עזרה בהתקנה ראשונית של וורה אדג'
אשמח לעזרתכם חברים,
בשעה טובה חיברו לי את האינטרנט בבית החדש, כך שניגשתי היום להתקין את הבקר של וורה אדג'.
נכנסתי לממשק אינטרנט לצורך חיבור, שם כתוב שרק אחרי שכל 5 הנורות דולקות, להמשיך הלאה. בפועל נורת הservice אצלי לא דולקת.
ניסיתי למרות זאת להמשיך,
הכנסתי את הסריאל והMAC שכתובים למטה במדבקה
אך אני מקבל את הודעת השגיאה הזו:
Unit not available for assign
יש למישהו מושג מה עליי לעשות?
תודה מראש!
בשעה טובה חיברו לי את האינטרנט בבית החדש, כך שניגשתי היום להתקין את הבקר של וורה אדג'.
נכנסתי לממשק אינטרנט לצורך חיבור, שם כתוב שרק אחרי שכל 5 הנורות דולקות, להמשיך הלאה. בפועל נורת הservice אצלי לא דולקת.
ניסיתי למרות זאת להמשיך,
הכנסתי את הסריאל והMAC שכתובים למטה במדבקה
אך אני מקבל את הודעת השגיאה הזו:
Unit not available for assign
יש למישהו מושג מה עליי לעשות?
תודה מראש!
http://getvera.com/controllers/veraedge/
קניתי באתר הרשמי, כך שלא אמורה להיות בעיית אקטוב (כפי שקראתי שיש מוכרים שאינם חוקיים)
קניתי באתר הרשמי, כך שלא אמורה להיות בעיית אקטוב (כפי שקראתי שיש מוכרים שאינם חוקיים)
איך שלחת את הבקר לארץ?באזז כתב:http://getvera.com/controllers/veraedge/
קניתי באתר הרשמי, כך שלא אמורה להיות בעיית אקטוב (כפי שקראתי שיש מוכרים שאינם חוקיים)...
מה עלות המשלוח?
@morgi23
·
העברתי אותו בצורה עצמאית באמצעות חבר שהגיע מניו יורק, כך שאין לי מושג.
בקשר לבעיה שלי:
שלחתי מייל לתמיכה, הם התקשרו אליי, התחבר נציג מרחוק למשך כמעט שעתיים (!) הייתה בעיה בחומת האש, בסופו של דבר הצליח לסדר את הכל מרחוק.
בינתיים אני רשום, כבר אנסה לחבר את המודלים ולראות שהכל עובד.
·
העברתי אותו בצורה עצמאית באמצעות חבר שהגיע מניו יורק, כך שאין לי מושג.
בקשר לבעיה שלי:
שלחתי מייל לתמיכה, הם התקשרו אליי, התחבר נציג מרחוק למשך כמעט שעתיים (!) הייתה בעיה בחומת האש, בסופו של דבר הצליח לסדר את הכל מרחוק.
בינתיים אני רשום, כבר אנסה לחבר את המודלים ולראות שהכל עובד.
@yayu2120
·
יש שני דגמים, אמריקאי ואירופאי. כל אחד מהם הוא בתדרים אחרים.
אנחנו קונים את האירופאי (שיתאים למתח בארץ) וממילא גם כל האביזרים המשלימים בתדר האירופאי.
כל מודל עלה לי באיזור ה53 דולר + 20 אחוז (מס מקומי), ועלויות שילוח (עשיתי בשלושה משלוחים ויצא 18 דולר)
המודל ששולט על המזגן, יקר יותר, באיזור ה77 דולר.
·
יש שני דגמים, אמריקאי ואירופאי. כל אחד מהם הוא בתדרים אחרים.
אנחנו קונים את האירופאי (שיתאים למתח בארץ) וממילא גם כל האביזרים המשלימים בתדר האירופאי.
כל מודל עלה לי באיזור ה53 דולר + 20 אחוז (מס מקומי), ועלויות שילוח (עשיתי בשלושה משלוחים ויצא 18 דולר)
המודל ששולט על המזגן, יקר יותר, באיזור ה77 דולר.
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@באזז
איזה בקר של מזגן קנית?ZXT120?? ולאיזה מזגן הוא מיודע? אשמח אם תפרט לנו לאחר האם הכל עובד חלק ואיך התקנת? אני גם מאוד מעוניין בבקר הזה אבל מאוד מפחד מתהליך ההתקנה יש לי מזגן מיני מרכזי 5 כוח סוס של תאדירן.
תודה רבה
איזה בקר של מזגן קנית?ZXT120?? ולאיזה מזגן הוא מיודע? אשמח אם תפרט לנו לאחר האם הכל עובד חלק ואיך התקנת? אני גם מאוד מעוניין בבקר הזה אבל מאוד מפחד מתהליך ההתקנה יש לי מזגן מיני מרכזי 5 כוח סוס של תאדירן.
תודה רבה
אכן, קניתי אותו. בינתיים עוד לא ניסיתי להפעיל אותו.
אני מתכנן למזגן עילי של תדיראן.
בינתיים צצה לי בעיה חדשה, כשאפתור אותה אוכל לנסות
(נציגי השירות פתחו בראוטר אפשרות כלשהי בחומת אש, בשביל שהוורה תעבוד. מאז האינטרנט במחשב שלי הפסיק לעבוד [ובפלאפון הוא כן עובד על הוויפי] גם בחיבור עם כבל, וגם בקליטה אלחוטית, במחשב הוא לא עובד.
לא הייתה לי ברירה אלא לאפס את הראוטר, ואבדוק שוב עם התמיכה כיצד ניתן להתקין את הוורה בלי ההפרעות הללו.
(נציגי השירות פתחו בראוטר אפשרות כלשהי בחומת אש, בשביל שהוורה תעבוד. מאז האינטרנט במחשב שלי הפסיק לעבוד [ובפלאפון הוא כן עובד על הוויפי] גם בחיבור עם כבל, וגם בקליטה אלחוטית, במחשב הוא לא עובד.
לא הייתה לי ברירה אלא לאפס את הראוטר, ואבדוק שוב עם התמיכה כיצד ניתן להתקין את הוורה בלי ההפרעות הללו.
פורום וורה?
@באזז
·אין להם פורום באתר או מקום שבו יש פורום על הנושא?
אם זה רכיב נפוץ אני בטוח שתמצא משהו באנגלית
·אין להם פורום באתר או מקום שבו יש פורום על הנושא?
אם זה רכיב נפוץ אני בטוח שתמצא משהו באנגלית
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אהה אוקי אצלי זה מזגן מיני מרכזי.באזז כתב:אכן, קניתי אותו. בינתיים עוד לא ניסיתי להפעיל אותו.
לא הייתה לי ברירה אלא לאפס את הראוטר, ואבדוק שוב עם התמיכה כיצד ניתן להתקין את הוורה בלי ההפרעות הללו....
מעניין אותי איך מתבצעת שמה ההתקנה
בהצלחה