התלבטות בין שתי דגמים של LG
-
slateralus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי לכולם
יש לי התלבטות בין שני דגמים של LG .
LG 49LF630Y דגם טיפה יותר חדש ולפי מה שהבנתי יש פה סמארט טיפה יותר חדש.
LG 50LB659Y
איזה מהם אתם ממליצים ?
אגב האם הם תומכים גם בעידן פלוס ? לא הצלחתי להבין לפי המפרט התכני.
תודה מראש.
יש לי התלבטות בין שני דגמים של LG .
LG 49LF630Y דגם טיפה יותר חדש ולפי מה שהבנתי יש פה סמארט טיפה יותר חדש.
LG 50LB659Y
איזה מהם אתם ממליצים ?
אגב האם הם תומכים גם בעידן פלוס ? לא הצלחתי להבין לפי המפרט התכני.
תודה מראש.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
- השני 50'', גדול באינץ' מהראשון
- השני תומך בתלת-מימד, הראשון לא
- השני תומך בעידן-פלוס לחלוטין, הראשון תומך בערוצים שקיימים היום אבל לא תומך בערוצים שמיועדים להתווסף לו מתישהו בעתיד.
אבל...
דווקא הדגם הראשון (630) הוא הדגם החדש יותר - יצא השנה. השני משנה שעברה.
היום הסביר לי מוכר בא.ל.מ שרק הדגם החדש יכול להפעיל את סלקוםtv עליו. לדגם משנה שעברה (659) אפשר להפעיל עם הממיר החיצוני של סלקום בלבד - 99 ש״ח בחודש לעומת 39 ש״ח בלבד.
היום הסביר לי מוכר בא.ל.מ שרק הדגם החדש יכול להפעיל את סלקוםtv עליו. לדגם משנה שעברה (659) אפשר להפעיל עם הממיר החיצוני של סלקום בלבד - 99 ש״ח בחודש לעומת 39 ש״ח בלבד.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
Re: אבל...
זה לא נכון, גם על סדרת LB659 אפשר להפעיל את אפליקציית סלקום.gevayu כתב:דווקא הדגם הראשון (630) הוא הדגם החדש יותר - יצא השנה. השני משנה שעברה.
היום הסביר לי מוכר בא.ל.מ שרק הדגם החדש יכול להפעיל את סלקוםtv עליו. לדגם משנה שעברה (659) אפשר להפעיל עם הממיר החיצוני של סלקום בלבד - 99 ש״ח בחודש לעומת 39 ש״ח בלבד....
Re: אבל...
ממש לא נכון!gevayu כתב:דווקא הדגם הראשון (630) הוא הדגם החדש יותר - יצא השנה. השני משנה שעברה.
היום הסביר לי מוכר בא.ל.מ שרק הדגם החדש יכול להפעיל את סלקוםtv עליו. לדגם משנה שעברה (659) אפשר להפעיל עם הממיר החיצוני של סלקום בלבד - 99 ש״ח בחודש לעומת 39 ש״ח בלבד....
לי יש בבית את ה LG 42LB659Y עם האפליקציה של סלקום, ועובד מעולה!
ה 42LB659Y תומכת גם בתלת מימד וגם ב DVB-T2 להבדיל מהמסך הראשון.
בכללי מאוד מרוצה מהמסך.
(רק אתמול גיליתי שניתן להשתמש בפקודות קוליות מהשלט החכם ע"מ לתפעל את המסך).
אני מתלבט בין המסכים האלו של LG לסמסונג 6400 בגדלים 55.
מה הסיבה שבחרתם LG? כי מבדיקות שלי עד כה הסמסונג מראה תמונה יותר טובה.
ראיתי את ההשוואה הזו, רק אני לא מוצא השוואות או איזכור לדגם LF630Y כנראה שזה קוד דגם באזור שלנו
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/h6400
ראיתי את ההשוואה הזו, רק אני לא מוצא השוואות או איזכור לדגם LF630Y כנראה שזה קוד דגם באזור שלנו
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/h6400
היי, אז ככה:noam כתב:אני מתלבט בין המסכים האלו של LG לסמסונג 6400 בגדלים 55.
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/h6400...
מבין גדול במסכים אני לא. הסיבה שבחרתי ב LG הינה בגלל שאתה מקבל יחסית למחיר טלויזיה
מאוד משוכללת כולל חנות אפליקציות (אם כי כרגע דלה מאוד!), וגם בגלל שניתן להתקין עליה את
האפליקציה של סלקום TV.
לגבי ה 3D, גם בזה אני לא מבין גדול. אבל מהתרשמותי מסרטוני צפיה ברשת ה 3D של LG יותר
נוחה לצפיה גם מכל זווית וגם במצב שכיבה, להבדיל מסמסונג שבמצב שכיבה רואים שחור (פסיבי,
אקטיבי).
הטלויזיה של LG מצוידת בהמון פיצ׳רים שמצאתי בהם שימוש, כגון: הקלטה, זיכרון פנימי, שלט חכם ועוד.
השלט החכם של LG נותן חוויה שלא הכרתי, לרבות חיפוש תכנים ע״י פקודה קולית.
כרגע לקחתי על עצמי פרוייקט של העברת כל הקלטות וידאו של כל האירועים המשפחתיים לקובץ דיגיטלי, ע"י
חיבור וידאו לטלויזיה ואז להקליט את האירועים על כונן חיצוני (חנויות שמאפשרות המרה דורשות החל מ 50
ש"ח לקלטת).