קניתי טלוויזיה חדשה של LG 49lf630y
-
GavrielAgiv
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: Gavriel Agiv
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן לאחרונה רכשתי טלוויזיה של LG מדגם 49lf630y.
הטלוויזיה היא סמארט דגם חדש.
בכל אופן קוראת MKV הייתי בטוח שאפשרי להכניס USB מעל 4 ג'יגה(לאחר פרמוט לNTFS או exFAT) אבל מסתבר שהטלוויזיה לא קוראת את הדיסקון קי!!
שורה תחתונה, איך לעזאזאל אני רואה סרטים או כל קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה בטלוויזיה שלי?
בלי כמובן לחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה..
הטלוויזיה היא סמארט דגם חדש.
בכל אופן קוראת MKV הייתי בטוח שאפשרי להכניס USB מעל 4 ג'יגה(לאחר פרמוט לNTFS או exFAT) אבל מסתבר שהטלוויזיה לא קוראת את הדיסקון קי!!
שורה תחתונה, איך לעזאזאל אני רואה סרטים או כל קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה בטלוויזיה שלי?
בלי כמובן לחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@GavrielAgiv
·
אמור לעבוד. אצלי זה עובד פיקס במסך ישן יותר של LG.
בהחלט אפשרי להשתמש ב DOK בנפח גדול שמפורמט ל NTFS.
יכול להיות אולי משהו בקובץ שניסית לא נתמך? אולי בעיה עם ה- DOK הזה ספציפית?
נסה אולי לפרמט שוב למערכת קבצים NTFS ותעביר אליו מחדש את הסרטים. נסה גם עם סרטים אחרים.
·
אמור לעבוד. אצלי זה עובד פיקס במסך ישן יותר של LG.
בהחלט אפשרי להשתמש ב DOK בנפח גדול שמפורמט ל NTFS.
יכול להיות אולי משהו בקובץ שניסית לא נתמך? אולי בעיה עם ה- DOK הזה ספציפית?
נסה אולי לפרמט שוב למערכת קבצים NTFS ותעביר אליו מחדש את הסרטים. נסה גם עם סרטים אחרים.
-
GavrielAgiv
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: Gavriel Agiv
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על העזרה חברים, אכן הצלחתי להריץ סרטים גדולים שפורמט NTFS.
יש לי בעיה אחרת אולי תוכלו לעזור לי, הוויפי יושב חצי מטר ליד הטלוויזיה(מחשב נייח) ומשום מה יש לי בעיות לקלוט אותו.
אני מנסה להתחבר דרך הטלווזיה הוא מנסה להתחבר כמה דקות ואז נותן סימן של וי כאילו הוא מחובר, אבל בפועל הוא לא מחובר ..
והוויפי עצמו עובד דרך האייפון או האייפד לצורך העניין
יש לי בעיה אחרת אולי תוכלו לעזור לי, הוויפי יושב חצי מטר ליד הטלוויזיה(מחשב נייח) ומשום מה יש לי בעיות לקלוט אותו.
אני מנסה להתחבר דרך הטלווזיה הוא מנסה להתחבר כמה דקות ואז נותן סימן של וי כאילו הוא מחובר, אבל בפועל הוא לא מחובר ..
והוויפי עצמו עובד דרך האייפון או האייפד לצורך העניין
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מצאתי שחיבור ה WIFI במסך הוא ממש לא איכותי או רציף.GavrielAgiv כתב:תודה רבה על העזרה חברים, אכן הצלחתי להריץ סרטים גדולים שפורמט NTFS.
והוויפי עצמו עובד דרך האייפון או האייפד לצורך העניין...
העברתי כבל רשת אל המסך וחסכתי לעצמי כאבי ראש מיותרים...