אין גישה לאינטרנט ב WIN7
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי לכולם
אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס EEE עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית (AZTECH), פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר.
מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד.
חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר.
מישהו נתקל ויכול לעזור?
תודה רבה מראש!!
אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס EEE עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית (AZTECH), פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר.
מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד.
חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר.
מישהו נתקל ויכול לעזור?
תודה רבה מראש!!
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תבדוק אם יש אינטרנט שאתה מחבר כבל רשת?
תנסה לאפס הגדרות של הDNS
לחיצה על כפתור התחל - בשורה הלבנה לרשום CMD
בחלון השחור לכתוב את השורה הבאה
ipconfig /flushdns
אחרי זה לכתוב
ipconfig /registerdns
תנסה לאפס הגדרות של הDNS
לחיצה על כפתור התחל - בשורה הלבנה לרשום CMD
בחלון השחור לכתוב את השורה הבאה
ipconfig /flushdns
אחרי זה לכתוב
ipconfig /registerdns
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

@adibek
עשיתי, הוריד את סימן הקריאה הצהוב מסמל הקליטה, רושם עכשיו שיש גישה לאינטרנט, אבל בפועל אין.
עשיתי, הוריד את סימן הקריאה הצהוב מסמל הקליטה, רושם עכשיו שיש גישה לאינטרנט, אבל בפועל אין.
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ניסית למחוק קוקיז מהדפדפן?
תנסי לעשות PING לאתרים מסויימים ותראי עם את מגיעה אליהם
באותו חלון CMD שהסברתי לך קודם תעשי
ping www.google.co.il ותראי אם את מקבלת reply עם מספרים
תנסי גם לאתרים אחרים
עדכני
תנסי לעשות PING לאתרים מסויימים ותראי עם את מגיעה אליהם
באותו חלון CMD שהסברתי לך קודם תעשי
ping www.google.co.il ותראי אם את מקבלת reply עם מספרים
תנסי גם לאתרים אחרים
עדכני
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

ניסיתי לעשות פינג לכמה אתרים, רושם לי PING COULD NOT FIND HOST...עשיתי גם איפוס לWINSOCK (אין לי מושג מה זה אבל עשיתי) הסרתי את ההתקן של כרטיס הרשת והתקנתי, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לעדכן את הווינדווס, בתקווה שמשהו שם יסדר לי את זה) אבל גם ה WINDOWS UPDATE שלי תקוע והפיקס של מיקרוסופט לא עובד.
מה שמוזר הוא שאחרי כל הנסיונות כבר לא רשום לי "ללא גישה לאינטרנט" וסימן הקריאה הצהוב שהיה, נעלם, אבל עדיין בפועל לא מצליחה לגלוש.
ואגב, גם כשהסרתי את הדפדפן וניסיתי לגלוש באקספלורר, וההפך (ניטרלתי את האקספלורר והתקנתי חזרה את הכרום), גם אז שום דבר לא השתנה.
מה שמוזר הוא שאחרי כל הנסיונות כבר לא רשום לי "ללא גישה לאינטרנט" וסימן הקריאה הצהוב שהיה, נעלם, אבל עדיין בפועל לא מצליחה לגלוש.
ואגב, גם כשהסרתי את הדפדפן וניסיתי לגלוש באקספלורר, וההפך (ניטרלתי את האקספלורר והתקנתי חזרה את הכרום), גם אז שום דבר לא השתנה.
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

ועוד דבר, הוא גם רושם לי "רשת לא מזוהה" בזמן שבנייד השני שלי שכן גולש רשום את שם הרשת (שם הראוטר).
-
MichalPinchas
- חבר שרק התחיל

הצלחתי!!!
הורדתי את התוכנה MAC ADDRESS CHANGER, שיניתי את הכתובת לאקראית ועובד!!!! אחרי 3 ימים שיצא לי עשן...
תודה לכולם על הסבלנות והעזרה. ממש חמודים
תודה לכולם על הסבלנות והעזרה. ממש חמודים