והתחדשתי במוניטור אודיו MASS במקומם. מי שמעניין אותו החלק החוויתי של קניות בארץ - שימשיך לקרוא ומי שלא שיידלג לסוף.
____________________________________________________________________________________
טרם המכירה בפועל כבר הייתי סגור על מה הולך להחליף אותם, כאמור זוג מוניטור אודיו MASS.
עשיתי "שלח לחמך על פני המים" ושלחתי בשעות הלילה המאוחרות למספר חנויות וליבואן בקשה להצעת מחיר עבור זוג (גם חפרנו עופרפולק ואני את הראש אחד לשני על הסט חמישייה שהוא מוכר...
במאמר מוסגר - את כל הסט הנוכחי ייבאתי מחו"ל פרט לקניית סראונדים חדשים שביצעתי לפני מספר חודשים מול ספיר מ"פיוז" לאור הצעת מחיר הוגנת מאוד בהשוואה לייבוא שלהם (Focal Little Bird).
הפעם - חיפשתי את המחיר הכי טוב שאני יכול לקבל. בלי בלבולי מוח, בלי להאזין, בלי להתלבט. פשוט לקבל מחיר טוב / הוגן / ריאלי, לבוא לשלם, לקחת ולהגיד תודה ולהתראות.
חייב לציין לטובה את מהירות המענה של היבואן "קונקטור" וכן גם את השירות שקיבלתי ממנו היום (להלן).
למחרת משלוח המייל (יום חמישי) פנה אליי יגאל מ"סטריאוסקופ" טלפונית, וידא איתי שאני סגור על הדגם המבוקש - עניתי שכן, סגור לחלוטין וקיבלתי הצעת מחיר הוגנת וריאלית לעסקה. עניתי שבמידה והמכירה של הפולקים תצא לפועל, נהיה בקשר ואבצע את הקנייה. להפתעתי - יגאל אמר סבבה ובזה נסתיימה השיחה. לא בוצע שום ניסיון של "דחיפה" או המחיר הוא רק לעכשיו, או כל משהו שהוא HARD ASLE בסגנון. הוא אפילו לא התבאס מהעובדה שלא קניתי ורק דיברנו בטלפון מספר דקות.
אתמול - התקשרתי ליגאל, אמרתי לו שמכרתי ובוא נסגור את העסקה. כיוון שהמוניטור לא היו לו במלאי לא היה טעם להגיע לחנות, ביצענו הזמנה טלפונית, 5 דקות לאחר מכן יגאל חזר אליי אחרי שדיבר עם היבואן וסגרנו שאני אוסף את הרכש החדש ישירות מקונקטור באולם התצוגה בפארק אפק, ראש העין.
הגעתי לקונקטור היום בבוקר, הכל תיקתק כמו שעון, ציפו לבואי - 5 דקות ולא הייתי שם. תענוג !!
אז ראשית - יגאל, תודה רבה !! יצאת תותח על !! צפה לשיחות נוספות ממני כי התכנון הוא להחליף את כל הסט הנוכחי...
שנית - למה אני רושם את כל זה ? כי מנגד לשירות המאלף שקיבלתי מיגאל יש גם קיצוניות אחרת לכל טווח אורך הסקאלה.
עכשיו, אין בכוונתי לפגוע בפרנסה של אף חנות ובטח שלא לשמש על תקן של יועץ לטכניקות מכירה או תמחור. ולמרות ניסיוני בתחום - קטונתי, שכל בעל חנות יעשה כראות עיניו.
רק ברשותכם, בקשה לי אליכם - החנויות "האחרות" בתחום. בפעם הבאה שאני ושכמותי נפנה (ואני אישית בוודאות אמשיך לפנות כי כל יום הוא יום חדש תחת השמש), תנו קצת קרדיט לצד השני, אף אחד לא רוצה לדפוק אתכם או לנהל איתכם יחסי שוק על המחיר. אבל לפחות תהיו הוגנים כי יש תחרות ואני בטוח שאתם מודעים אליה (הן בארץ ויותר בחו"ל). אמזון ואיביי זה ממש החנות שצמודה אליכם. אם אין באפשרותכם לתת מחיר הוגן אחלו לנו קנייה נעימה במקום אחר, בלי להתבאס, בלי ללכלך ובלי לזרוק רפש על חנויות אחרות. זה לא מכובד ולא תורם לאף אחד. אני לא חייב להגיע פיזית לחנות בשביל להראות רצינות קנייה. אפשר גם טלפונית ואפשר גם במייל וקרו מקרים מעולם.
חווית השירות מתהליך המכירה חשובה לא פחות ואם לא קנינו הפעם, אז אולי נקנה מחר - הכל שאלה של השקפה...
____________________________________________________________________________________
ונחזור קצת למוניטור, בנייה - אליפות ואומנות. הרמקול נראה מהמם, בנוי היטב, מאסיבי, מרגיש טוב ביד. מעיין תחושה של סטליט מדפי. נקודת כשל יחידה בעיני היא נושא חיבור הכבלים שלא נראה נוח כאשר תולים על הקיר. אבל עושים את זה פעם אחת אז ניחא.
זהו, נותר למצוא מתלים תואמים (מחפש משהו קומפקטי ועדין) ואם לא אמצא אז אקנה את המקוריים.
לעוד הרבה שדרוגים ורכישות ושיהיה לילה טוב...