אשמח להמלצה על תנור אפייה בנוי למטבח

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

לאימי נשרף התנור במטבח, תנור ששרד 15 שנים...

כעת אני מחפש עבורה תנור בגודל סטנדרטי, עם טורבו, רצוי כזה שלא יתחמם מכיוון הדלת אם יש.
ניקוי עצמי לא חובה, אלא אם כן המנוסים כאן ימליצו לשקול, אבל מאחר ואני לא מומחה גדול, אשמח להמלצות על חברה עם אמינות, או מוצר שעשוי לשרוד לאורך זמן... אז אם יש כאן כאלה שקנו ומרוצים, אשמח להמלצות.

בנתיים ראיתי רק את Constructa CF232253IL, אבל אני לא בטוח שהם טובים, הרי זה בוש אבל בלי מותג...
חוץ מזה שמגישוש ברשת ראיתי שהרבה בארץ ממליצים על סאוטר, אבל כיום באתרים השונים הכל אינטרסים, וכאן יש חברים עם יותר אמינות ;)

תודה לעוזרים.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #2 

בוש/סימנס/קונסטרוקטה

תבחר את התנור שמתאים לך מבחינת עיצוב, מחיר ותכונות.

avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@קרמריקה
·
עיצוב פחות מעניין,
לגבי השאר - פירטתי עד כמה שיכלתי למעלה.
תקציב - 2000+-

תודה.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802048

מניסיון אישי מומלץ מאוד.
אם עיצוב לא מעניין אותך, אתה יכול לחפש את הקונסטרוקטה התואם שלו, וכנראה הוא יעלה 100 ש"ח פחות.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

DE DITRICH - מעולים - מניסיון
גם ה-BOSCH טובים (מניסיון) אבל כל תיקון יקררר...... ויש להם לא מעט תיקונים בדגמים של השנתיים האחרונות .

avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@קרמריקה
·
זהו שאני לא ראיתי מספיק תנורים כדי לדעת מה זה "עיצוב טוב"...
ומה הדגם המקביל של קונסטרוקטה לבוש שנתת בקישור? תודה!

@movieman
.
אם כך אז אני מעדיף להתרחק מבוש, המטרה להקנות לאמא ראש שקט, בלי טכנאים ובלגנים, כמו שהיא התרגלה ב15 השנים האחרונות כשהתנור שלה פשוט עבד... זה שכיום מייצרים מוצרי חשמל מראש כדי שיתקלקלו מהר ונחליף כל הזמן זה ידוע, אבל בניגוד למחשבים, סמארטפונס וHTPCים, במוצרי חשמל למטבח אני פחות מומחה... אז ראש שקט לאמא = ראש שקט לי :)

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #7 

במוצרים לבנים למטבח, המוטו שלי זה הכי זול עם הכי הרבה שנות אחריות ורצוי תוצרת מערב אירופה.
לפני כשנה קנינו תנור אריסטון עם 3 שנות אחריות מלאה תוצרת איטליה. אישתי מאוד מרוצה.
יש להם מיליון דגמים דומים, שלי נקרא FHS 51IXS

avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

טוב עשיתי סבב קטן בין חנויות מוצרי החשמל הגדולות, ראיתי כמה דגמים של אלקטרולוקס, סאוטר, קונסטרוקטה ובקו...
האמת יצאתי משם דיי מבולבל ולא ממש מפוקס... אמי אהבה את הדגם של Electrolux EOB 5441 עם הטריקה השקטה.
אבל המחירים יקרים ממה שהיא רוצה (2000 שח) ובסוף ראינו איזה BEKO זול שלקוחה בחנות אמרה לאימי שהיא קנתה לא מזמן והיא ממש מרוצה...

השאלה אם מוצר זול של בקו שווה בכלל קנייה?
ואם מישהו רכש את האלקטרולוקס, אשמח לחוות דעת.

YanHT
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

לא מזמן קנינו תנור, השקענו יותר וקנינו אלקטרלוקס הדגם שהוא גם טאץ' וגם יש בו ניקוי עצמי, ו4 זכוכיות מחוסמות במקום 3 בדגמים הרגילים, התנור ממש טוב יש בו תוכניות בנויות אוטומטיות ומקל טמפרטורה להכנת צלי וכל מיני תוספות כאלה, הבעיה שהוא קצת יקר ולדעתי אחרי שניסיתי לא הייתי קונה אותו אלא את הדגם הרגיל כי אין לי צורך בכל התוספות האלה, זה התנור שאצלי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844569

אני ממליץ על התנור הזה שיותר זול שהוא פשוט עושה את העבודה בלי כל התוספות ובלי טאץ' וכל זה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839674

הכי חשוב שיהיה 3 שנים אחריות, תנור מצויין שלא איכזב אותי עד עכשיו ועובד מעולה

avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@YanHT
·
תודה על ההמלצה, אני רואה שהדגם הזול (בלי הפירלוטי) שהבאת והדגם שאימי מעוניינת לקנות הם אותו הדבר, רק שהמספרים שונים:
מה שראיתי בחנות: EOB 5441
מה שאתה קישרת: EOB5450AAX

בכל מקרה, כן מסך דיגיטלי אני מראש שללתי, עדיף ממשק אנלוגי כדי לתפעל את התנור למקרה שהמסך נדפק.
באשר לפירלוטי (ניקוי עצמי) אימי לא צריכה את זה, מה גם שזה מבזבז מלא חשמל למקרה שמפעילים ע"ב קבוע.
דם אחריות ל3 שנים זה מיותר לדעתי, מה גם שבאלמ, ביג-בוקס, וטרקלין חשמל האחריות היא לשנה אם לא משלמים על 3.

אגב אתה מרוצה מהטורבו? באמת מתחמם ב4 דק'?

YanHT
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

הטורבו מצויין מתחמם בין 4 - 7 דקות תלוי בכמה מעלות אתה שם, אין צורך לשלול את הדיגיטלי כי הוא יתקלקל... זה לא נכון הוא לא יתקלקל לפני האנלוגי, מה שכן האנלוגי לדעתי יותר נוח, זה תנור לא פלאפון, פה לא צריך יותר מ2 כפתורי הפעלה לכן לדעתי הטאץ' זה מיותר.
הפירוליטי זה לא רע, אבל זה לא לניקוי יום יומי או שבועי, זה פעם ב3 חודשי בערך מפעילים, לכן גם לדעתי זה לא שווה כל כך.

באשר לאחריות זה כן חשוב, כשאני קניתי היה להם מבצע שהם נותנים עוד שנתיים אחריות מתנה, ואם עוד שנה יקרה משהו לתנור זה לא נעים לא יהיה לך למי לפנות, כמובן שאם יבקשו מחיר סביר לתוספת של שנתיים, אם יגזימו אז לדעתי אפשר להסתפק גם בשנה.

DanaKai
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

עונת המבצעים גם על תנורים

שליחה #12 

יש לך עכשיו גל מבצעים לקראת החגים בחנויות החשמל גם על תנורים, אז שווה לקנות עכשיו
יש מכירה במחסני חשמל עד ראש השנה תנורי קונסטרוקטה משולבים מקבלים עליהם מיקסרים מתנה, לתנורי בוש מסויימים יש מתנות כמו תבניות ומסילות ביחד עם ההתקנה ואפילו על כיריים יש מתנות של המותג םוד אפל שמחלקים (סוטאז ומטחנה)

מה שלא תקני בסוף תרשמי פהאיך את מתרשמת שאם את ממליצה נדע גם :-)

avidigitali פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: עונת המבצעים גם על תנורים

שליחה #13 

@DanaKai
·

היי דנה, תודה על תגובתך.

א. אני בן (וכן, אם גברים לא קונים תנור, כפי שאמרתי - זה מייועד עבור אמא ;) )
ב. רכשתי בסוף את האלקטרולוקס עם הטריקה השקטה, (בלי פירלוטי) אבל מוקדם להביא חוות דעת, כי רק היום הביאו.
לצערי הטכנאי לא יגיע לפני שישי, ככה שאמא תחווה את דעתה בבישולים בשבוע הבא :)

בכל מקרה, תודה לכולם!

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”