שאלה בנוגע למסכי 4K של LG תלת מימד פסיבי FULL HD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

jacko-il כתב:
...
...
·
...
·תודה ,

ורציתי לשאול אם אני מפעיל בUSB קובץ ISO מלא של 3D זה כן יראה הרבה יותר טוב עם FULL HD בכל עין מאשר חצי ?
ולגבי תכני HOU יש הרבה ברשת או הרוב זה HSBS ?

רציתי לשאול לגבי XBOX ONE אם אני מחבר למסך 4K זה עושה UPSCALING טוב שזה נראה יותר טוב מFULL HD כמו שמבטיחים LG עם UPSCALLING או בגלל מתיחה אני יראה את זה גרוע יותר מ FULL HD רגיל ?

XBOX ONE גם תומך בפיצול שני שחקנים שכל שחקן רואה מסך שלם בגלל 3D כמו שסוני 4 יש לו CALL OF DUTY עם טלוויזיות LG עם DUAL PLAY ?

- בדקתי באתר את MS של טלוויזיהLG-60LB659Y ורשום רק דגם הכי קרוב זה 60LB6500 זה נחשב אותו דגם כי רשום שמה שזה 30MS , זה נחשב טוב למשחקי XBOX ONE בזמן תגובה ?

הינה אתר : http://www.displaylag.com/display-database/
והינה מידע :
"2014 60" LG 60LB6500 1080p 120hz 3D LED HDTV AVG 30ms (PC) N/A Great" זה נחשב אותו סדרה LG-60LB659Y ? אז זה אותו MS ?

- המרחק צפייה שלי הוא 3.40 מטר +/- , הFULL HD במשחקי XBOX ONE היה לא מפוקסל במרחק הזה ?

תודה רבה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #22 

moshebit כתב:
...
...
·תודה ,

ורציתי לשאול אם אני מפעיל בUSB קובץ ISO מלא של 3D זה כן יראה הרבה יותר טוב עם FULL HD בכל עין מאשר חצי ?
לא מכיר מסך שיודע לנגן בלו-ריי מלא מקובץ ISO בכניסת ה USB שלו.
ובכל מקרה - בלו-ריי 3D מלא ותלת מימד ב HOU בתלת מימד פאסיבי במסך FHD אמורים לתת אותה תוצאה מבחינת הקווים לכל עין. (כן יש הבדל בביט-רייט אבל)

ולגבי תכני HOU יש הרבה ברשת או הרוב זה HSBS ?
יש. תחפש. כל סרט ששחררו ב HSBS ראיתי גם ב- HOU.

רציתי לשאול לגבי XBOX ONE אם אני מחבר למסך 4K זה עושה UPSCALING טוב שזה נראה יותר טוב מFULL HD כמו שמבטיחים LG עם UPSCALLING או בגלל מתיחה אני יראה את זה גרוע יותר מ FULL HD רגיל ?
לא יודע.

XBOX ONE גם תומך בפיצול שני שחקנים שכל שחקן רואה מסך שלם בגלל 3D כמו שסוני 4 יש לו CALL OF DUTY עם טלוויזיות LG עם DUAL PLAY ?
לא הבנתי את השאלה ובכל מקרה לא יודע.

- בדקתי באתר את MS של טלוויזיהLG-60LB659Y ורשום רק דגם הכי קרוב זה 60LB6500 זה נחשב אותו דגם כי רשום שמה שזה 30MS , זה נחשב טוב למשחקי XBOX ONE בזמן תגובה ?
אמור להיות דומה מאד אם זה לא זהה לגמרי. סביב ה- 40ms נחשב בסדר גמור לגיימינג לדעתי ומרבית המסכים נותנים משהו שנע סביב ה- 40-50ms. דגמים מסויימים של סוני נתנו בעבר אפילו חצי מזה ומרבית המסכים של 2015 של סמסונג גם כן נותנים בערך חצי מזה, סביב ה- 20ms. עד כמה זה משמעותי וכמה שווה להשקיע בזה? עניין שלך. לטעמי ההבדל זניח מבחינת תחושה במשחקים.

הינה אתר : http://www.displaylag.com/display-database/
והינה מידע :
"2014 60" LG 60LB6500 1080p 120hz 3D LED HDTV AVG 30ms (PC) N/A Great" זה נחשב אותו סדרה LG-60LB659Y ? אז זה אותו MS ?

- המרחק צפייה שלי הוא 3.40 מטר +/- , הFULL HD במשחקי XBOX ONE היה לא מפוקסל במרחק הזה ?
לא יודע, תלוי במשחק ספציפית. רוב המשחקים עד עכשיו ב XBOX ONE כלל לא רצו ב- 1080p אלא על משהו נמוך יותר, לפעמים 720 לפעמים 960 וכו'. אני מניח שלאט לאט יצאו יותר ויותר משחקים שידעו לעבוד טוב יותר עם החומרה של המכשיר ויצליחו לרוץ ב 1080p טבעיים.
מנסיון שלי עם PS3, PS4 ומחשב - משחקים ברזולוצייה טבעית של 1080p על מסך בגודל הזה למרחק הזה נראים מעולה. חוץ מזה - לא חייבים רזולוצייה כדי להנות ממשחק. הרזולוצייה היא דבר אחד מתוך מכלול של מרכיבים. אם הדבר שהכי חשוב לך במשחקים זה רזולוצייה - לך על PC.

תודה רבה.
...
·

השאלות האלו מתכנסות לאיזו מגמת סיום או שנמשיך ככה עד ספטמבר? :roll:
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 13/08/2015 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

orish
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

ה LG659 ממש לא עולה 8700..

כבר מצאתי אותה בקלות בכמה וכמה מקומות ב8000 שקל..
בסוף קניתי אותה שלשום בהרבה פחות דרך חבר שמקושר..

עוד לא התקנתי אותה אז אין לי חוות דעת.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #24 

jacko-il כתב:
...
...
·

השאלות האלו מתכנסות לאיזו מגמת סיום או שנמשיך ככה עד ספטמבר? :roll:
...
·חחח מצטער על כמות השאלות , באמת תודה רבה , פשוט חסר לי ידע לגבי החלטה לגבי טלוויזיה נראה לי שאני אולי יקח את
55 אינטש LB659Y ולא 60 אינטש זה יותר זול אני מאמין וגם זה בערך מספיק לסלון של 3.5 מטר , לא נראה לי שצריך יותר .

orish - אשמח שתיתן חוות דעת על איכות בכללי של הטלוויזיה שתיפתח אותה וגם בתלת מימד איך הוא נראה עם קווים או נראה סבבה ממרחק סביר ?

תודה רבה שוב על העזרה .

orish
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

פתחתי אותה שלשום..
המרחק שלי מקיר לקיר זה 4 מטר אבל בנטו זה 3.5 .. 60 זה מושלם למרחק הזה..

מהתעסקות של יומיים רק .. אני מרוצה מאוד מאיכות הצפייה בטלויזיה ואני חושב שהעלות תועלת פה מצויינת..
יחסית זול ביחוד ביחס לדגמי 2015.. וזה גם סמארט וגם תלת (סמארט פחות מעניין אותי כי יש קודי אבל עדיין).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”