עזרה בבעיית קול (דיבור) בסרטים במחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ושבת שלום, ראשית אבקש סליחה אם אני לא בפורום הנכון-לא מצאתי פורום מתאים יותר לבעיה שלי. אז כמו שכבר הבנתם אני שומע את סאונד הרקע אבל לא שומע את הדיבור של הדמויות, מבחינת הגדרות כלום לא שונה, לא בכרטיס קול ולא במגבר, ניסיתי גם להוריד כל מיני חבילות קודקים אבל או שלא הבנתי איך עובדים איתם או שזה פשוט לא עובד..אשמח לעזרה, תודה מראש-אור.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

ואתה צופה דרך....?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

zeashbe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

@orku
·נשמע כמו בעיית 5.1 - תגדיר בסאונד 2 סראונד ותראה אם עובד.
אם לא עובד - עוד פרטים

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ראשית תודה על התגובות. שנית-הבעיה איננה ב 5.1 מכיוון שבמוסיקה (כשאני עובר למצב הופעה במגבר ובכרטיס קול) שומעים מצוין את כל הרמקולים, בדיוק מושלם עם הפרדה מורגשת בין דרייבר לדרייבר בתוך הרמקולים, בסרטים מסויימים הבעיה לא קיימת ובסרטים אחרים כן, זה לא משנה באיזו תוכנה אני צופה, VLC, Media Player, BS Player או כל תוכנה אחרת..לדעתי הבעיה נמצאת בקודקים העניין הוא שניסיתי להוריד מס' חבילות קודקים והעניין לא נפתר (או שלא ידעתי איך לעבוד עם הקודקים) מה דעתכם?
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

nimi68
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

גם לי יש את אותה בעיה. משתמש בקודי על Asrock (חלונות 7) שמחובר עם HDMI ישירות ל 828 SONY. המוזר הוא, שכאשר אותו סרט מנוגן boxee או בכל נגן אחר הכל בסדר. כל מה שניסיתי לשנות בהגדרות של kodi לא עזר...למי הפתרונים?

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

נימי זה רק מדגיש ומחדד את המחשבה שלי שהבעיה היא בחומרה של המחשב ולא בשאר הרכיבים, אתה מוריד תוכנה שמצליחה להתגבר על התקלה הזו וכאשר אתה עובר לתוכנה אחרת שלא מסוגלת להתגבר הבעיה מופיעה. השאלה מה עושים עם זה כי קודקים זה כנראה לא הצד החזק שלי ולא מצאתי אף פיתרון אחר..
אור

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”