אין קליטה בעידן+ בגבעתיים, שאלה לגבי מגבר שיש לי בדירה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
IdanY8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לאחרונה נכנסתי לדירה שכורה בקומת קרקע בגבעתיים ואין לי בכלל קליטה לעידן+.
לפני שאני מתחיל לנסות לקנות אנטנות חיצוניות וכו' (יש בכלל סיכוי?) זיהיתי שיש לי מגבר(כנראה) בדירה,
האם נראה לכם שיהיה אפשר להשתמש בו לשיפור הקליטה?
ניסיתי לחבר את הכבל שיצא ממנו לממיר ונראה שהחיבורים מתאימים פיזית.

אשמח לכל פיסת מידע בנושא, תודה רבה מראש!

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 733
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

מגבר הוט עם ערוץ חוזר.
אין שום קשר לעדן פלוס.

kenwood1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

amdr1, אם אתה לא באמת מבין אל תענה!

idanY8, מדובר על מגבר אותות RF בתחומיע תדרים של 5-55/70-1002MHZ, יתכן של הוט בעבר ויתכן שלא,

היות ועידן פלוס משדרים בתחום התדרים הזה המגבר אכן יכול לעזור בהגברת האות של עידן פלוס (קח בחשבון שמגברים גם מגבירים רעשים ולכן לא תמיד יעילים), מהתמונה ניתן לראות כי חסר חיבור של המגבר לחשמל ולכן כרגע הוא לא יגביר לך כלום ומיותר להתחבר אליו.
הייתי מציע לך דבר ראשון לוודא שצד אחד אכן מחובר לאנטנה על הגג ולנסות לחבר בין שני הכבלים שמופיעים בתמונה,תקבל תמונה אני מניח שתקבל אם צד הכניסה מחובר לאנטנה על הגג!
אם לא יש לך אפשרות לנסות לחבר את המגבר הנ"ל לחשמל עם שנאי מתאים, אם אין לך כזה תשקול לקנות מגבר חדש (תוודא שיש נק' חשמל לחיבור)

IdanY8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

kenwood1 כתב:amdr1, אם אתה לא באמת מבין אל תענה!

idanY8, מדובר על מגבר אותות RF בתחומיע תדרים של 5-55/70-1002MHZ, יתכן של הוט בעבר ויתכן שלא,

היות ועידן פלוס משדרים בתחום התדרים הזה המגבר אכן יכול לעזור בהגברת האות של עידן פלוס (קח בחשבון שמגברים גם מגבירים רעשים ולכן לא תמיד יעילים), מהתמונה ניתן לראות כי חסר חיבור של המגבר לחשמל ולכן כרגע הוא לא יגביר לך כלום ומיותר להתחבר אליו.
הייתי מציע לך דבר ראשון לוודא שצד אחד אכן מחובר לאנטנה על הגג ולנסות לחבר בין שני הכבלים שמופיעים בתמונה,תקבל תמונה אני מניח שתקבל אם צד הכניסה מחובר לאנטנה על הגג!
אם לא יש לך אפשרות לנסות לחבר את המגבר הנ"ל לחשמל עם שנאי מתאים, אם אין לך כזה תשקול לקנות מגבר חדש (תוודא שיש נק' חשמל לחיבור)
...
תודה רבה לשניכם!
kenwood1, תוכל בבקשה להסביר לי לגבי היציאות\כניסות של הדבר הזה?
אני מבין שהשמאלי למעלה זה המתח (יש לי שנאי שאני יכול לחבר), לגבי שני החיבורים הנוספים אני לא מבין מה זה מה.
מה יוצא לאנטנה שבגג ומה יצטרך להתחבר לחיבור של הממיר (ואיפה אפשר להשיג כבל שיתאים לחיבור לממיר כי נראה שזה לא אותו החיבור) ?
שוב המון תודה! נותן לי קצת תקווה שלא אצטרך להתחבר ליס או להוט רק בשביל הערוצים הבסיסיים.
·

kenwood1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

RF in: מתחבר לאנטנה שסביר להניח נמצאת על הגג (תוודא שהיא קיימת ואכן הכבל מחובר אליה)
PWR IN: כניסת מתח, אתה צריך שנאי RF (חפש בגוגל תמונות איך נראה)
RF out: כבל שהולך לכניסת RF בממיר שלך או לקופסא בתוך הבית שאותה אתה מחבר לממיר, יכול להיות שתתצטרך קונקטור RF זכר כדי להתאים בין הכבל לכניסה בממיר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”