יש לכם ילדות בגיל העשרה? זה כנראה הוידאו הכי חשוב שתראו היום
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
צעיר בן 20, התחזה לבן עשרה והתחיל עם 3 נערות בנות 12-14 דרך פייסבוק, הכל בהסכמת ההורים אשר היו בטוחים כי הילדה שלהם תהיה הרבה יותר זהירה ברשת.
זה אחד מקטעי הוידאו הכי חשובים שתראו היום.
זה אחד מקטעי הוידאו הכי חשובים שתראו היום.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מפחיד. קצת ריחמתי על הבנות המסכנות על האמבוש שעשו להם, אבל אולי זה מה שישנה אצלהן את הגישה.
אבל מה עם עוד מיליון בנות אחרות שרק רוצות למרוד בהכל ומתרגשות מהסיכון שלהיפגש עם זר....
אבל מה עם עוד מיליון בנות אחרות שרק רוצות למרוד בהכל ומתרגשות מהסיכון שלהיפגש עם זר....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הילדות הללו מצטרפות למספר הבלתי נתפס של 466,949 מקרים של ילדים נעדרים רק בשנת 2014 בארה"ב. גם הדימיון לא יכול לתאר מה קורה לילד\ה לאחר שנעלם.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אפשר גם לעשות את זה לבנים... אפילו יותר קל
פשוט מזעזע איך שהדור הצעיר מיתדרדר
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
או הוא או אחד אחר העלו סרטון שבו הם פשוט מפתים ילדים בגן משחקים ללכת איתם שיבואו לראות איתם את הכלבלב. האימא בצד מקבלת מידע מראש ומה היא חושבת, האימהות נשברו אחרי שהילד פשוט קם והלך בלי לחשוב לשניה. הצטמררתי.
זיו - בין אם אפגש בסרטון הזה ברשתות החברתיות או כאן - תודה ששיתפת, אני הולך לשתף בפייסבוק, כמו ששיתפתי את הסרטון הקודם, זה סופר חשוב. אנחנו בקנה מידה קטן יותר אבל עדיין - הסכנה קיימת.
זיו - בין אם אפגש בסרטון הזה ברשתות החברתיות או כאן - תודה ששיתפת, אני הולך לשתף בפייסבוק, כמו ששיתפתי את הסרטון הקודם, זה סופר חשוב. אנחנו בקנה מידה קטן יותר אבל עדיין - הסכנה קיימת.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·TANDBERG כתב:או הוא או אחד אחר העלו סרטון שבו הם פשוט מפתים ילדים בגן משחקים ללכת איתם שיבואו לראות איתם את הכלבלב. האימא בצד מקבלת מידע מראש ומה היא חושבת, האימהות נשברו אחרי שהילד פשוט קם והלך בלי לחשוב לשניה. הצטמררתי....
אפשר לינק?
ד"א - עשיתי את הניסוי הזה לפני שנה. שלחתי את הגננת של הבת שלי מגן חובה לנסות לשכנע את הבת שלי לבוא איתה, הילדה אמרה לה בפירוש שאבא לא מרשה ללכת עם אף אחד חוץ מההורים. אין לכם מושג כמה הייתי גאה בה!