חבילה שנשלחה מגרמניה דרך DHL לא נראית באופק
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
תופעה מוכרת בזמן האחרון. חבילות שנשלחות לי מארה"ב באמצעות DHL EXPRESS מגיעות לארץ כנראה אחרי שלושה-ארבעה ימים ואז נתקעות במסדרונות הדואר.
האם ניסית להכניס את מספר המעקב שמופיע באתר של DHL EXPRESS באתר של הדואר ולראות האם כבר החבילה מופיעה?
לפעמים לDHL יש שני מספרי מעקב. המקורי של DHL ונוסף שמופיע בעת החיפוש ואיתו אפשר לראות מה המצב אצל הספק המקומי (הדואר)
לדוגמא אחד המשלוחים האחרונים שקיבלתי בתמונה.
מעבר לזה, יש לדואר מערכת פניה לגבי חבילות שלא סופקו בכתובת הבאה:
http://www.israelpost.co.il/traceparcel ... 3?openform
לא יודע תוך כמה זמן הם עונים אבל שווה לנסות
האם ניסית להכניס את מספר המעקב שמופיע באתר של DHL EXPRESS באתר של הדואר ולראות האם כבר החבילה מופיעה?
לפעמים לDHL יש שני מספרי מעקב. המקורי של DHL ונוסף שמופיע בעת החיפוש ואיתו אפשר לראות מה המצב אצל הספק המקומי (הדואר)
לדוגמא אחד המשלוחים האחרונים שקיבלתי בתמונה.
מעבר לזה, יש לדואר מערכת פניה לגבי חבילות שלא סופקו בכתובת הבאה:
http://www.israelpost.co.il/traceparcel ... 3?openform
לא יודע תוך כמה זמן הם עונים אבל שווה לנסות
גם אני נכוותי מדואר ישראל, שלחו לי חבילה דרך DHL מגרמניה לפני שלושה חודשים והסטטוס בדואר לא התעדכן במשך חודש ושפניתי אליהם הם לא ידעו להגיד לי איפה החבילה ככה זה נמשך במשך חודשיים עד שלפני חודש הסטטוס פתאום התעדכן לכך שהחבילה הוחזרה לשלוח. כשפניתי לדואר הם טענו שאף אחד לא בא לקחת את החבילה ובגלל זה החזירו אותה לשולח. פשוט ארגון ביזיוני, למזלי השולח הסכים לשלוח את החבילה שוב אבל עכשיו החבילה תקועה במכס כבר שבועיים וחצי ואין לאף אחד מושג להגיד כמה זמן יקח עד שישחררו אותה.
איך אתה יודע שהיא תקועה במכס?Cleaner כתב:גם אני נכוותי מדואר ישראל, שלחו לי חבילה דרך DHL מגרמניה לפני שלושה חודשים והסטטוס בדואר לא התעדכן במשך חודש ושפניתי אליהם הם לא ידעו להגיד לי איפה החבילה ככה זה נמשך במשך חודשיים עד שלפני חודש הסטטוס פתאום התעדכן לכך שהחבילה הוחזרה לשלוח. כשפניתי לדואר הם טענו שאף אחד לא בא לקחת את החבילה ובגלל זה החזירו אותה לשולח. פשוט ארגון ביזיוני, למזלי השולח הסכים לשלוח את החבילה שוב אבל עכשיו החבילה תקועה במכס כבר שבועיים וחצי ואין לאף אחד מושג להגיד כמה זמן יקח עד שישחררו אותה....
תודה, רק דואר רגיל מהונג קונג הגיע תוך 12 ימים.Nemesis כתב:מדובר אם כך ב- DHL Paket שהוא דואר רגיל לכל דבר, ולא שילוח אקספרס. אין הבדל לעומת כל משלוח זול מסין/ארה"ב.
יקח כמה שיקח ואין הרבה מה לעשות......
פה זה כנראה מתעכב במכס.
תשמע קטע...
·sam22 כתב:מוכר....
מגיע לארץ ביומיים
ואלייך אחרי חודש...
הזמנתי אביזר רפואי מחנות בהרצליה מרחק בקו אווירי של פחות מ10 ק"מ ממני. לפי מספר המעקב המוצר נשלח מסניף הדואר בהרצליה ב27.07.
ב06.08 נשלחה אליי חבילה מגרמניה, היום היא התקבלה בסניף הדואר שלי, כנראה שמחר אקבל הודעה.
החבילה מהרצליה עדיין בדרך... התקשרתי לדואר ואמרו שהיא במרכז מיון בת"א מה05.08...
משלוח של אלפי ק"מ (כולל מעבר במכס) לוקח 5 ימים, פחות מ10 ק"מ לוקח למעלה משבועיים (ועוד היד נטוייה)