יש בעיה עם בזק כשיש משהו משותף להם ולעוד חברות כמו הסיפור שלך וכמו כן בשוק הסיטונאי.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #5 

תתקין אינטרנט של הוט

בהצלחה

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #6 

@taoyossi
·

אי אפשר להתקין אינטרנט של הוט

הוט פשוט מסרבים לאפשר למתחרות להיכנס לשוק..

"הוט פרסמה מחירי השימוש בתשתיותיה, והספקיות טוענות: "המחירים גבוהים ב-30% לפחות ממחירי השימוש בתשתיות בזק"

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001010730

integer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

צריך לקחת את הכל בפרופורציות... לא יודע איזה אינטרנט היה לך לפני אבל התשתית של בזק היא מעולה...
כמו כל דבר חדש בהתחלה יש קצת קשיים... צריך להבין שסלקום משתמשים בתשתית של בזק שאין לה בלשון המעטה רצון שהמיזם של סלקום יצליח ולכן
הם לא להוטים לגבי השירות. השירות של סלקום פנטסטי מבחינתי... שאני התחברתי (היה לי כבר אינטרנט של בזק) הגיע טכנאי שיהי נחמד מאוד וגם לאחר יום התקשרה נציגה מסלקום לודא שהכל בסדר וגם כך לאחר חודש...
אני בשירות של סלקום כמעט מההתחלה ואני יכול להגיד לך שחל שיפור ניכר בכמות הבעיות עם הממיר (זה שהיום ניתן לצפות בעידן + בזמן שאין אינטרנט זה משהו שלא היה בהתחלה) ועדיין השירות אינו מושלם ומדי פעם אני מוצא את עצמי מול ממיר תקוע או מגיב לאט... אבל אני מוכן לקבל את זה בשם התחרות...
אם לא ניתן יד לשחקנים חדשים לעולם המחירים פה לא ירדו ולא תהיה תחרות אמיתית לחברות הכלבים והלווין, ואין מה לעשות כמה שהחברות לא ישקיעו בפיילוטים ובדיקות אי אפשר להוציא מוצר שהוא 100% לשוק בטח שלא ברמה של חברות הכלים לווין שיש להם נסיון של עשרות שנים...

אז קצת סבלנות והבנה תוך שבוע שבועיים הכל יתייצב...

AviWrx
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 345
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

@integer
מסכים עם כל מילה! צריך לתת לסלקום זמן ע״מ שבאמת תהיה תחרות ראויה,
ומי שירויח זה יהיה הצרכן!

שלח תגובה