zone 2 ל רמקול במרפסת . איך החיבור ?
איך החיבור אמור להיות לאן לחבר את הכבל לרמקול בודד פאסיבי למגבר דנון X2000
נ.ב עשיתי ניסוי אבל אפשר לשמוע רק TUNER רדיו . למה אין אפשרות לשמוע TV AUDIO שהוא מחובר בHDMI למסך ?
רק שידורי אינטרנט ורדיו . כל השאר לא עובדים .
האם החיבור של זון 2 רמקול בודד אמור להיות מחובר ל SROOUND L או SRROUND R . ?
זה משנה לאיזה צד אני יחבר ?
תודה מראש .
נ.ב עשיתי ניסוי אבל אפשר לשמוע רק TUNER רדיו . למה אין אפשרות לשמוע TV AUDIO שהוא מחובר בHDMI למסך ?
רק שידורי אינטרנט ורדיו . כל השאר לא עובדים .
האם החיבור של זון 2 רמקול בודד אמור להיות מחובר ל SROOUND L או SRROUND R . ?
זה משנה לאיזה צד אני יחבר ?
תודה מראש .
אתה צריך לחבר יציאות אנלוגיות מ הטלויזיה לכניסות האנלוגיות של הרסיבר
אתה צריך לחבר יציאות אנלוגיות מ הטלויזיה לכניסות האנלוגיות של הרסיבר
Re: אתה צריך לחבר יציאות אנלוגיות מ הטלויזיה לכניסות האנלוגיות של הרסיבר
·elandes כתב:אתה צריך לחבר יציאות אנלוגיות מ הטלויזיה לכניסות האנלוגיות של הרסיבר...
ואיך אני עושה את זה ?
זה מה שאני צריך ?
http://www.ebay.com/itm/1080P-HDMI-to-H ... 3f48b1bbc7
או זה ?
http://www.ebay.com/itm/Coaxial-RCA-Dig ... 3cfbdd0fd9
לא כל כך הבנתי .
נערך לאחרונה על ידי dudumagic ב 11/08/2015 7:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא ברור לי
·Alon_Solo כתב:ראשית אתה צריך לחבר אותו גם לימין וגם לשמאל (אלא אם קיימת אפשרות להגדיר מונו) כדי לא להפסיד צלילים. שנית ניתן לשדר רק מכניסה אנלוגית. זאת הסיבה שאתה לא שומע HDMI....
אני מעוניין לחבר רמקול בודד . יש אדום לבן . לאן לחבר ?
Re: לא ברור לי
ברוב הטלויזיות יש יציאות RCA . אתה מחבר אדום לבן מהטלויזיה אל הכניסות במגבר. אם אין לך, נא לפרט אילו יציאות כן יש לך, ורצוי צילום.
·
·
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השאלה הראשונה אם יש לך בטלוויזיה יציאת סאונד אדום לבן. אם כן אז השאלה השניה היא האם היא משדרת סאונד בו זמנית דרך הHDMI ודרך הRCA (אדום לבן). כי כמו שכתבו הכי פשוט לחבר במקביל גם HDMI וגם RCA. מה שכן, לא בטוח הרסיבר ידע לקחת את שני האותות עם תחבר את הRCA לכניסת TV וייתכן ותצטרך לחבר את זה לכניסה אחרת (פשוט לרסיבר למרבית סוגי הכניסות יש אופציה דיגיטלית ואנלוגיות ואפשר לכל אחת מהן לסחור רק אופציה אחת ולא לחבר גם וגם).
אם לא ניתן לחבר RCA אז נראה לי שיהיה יותר פשוט עם הקופסא שיש לה HDMI (בלינק שלך).
לגבי השאלה שלך איך לחבר את הרמקול עצמו אז ככה. רמקול מוגבר בודד אמור לנגן לבד את כל המידע שמגיע אליו. אם תחבר רק L או R ותנגן סטאריו אמיתי (כזה שיש בו הבדל בין ערוץ ימין לשמואל) אתה תאבד את המידע הזה ברמקול המוגבר ולכן כדאי מאוד לחבר את שתי היציאות. קשה לי להאמין שאין ברמקול כניסה לסטאריו (גם כניסת PL נחשב - זאת כניסה קטנה כמו של אוזניות)
אם לא ניתן לחבר RCA אז נראה לי שיהיה יותר פשוט עם הקופסא שיש לה HDMI (בלינק שלך).
לגבי השאלה שלך איך לחבר את הרמקול עצמו אז ככה. רמקול מוגבר בודד אמור לנגן לבד את כל המידע שמגיע אליו. אם תחבר רק L או R ותנגן סטאריו אמיתי (כזה שיש בו הבדל בין ערוץ ימין לשמואל) אתה תאבד את המידע הזה ברמקול המוגבר ולכן כדאי מאוד לחבר את שתי היציאות. קשה לי להאמין שאין ברמקול כניסה לסטאריו (גם כניסת PL נחשב - זאת כניסה קטנה כמו של אוזניות)
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
Re: אפשר גם להשתמש ביציאות של הממיר (אם יש)
·במצב כזה גם לא צריך רסיבר אלא חיבור ישירות לרמקול המוגבר. השאלה אם זה מה שנדרש כי הוא לא פירט מה הוא רוצה לשמוע. אולי מדובר בשימוש בסמארט של הטלוויזיה למשל.elandes כתב:לא חייבים להשתמש ביציאות של הטלויזיה...
אוקיי אז ככה :
טלויזית סמסונג שמארט 4K UHD HU8500 .
רסיבר - דנון X2000
הטלויזיה מחוברת דרך ARC לרסיבר עם HDMI לטלויזיה ARC /
רמקולים 5.1 מחוברים במתכונת רגילה קדמיים - אחורים - וסאב.
מה שאני מעוניין לשמוע ברמקול הבודד ( לא מוגבר) הוא בעיקר מה שמשודר בטלויזיה .
טלויזית סמסונג שמארט 4K UHD HU8500 .
רסיבר - דנון X2000
הטלויזיה מחוברת דרך ARC לרסיבר עם HDMI לטלויזיה ARC /
רמקולים 5.1 מחוברים במתכונת רגילה קדמיים - אחורים - וסאב.
מה שאני מעוניין לשמוע ברמקול הבודד ( לא מוגבר) הוא בעיקר מה שמשודר בטלויזיה .