עזרה בבחירת מגבר ורמקולים
שלום לכולם,
גם אני זקוק לעזרתכם בחירת רמקולים ומגבר לסלון.
אז ככה, הסלון הוא בגודל 5 על 5 מטר כאשר שלוש צלעות מהריבוע הם קירות והצלע הרביעית פתוחה לחלל (מטבח) בגודל זהה. גובה הסלון הוא 3.3 מטר.
6 5
----------|---------
|
מטבח סלון | 5
|
------- ---------
יש לי קריירה בתור שרטט ??
התקציב הוא בערך 4000 למגבר ו 6000 לרמקולים (היחס נכון ? תמיד אפשר לשנות אותו...)
השימוש הוא לקולנוע ביתי (חיבור לממיר של YES או XBOX שמשמש כHTPC) ולמוסיקה (שוב, החיבור יהיה דרך ה XBOX - כי כרגע אין לי נגן דיסקים פרט ל XBOX)
אני לא כל כך יודע להגדיר מה יותר חשוב לי, אבל אני מעריך שיעשה שימוש רב יותר במערכת לטובת קולנוע ביתי (כבר יש לי פלזמה 42 אינצ).
המגבר האחרון שקניתי היה בערך לפני 10 שנים (של Sharewood) כך שאתם מבינים שאני לא מבין גדול במערכות. ממה שהספקתי לראות בפורום הבחירה היא בערך בין Denon לבין YAMAHA, האם אני צודק ??
תודה מראש לכל המייעצים.
יובל
גם אני זקוק לעזרתכם בחירת רמקולים ומגבר לסלון.
אז ככה, הסלון הוא בגודל 5 על 5 מטר כאשר שלוש צלעות מהריבוע הם קירות והצלע הרביעית פתוחה לחלל (מטבח) בגודל זהה. גובה הסלון הוא 3.3 מטר.
6 5
----------|---------
|
מטבח סלון | 5
|
------- ---------
יש לי קריירה בתור שרטט ??
התקציב הוא בערך 4000 למגבר ו 6000 לרמקולים (היחס נכון ? תמיד אפשר לשנות אותו...)
השימוש הוא לקולנוע ביתי (חיבור לממיר של YES או XBOX שמשמש כHTPC) ולמוסיקה (שוב, החיבור יהיה דרך ה XBOX - כי כרגע אין לי נגן דיסקים פרט ל XBOX)
אני לא כל כך יודע להגדיר מה יותר חשוב לי, אבל אני מעריך שיעשה שימוש רב יותר במערכת לטובת קולנוע ביתי (כבר יש לי פלזמה 42 אינצ).
המגבר האחרון שקניתי היה בערך לפני 10 שנים (של Sharewood) כך שאתם מבינים שאני לא מבין גדול במערכות. ממה שהספקתי לראות בפורום הבחירה היא בערך בין Denon לבין YAMAHA, האם אני צודק ??
תודה מראש לכל המייעצים.
יובל
תודה...DannyZ כתב:מבחינתי עברת - אתה כבר יכול לתכנן את הגשר של המכביה הבאהyuvallon כתב: יש לי קריירה בתור שרטט ??......
עכשיו, בשביל לתכנן אני צריך השראה ובשביל השראה אני צריך מוסיקה ובשביל מוסיקה אני צריך.....
אז אולי מישהו יוכל לעזור לי... איך בכלל מתחילים ??
תודה,
יובל
86 אורחים, 82 חברים ואף אחד לא יכול לעזור ???
ערב טוב,
איך זה שיש 10196 חברים באתר ואף אחד לא יכול לעזור לי ??
זה לא שבקשתי הוכחה ל E=MC^2....
בסך הכל שאלתי אם מישהו יכול להראות לי איך מתחילים בבחירת חלקים למערכת...
מישהו ??
תודה,
יובל
איך זה שיש 10196 חברים באתר ואף אחד לא יכול לעזור לי ??
זה לא שבקשתי הוכחה ל E=MC^2....
בסך הכל שאלתי אם מישהו יכול להראות לי איך מתחילים בבחירת חלקים למערכת...
מישהו ??
תודה,
יובל
כתבת שהתקציב לרמקולים הוא 6000 ש"ח ?
אני מבין שמדובר ב-5 רמקולים לקולנוע ביתי?
אם כך, התקציב מעט לחוץ, הייתי משקיע את הרוב בזוג רמקולים קדמיים טובים יחסית (וגם סנטר אולי) וברמקולים האחוריים משקיע פחות.
האם יד שניה גם בא בחשבון ?
אם כך, התקציב מעט לחוץ, הייתי משקיע את הרוב בזוג רמקולים קדמיים טובים יחסית (וגם סנטר אולי) וברמקולים האחוריים משקיע פחות.
האם יד שניה גם בא בחשבון ?
ליאור
תודה
קודם כל, תודה על התגובהLiorC כתב:כתבת שהתקציב לרמקולים הוא 6000 ש"ח ?
האם יד שניה גם בא בחשבון ?...
אכן כן, מדובר ב5 רמקולים לקולנוע ביתי (שישמשו כמובן גם לשמיעת מוסיקה), אך אני לא מעוניין ברמקולים יד שנייה (זה משהו פסיכולוגי אצלי...)
אני יכול להוסיף עוד 1000 או 2000 ש"ח לרמוקלים (או להקטין את ההוצאה על המגבר). האם הגדלת ההשקעה ברמקולים מ 6000 ל 8000 תהיה משמעותית או שבכדי לקבל שיפור משמעותי אני צריך להכפיל את ההשקעה ברמקולים ??
שוב תודה,
יובל
הייתי מקדיש לרמקולים הקדמיים תקציב סביב 4000-5000 ש"ח לפחות
משהו בסגנון הזה יכול לבוא בחשבון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=821
רסיבר נחמד אפשר למצוא בתקציב 2000-3500 ש"ח (מתוצרת חברות ידועות כמו דנון, ימאהה, מרנץ, פיוניר , הרמן קרדון ועוד...)
משהו בסגנון הזה יכול לבוא בחשבון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=821
רסיבר נחמד אפשר למצוא בתקציב 2000-3500 ש"ח (מתוצרת חברות ידועות כמו דנון, ימאהה, מרנץ, פיוניר , הרמן קרדון ועוד...)
ליאור
יובלון שלום
לדעתי תשקול שוב את תחום היד שניה (לגבי רמקולים יותר מאשר רסיבר) תעלה את התקציב ל8 לרמקולים ו4 לרסיבר ואז רסיבר בסכומים האלה לדעתי דנון עדיפים על כל השאר ורמקולים זה עדיין לחוץ כי מאחר וזה מיועד יותר לקולנוע אז אתה צריך סאב וופר . . .בכל אופן 4K לרמקולים קדמיים (רצפתיים) ו4K לסנטר , אחוריים וסאב . . .רמקולים יד שניה אפשר למצוא דברים חמודים במחירים האלה וזה יכול להשתלם אל אף שזה קצת תיזוז (מנסיון , תיזזתי הרבה אבל עכשיו אני מרוצה )
לדעתי תשקול שוב את תחום היד שניה (לגבי רמקולים יותר מאשר רסיבר) תעלה את התקציב ל8 לרמקולים ו4 לרסיבר ואז רסיבר בסכומים האלה לדעתי דנון עדיפים על כל השאר ורמקולים זה עדיין לחוץ כי מאחר וזה מיועד יותר לקולנוע אז אתה צריך סאב וופר . . .בכל אופן 4K לרמקולים קדמיים (רצפתיים) ו4K לסנטר , אחוריים וסאב . . .רמקולים יד שניה אפשר למצוא דברים חמודים במחירים האלה וזה יכול להשתלם אל אף שזה קצת תיזוז (מנסיון , תיזזתי הרבה אבל עכשיו אני מרוצה )