חוות קנייה - Grandhall GTI3

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
שלח תגובה
adamshar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

כקורא פסיבי די הדוק באתר, תמיד כיף לקרוא את החברה ולקבל החלטות בעזרת הנסיון של החברים באתר.
גם כשרציתי לקנות גריל לבית, לא היה לי ספק שפה אמצא את ההמלצות הנכונות.
ההתלבטות הייתה סטנדרטית - גריל בייתי לאירוח של 10-15, מחברה טובה.
הרבה מהחברים התלבטו בין הוובר, גרנד-הול ונפוליאון.
לאור התשבוחות הטובות על שירות הלקוחות של כרמל דייקרט, אחד הדברים החשובים לי כצרכן, לא היה לי ספק כי אקנה את אחד מהמוצרים אותם הם משווקים, וככה נפל הפור על ה GTI 3.
טלפון לשירות הלקוחות הוביל אותי למני, איש נעים לשיחה, אשר נתן את ההרגשה כי טובתי קודמת לכל קידום עסקה או מכירה פוטנציאלית אותה יכול לעשות. העובדה כי הגעתי כחבר ה HT בהחלט מצדיקה את עצמה ויוצרת קהילת צרכנים בעלת משמעות שקשה להתעלם ממנה.
בנוסף, נעשו כל המאמצים לספק את הגריל בהקדם כדי שאוכל להתקין אותו בסופ"ש, ואף נתנו שירות טלפוני לאחר הקנייה.
הגריל בבית מזה כשלושה שבועות, וכל סופ"ש אני נהנה ממנו מחדש. לדעתי טכנולוגיית ה Intergrill מוצלחת ותואמת לתיאורים בסקירות שנעשו פה באתר.
הזדמנות טובה לומר תודה לפורום ולחברים בו, שנותנים משמעות אמיתית לחוכמת ההמונים, וחולקים את הנסיון שלהם כדי שלאחרים יהיה יותר קל, ומילה טובה לכרמל דייקרט שמצדיקים את השם הטוב אותו בנו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה
העם דורש..... כל מיני דברים

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #3 

תהנה
רכישה מוצלחת בהחלט

Ofir111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תתחדש, בחירה מעולה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78837
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5386 פעמים

שליחה #5 

ממש כיף לשמוע, שיהיה במזל טוב!

motiz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

adamshar כתב:כקורא פסיבי די הדוק באתר, תמיד כיף לקרוא את החברה ולקבל החלטות בעזרת הנסיון של החברים באתר.
גם כשרציתי לקנות גריל לבית, לא היה לי ספק שפה אמצא את ההמלצות הנכונות.
ההתלבטות הייתה סטנדרטית - גריל בייתי לאירוח של 10-15, מחברה טובה.
הרבה מהחברים התלבטו בין הוובר, גרנד-הול ונפוליאון.
לאור התשבוחות הטובות על שירות הלקוחות של כרמל דייקרט, אחד הדברים החשובים לי כצרכן, לא היה לי ספק כי אקנה את אחד מהמוצרים אותם הם משווקים, וככה נפל הפור על ה GTI 3.
טלפון לשירות הלקוחות הוביל אותי למני, איש נעים לשיחה, אשר נתן את ההרגשה כי טובתי קודמת לכל קידום עסקה או מכירה פוטנציאלית אותה יכול לעשות. העובדה כי הגעתי כחבר ה HT בהחלט מצדיקה את עצמה ויוצרת קהילת צרכנים בעלת משמעות שקשה להתעלם ממנה.
בנוסף, נעשו כל המאמצים לספק את הגריל בהקדם כדי שאוכל להתקין אותו בסופ"ש, ואף נתנו שירות טלפוני לאחר הקנייה.
הגריל בבית מזה כשלושה שבועות, וכל סופ"ש אני נהנה ממנו מחדש. לדעתי טכנולוגיית ה Intergrill מוצלחת ותואמת לתיאורים בסקירות שנעשו פה באתר.
הזדמנות טובה לומר תודה לפורום ולחברים בו, שנותנים משמעות אמיתית לחוכמת ההמונים, וחולקים את הנסיון שלהם כדי שלאחרים יהיה יותר קל, ומילה טובה לכרמל דייקרט שמצדיקים את השם הטוב אותו בנו.
...
·

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”