[אוחד] סטרימר חדש
שלום ,
אז עכשיו מסתבר שהגעתי לפורום הנכון על מנת פוסט זה
מסתבר שהBOXEE BOX כבר לא עושה בשבילי את העבודה תמיד השתמשתי בHARD DISK מהמחשב לBOXEEBOX על מנת לראות סרטים ביענו "סטרים" אבל כעת אני מעוניין לקנות סטרימר חדש ואיכותי ביותר ,
הבנתי שכיום יש תחרות בין amazon fire tv לבין roku 3 עכשיו השאלה שלי מי מביניהם יותר איכותי ,
אני מעוניין להוסיף לסטרימר POPCORN TIME ו KODI וכמובן להסטרים סרטי באיכות גבוהה 1080P ~ REMUX , איזה מבין השתיים עדיף ?
סליחה אם זה לא הפורום הנכון
אז עכשיו מסתבר שהגעתי לפורום הנכון על מנת פוסט זה
מסתבר שהBOXEE BOX כבר לא עושה בשבילי את העבודה תמיד השתמשתי בHARD DISK מהמחשב לBOXEEBOX על מנת לראות סרטים ביענו "סטרים" אבל כעת אני מעוניין לקנות סטרימר חדש ואיכותי ביותר ,
הבנתי שכיום יש תחרות בין amazon fire tv לבין roku 3 עכשיו השאלה שלי מי מביניהם יותר איכותי ,
אני מעוניין להוסיף לסטרימר POPCORN TIME ו KODI וכמובן להסטרים סרטי באיכות גבוהה 1080P ~ REMUX , איזה מבין השתיים עדיף ?
סליחה אם זה לא הפורום הנכון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הועבר לפורום המתאים.
בדוק גם את מדריך החומרה בראש פורום HTPC וסטרימרים, יש שם כמה אופציות נוספות מעניינות.
בדוק גם את מדריך החומרה בראש פורום HTPC וסטרימרים, יש שם כמה אופציות נוספות מעניינות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה עדיין רוצה ״מסתבר שהBOXEE BOX כבר לא עושה בשבילי את העבודה תמיד השתמשתי בHARD DISK מהמחשב לBOXEEBOX על מנת לראות סרטים ביענו "סטרים" אבל כעת אני מעוניין לקנות סטרימר חדש ואיכותי ביותר , ״?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
·הבוקסי בוקס לא עושה עבורי את המטרה העיקרית שלו שהיא להסטרים נדפק לו האינטרנט ואין מענה בשום מקום למכשיר הענתיקה הזה , אז לכן במקום זה אני מחבר הארד דיסק ומעביר מהמחשב להארדדיסק ומהארדד דיסק מחבר לבוקסי בוקס שזה ממש לא נוח ולכן אני מעוניין לקנות סטרימר
·הבוקסי בוקס לא עושה עבורי את המטרה העיקרית שלו שהיא להסטרים נדפק לו האינטרנט ואין מענה בשום מקום למכשיר הענתיקה הזה , אז לכן במקום זה אני מחבר הארד דיסק ומעביר מהמחשב להארדדיסק ומהארדד דיסק מחבר לבוקסי בוקס שזה ממש לא נוח ולכן אני מעוניין לקנות סטרימר
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מה מיוחד בשני המכשירים האלה מול MINI PC "קובנציונלי"? אני לא ממש מכיר אותם באופן אישי, אך יעודם גם להריץ אפלקציות של היצרן.
לכן, אם השימוש שלך הוא KODI שתתקין 'נקי' ותעשה עליו את המודיפיקציות שמתאימות לך, לדעתי עדיף MINI PC.
לכן, אם השימוש שלך הוא KODI שתתקין 'נקי' ותעשה עליו את המודיפיקציות שמתאימות לך, לדעתי עדיף MINI PC.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הוא כתב שכרגע בגלל בעיה בבוקסי הוא משתמש רק בניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני אבל הוא מחפש פתרון להזרים סרטים מהמחשב (+ קודי וכולי)
אני לא יודע מה האיכות של 2 הסטרימרים שציינת (רוקו ופייר TV אבל ממה שאני זוכר להתקין עליהם קודי זה בכלל לא פשוט.
אולי כדאי שתחפש בפורום של קודי לגבי המלצות
אני לא יודע מה האיכות של 2 הסטרימרים שציינת (רוקו ופייר TV אבל ממה שאני זוכר להתקין עליהם קודי זה בכלל לא פשוט.
אולי כדאי שתחפש בפורום של קודי לגבי המלצות
·מהסרטון הזה זה נראה משחק ילדים ,oris74 כתב:הוא כתב שכרגע בגלל בעיה בבוקסי הוא משתמש רק בניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני אבל הוא מחפש פתרון להזרים סרטים מהמחשב (+ קודי וכולי)
אולי כדאי שתחפש בפורום של קודי לגבי המלצות...
שאני מנסה להסטרים מהמחשב זה לא עובד טוב בסופו של דבר זה לא מצליח להסטרים בפורמט של KMV רק קבצי AVI אז בגלל זה יותר קל עם סטרימר , ולפי מה ששמעתי זה 2 הסטרימרים הטובים של התקופה הזאת אני לא מעוניין לקנות MINI PC בשביל מטרה זו משתי סיבות : 1. תקציב שלי עומד עד כ500 ש"ח שמחירם של אותם המכשירים 100$ , 2. אותו דבר שקורה במחשב רגיל. ואני לא רוצה מכשיר גדול שיהיה בסלון שלי או בכלל מאוחסן קרוב לשם , אני מעוניין לאחסן את זה מתחת לטלווזיה בכמו מגירה "נושמת" שבה אני מאחסן את מערכת השמע שלי HARMAN KARDON XBOX והבוקסי בוקס, ברצוני לאחסן שם מכשיר שכמו שגודלם של מכשירים שציינתי בערך קצת גדול יותר מכף היד.
- oris74
- חבר במועדון HT

מה שהבאת פה זה רק איך להוסיף את קודי למסך הבית... בשביל להריץ קודי על פייר TV צריך קודם לפרוץ אותו עד כמה שידוע לי. אני לא יודע עד כמה זה מסובך היום אבל ממה שזכור לי זה לא כזה פשוט אבל אולי דברים השתנו מאז.
כשמדברים על מיני PC זה בגודל של סטרימר קטן - לא מדובר פה על מחשב שולחני רגיל
כשמדברים על מיני PC זה בגודל של סטרימר קטן - לא מדובר פה על מחשב שולחני רגיל
@oris74
·
טעות בסרטון ,
שאתה מדבר על מחשב על מה אתה מדבר אני פשוט קצת בור בנושא אני רוצה פשוט להסטרים באיכות הגבוהה ביותר ושיהיה בלי תקיעות יש לי 100 מגה וכבל רשת לחבר אליו והאם אפשר להתקין בו פופקורן טיים וקודי ?
אני פשוט מחפש קונסולה קטנה שתהיה איכותית טובה ואתה יודע שיהיה בה עיצוב יפה למסך הבית , לא חושב שעוד מחשב יהיה מועיל.
והאם תוכל לבדוק אם האמאזון הזה אכן שווה את מחירו
·
טעות בסרטון ,
שאתה מדבר על מחשב על מה אתה מדבר אני פשוט קצת בור בנושא אני רוצה פשוט להסטרים באיכות הגבוהה ביותר ושיהיה בלי תקיעות יש לי 100 מגה וכבל רשת לחבר אליו והאם אפשר להתקין בו פופקורן טיים וקודי ?
אני פשוט מחפש קונסולה קטנה שתהיה איכותית טובה ואתה יודע שיהיה בה עיצוב יפה למסך הבית , לא חושב שעוד מחשב יהיה מועיל.
והאם תוכל לבדוק אם האמאזון הזה אכן שווה את מחירו
- oris74
- חבר במועדון HT

תקרא פה
http://www.hometheater.co.il/article06321.html
האמזון פייר TV נראה אחלה מכשיר אבל ממה שאני יודע (רק מקריאה) קודי ואנדרואיד זה לא שילוב מושלם. חוץ מזה לדעתי הפייר TV לא תומך בפורמטי שמע מתקדמים (אם זה שיקול בשבילך)
האמזון פייר TV נראה אחלה מכשיר אבל ממה שאני יודע (רק מקריאה) קודי ואנדרואיד זה לא שילוב מושלם. חוץ מזה לדעתי הפייר TV לא תומך בפורמטי שמע מתקדמים (אם זה שיקול בשבילך)
·המערכת שמע שלי מאוד מתקדמת (harman kardo) תומך ב7.1 , אני לא ממש מבין בשמות אבל הבחור שהתקין אמר לי שהיא ממש יקרה ומתקדמת ,oris74 כתב:תקרא פה
האמזון פייר TV נראה אחלה מכשיר אבל ממה שאני יודע (רק מקריאה) קודי ואנדרואיד זה לא שילוב מושלם. חוץ מזה לדעתי הפייר TV לא תומך בפורמטי שמע מתקדמים (אם זה שיקול בשבילך)...
על מה אתה ממליץ אם כך?
קראתי קצת את מאמר שהבאת , מבין שגם המיני PC מערכת ההפעלה שלו היא אנרואיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא הבנת נכון.
כל המיני PC-ים המומלצים במדריך מריצים לינוקס ו/או Windows ולא אנדרואיד.
חלקם אכן מסוגל להריץ גם אנדרואיד אבל ההמלצה היא לא להתקין אותו עבור הרצת קודי.
חלקם אכן מסוגל להריץ גם אנדרואיד אבל ההמלצה היא לא להתקין אותו עבור הרצת קודי.
·ואם ולמשל אני אקנה את המיני PC וארצה להסטרים באיכות גבוהה כמה זה יעלה לי המכשיר? חשוב לי שהוא יהיה די קטן .pixies כתב:לא הבנת נכון.
חלקם אכן מסוגל להריץ גם אנדרואיד אבל ההמלצה היא לא להתקין אותו עבור הרצת קודי....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה מיני PC בחרת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. במיני PC מבוסס מעבד X86 אתה קונה מחשב מוכן ורק מוסיף לו זכרונות (חובה) וכונן קשיח/SSD (אופצייה).
הרבה פעמים הוא גם נמכר איתם ב-bundle.
הרבה פעמים הוא גם נמכר איתם ב-bundle.
אמזון ורוקו 3 (יש לי את הרוקו סטיק וגם את הבוקסי בוקס) הן מערכות "סגורות".
אי אפשר להתקין קודי בלי פריצה.
השימוש העיקרי בהם הוא לצפייה בתכנים בתשלום כמו הולו ונטפליקס אם יש לך שירות VPN.
לכן לדעתי הם לא יתאימו עבורך.
בנוסף, בוקסי יודע להוציא סאונד מפורמט הHD של דולבי וDTS.
אמזון ורוקו לא יודעים. אם יש לך הרבה MKV שהם ריפ של בלו-ריי, אתה תפסיד באיכות הצליל.
שורה תחתונה, קנה מיני פיסי (נוק או מקמיני) ותתקין קודי.
או - שתחפש סטרימר אחר - וכאן גם אני אשמח להצעות!
אי אפשר להתקין קודי בלי פריצה.
השימוש העיקרי בהם הוא לצפייה בתכנים בתשלום כמו הולו ונטפליקס אם יש לך שירות VPN.
לכן לדעתי הם לא יתאימו עבורך.
בנוסף, בוקסי יודע להוציא סאונד מפורמט הHD של דולבי וDTS.
אמזון ורוקו לא יודעים. אם יש לך הרבה MKV שהם ריפ של בלו-ריי, אתה תפסיד באיכות הצליל.
שורה תחתונה, קנה מיני פיסי (נוק או מקמיני) ותתקין קודי.
או - שתחפש סטרימר אחר - וכאן גם אני אשמח להצעות!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נתחיל מהזולים:
RPI 2 ו-PIPO/AINOL לא יתאימו כי הם חסרי תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD (אם זו דרישה חשובה).
CuBox יכול בהחלט להתאים, למשל, ה-CuBoxTV.
וכמובן, גם ה-NUC הזול יתאים, או מחשב של eGlobal מבוסס מעבד 1037U.
דגמים שבהם יש מעבד Core i3 ומעלה יתמכו גם בבלו ריי 3D מלא, אם כי רק תחת מערכת הפעלה Windows (בלו ריי מלא רגיל ו-3D SBS נתמכים בכל הדגמים שהוזכרו קודם ובכל מערכות ההפעלה).
RPI 2 ו-PIPO/AINOL לא יתאימו כי הם חסרי תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD (אם זו דרישה חשובה).
CuBox יכול בהחלט להתאים, למשל, ה-CuBoxTV.
וכמובן, גם ה-NUC הזול יתאים, או מחשב של eGlobal מבוסס מעבד 1037U.
דגמים שבהם יש מעבד Core i3 ומעלה יתמכו גם בבלו ריי 3D מלא, אם כי רק תחת מערכת הפעלה Windows (בלו ריי מלא רגיל ו-3D SBS נתמכים בכל הדגמים שהוזכרו קודם ובכל מערכות ההפעלה).