פנסוניק V20 ז"ל - זקוק להמלצה
הבן שלי בן 3 החליט שהפלזמה 50" בסלון כבר לא באה לו טוב אז הוא החליט לשבור לה את המסך עם אקדח צעצוע...
יש לי את הפנסוניק V20 כמעט 5 שנים והייתי מאד מאד מרוצה
עכשיו אני מחפש מסך חדש, רצוי 55" למרות שגם 60" בא בחשבון ומכיוון שפלזמות כבר לא רלוונטיות:
הכי חשוב לי מוצר איכותי עם תמונה איכותית - אבל בעיקר לצפיה בשידורי טלויזיה (יס HD)
ולכן אין שיקול של תלת מימד איכותי או בכלל וגם 4K לא מעניין
SMART - גם לא חשוב במיוחד, אבל אם כבר יש אז שיהיה איכותי ומותאם טוב לעברית
טווח מחיר יכול להיות די רחב - תלוי בתמורה לכסף, נגיד בין 7 ל 10 א' ש"ח
אף פעם לא הייתה לי טלויזיה של מותג אחר מפנסוניק ולכן אני די משוחד אבל פתוח להצעות
אשמח להמלצות על דגמים שמתאימים...
תודה
יש לי את הפנסוניק V20 כמעט 5 שנים והייתי מאד מאד מרוצה
עכשיו אני מחפש מסך חדש, רצוי 55" למרות שגם 60" בא בחשבון ומכיוון שפלזמות כבר לא רלוונטיות:
הכי חשוב לי מוצר איכותי עם תמונה איכותית - אבל בעיקר לצפיה בשידורי טלויזיה (יס HD)
ולכן אין שיקול של תלת מימד איכותי או בכלל וגם 4K לא מעניין
SMART - גם לא חשוב במיוחד, אבל אם כבר יש אז שיהיה איכותי ומותאם טוב לעברית
טווח מחיר יכול להיות די רחב - תלוי בתמורה לכסף, נגיד בין 7 ל 10 א' ש"ח
אף פעם לא הייתה לי טלויזיה של מותג אחר מפנסוניק ולכן אני די משוחד אבל פתוח להצעות
אשמח להמלצות על דגמים שמתאימים...
תודה
יש ברשת סופרסל במחלקות חשמל פלזמה סמסונג 60H5000AR מצויינת בהזמנה מיבואן
ב 5000 ש"ח
ב 5000 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 09/08/2015 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
Re: ברצינות?
·Avimal88 כתב:פלזמה של סמסונג בשופרסל?
לא מצאתי כלום על הדגם הזה באינטרנט, אבל אתה יכול להשוות אותו לטלויזיה שהייתה לי מבחינת איכות תמונה או בכלל...?...
כן, אפשר ועוד איך להשוות.
http://www.hometheater.co.il/vt232276.html
יחד עם זה, לא נראה לי שתוכל להשיג אותה היום.
יש עדיין במחסנים שלהם
רב סרן-רועי קליין.
רב סרן-רועי קליין.
מה מרחק הצפיה ? והאם יש חלון מימול במסך ?
הפילטר של הפנסוניק למניעת השתקפות טוב יותר, אבל בתמונה לבנה כמו מישחק הוקי יש ריצוד בפנסוניק שנובע מהתדר שהם בחרו למסך על מנת שיוכל גם להכיל תלת מימד
הפילטר של הפנסוניק למניעת השתקפות טוב יותר, אבל בתמונה לבנה כמו מישחק הוקי יש ריצוד בפנסוניק שנובע מהתדר שהם בחרו למסך על מנת שיוכל גם להכיל תלת מימד
רב סרן-רועי קליין.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
St60 יותר טובה אבל באותו גודל תעלה כפול.
אין כאן שאלה בכלל.
אין כאן שאלה בכלל.
למרחק הזה מינימום 60 אינץ
חוץ מהריצוד שבתמונה שרובה לבנה ה ST טובה יותר
לגבי המחיר המסונג נימכרת בארץ בצחיר זול מאוד של 5 K
חוץ מהריצוד שבתמונה שרובה לבנה ה ST טובה יותר
לגבי המחיר המסונג נימכרת בארץ בצחיר זול מאוד של 5 K
רב סרן-רועי קליין.
ברור של 5 מטר מינימום 60, אבל ל3.5 מ' זה כבר הופך להיות גבולי (?)
אני מבין שאתם ממליצים על הסמסונג ב 5 א' ש"ח כי היא נותנת תמורה טובה יותר לכסף
אבל אם אני מוכן להוציא עוד כמה שקלים - עדיין זאת הבחירה הנכונה....?
ואולי בכלל לעבור ל LED ב 55-60 אינץ??
ראיתי בשרשורים פה המלצות על הסוני 60W605 ועל הסמסונג 6400
ברור שזה עולם אחר מפלזמה אבל אני לא בטוח שאני מוכן לטלויזיה בינונית של יבואן פרללי...
תודה
אני מבין שאתם ממליצים על הסמסונג ב 5 א' ש"ח כי היא נותנת תמורה טובה יותר לכסף
אבל אם אני מוכן להוציא עוד כמה שקלים - עדיין זאת הבחירה הנכונה....?
ואולי בכלל לעבור ל LED ב 55-60 אינץ??
ראיתי בשרשורים פה המלצות על הסוני 60W605 ועל הסמסונג 6400
ברור שזה עולם אחר מפלזמה אבל אני לא בטוח שאני מוכן לטלויזיה בינונית של יבואן פרללי...
תודה
הקונטרסט שלה וזיות הצפיה שלה טובות הרבה יותר מכל LED
http://www.samsung.com/levant/consumer/ ... H5000ARXTW
http://www.samsung.com/levant/consumer/ ... H5000ARXTW
רב סרן-רועי קליין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא סתם זהו מסך מאד זול.
אין בו שום פיצ'ר (וזה בהחלט סביר ומקובל, בטח אם לא מעוניינים בזה מראש), יש לו רק שתי כניסות HDMI והפאנץ' הכי גדול - זהו פאנל בתצורת PenTile.
פרפקציוניסטים לא יכניסו דבר כזה לבית שלהם. לא בטוח שההדיוט מהשורה ישים לב להבדלים, אבל צריך לדעת גם מהן המגבלות של מסך כזה. בהגדרה, זהו פאנל שלא יכול להציג צבע 4:4:4 מפני שאין לו בכלל מטריצת פיקסלים של RGB. במסך זה לכל פיקסל יש תת פיקסל ירוק אך הכחול והאדום קיימים לסרוגין. (כלומר, אין לו אפשרות לשחזר RGB מלא וגם לא YCbCr 4:4:4)
עכשיו, האם זה מורגש בכלל בצפייה כללית בטלויזיה ו/או סרטים וכו'? ייתכן מאד שלא. אבל זה מאד תלוי בצופה ולכמה הוא פדנט בדברים האלה.
אדם לדוגמא המעוניין לחבר אליו מחשב PC ו/או קונסולה מודרנית למשחקים הוא בהחלט פחות מתאים.
אין בו שום פיצ'ר (וזה בהחלט סביר ומקובל, בטח אם לא מעוניינים בזה מראש), יש לו רק שתי כניסות HDMI והפאנץ' הכי גדול - זהו פאנל בתצורת PenTile.
פרפקציוניסטים לא יכניסו דבר כזה לבית שלהם. לא בטוח שההדיוט מהשורה ישים לב להבדלים, אבל צריך לדעת גם מהן המגבלות של מסך כזה. בהגדרה, זהו פאנל שלא יכול להציג צבע 4:4:4 מפני שאין לו בכלל מטריצת פיקסלים של RGB. במסך זה לכל פיקסל יש תת פיקסל ירוק אך הכחול והאדום קיימים לסרוגין. (כלומר, אין לו אפשרות לשחזר RGB מלא וגם לא YCbCr 4:4:4)
עכשיו, האם זה מורגש בכלל בצפייה כללית בטלויזיה ו/או סרטים וכו'? ייתכן מאד שלא. אבל זה מאד תלוי בצופה ולכמה הוא פדנט בדברים האלה.
אדם לדוגמא המעוניין לחבר אליו מחשב PC ו/או קונסולה מודרנית למשחקים הוא בהחלט פחות מתאים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא הייתי שולל את המסך הזה על הסף בגלל מה שרשמתי - רק צריך להיות מודע למגבלות ולשלול רק במידה ואתה חושב שזה לא מתאים לך במאה אחוז.
אבל בלי קשר, יש לך תקציב מכובד מאד למסך 55 אינץ' ואפילו לא רע עבור מסך 60 אינץ'.
אני הייתי עושה סבב בחנויות מתמחות ומגשש קצת בשטח ומתרשם מהמסכים שיש כיום בשוק. באת מפלזמה פנסוניק ורוב הסיכויים הם שמה שיוצע לך בכל המקומות זה מסכי לד ויכול להיות הבדל גדול בין התמונה אליה התרגלת מהמסך שמת ללד מודרנית, לפעמים לרעה אך גם יש פרמטרים שלטובה. (למעט אולי ממש שאריות אחרונות שקיימות איכשהו של כמה פלזמות).
גש לחנויות מתמחות ותבחן את הדברים בעיניים שלך. שים דגשים על מה שחשוב לך בתמונה ואל תתבייש לבקש שלט של מסך ולשחק עם ההגדרות. בקש עזרה מהמוכרן בחנות ותבטלו כל מיני מצבי תמונה הזויים (ע"ע "צבעים חיים", "חדות על ערך כמעט מירבי", "טמפ' צבע קר" ועוד שלל הגדרות שנועדו להבליט את המסך לעיניי הצופה אך במציאות אין להן שום קשר לערכים נכונים..) קביעה על מצב "קולנוע" או "סרט" היא נקודת התחלה טובה בדרך כלל.
אני מנסה להימנע מלומר לך ללכת לחפש מסך X או Y. גש תתרשם לבד, תרשום לעצמך על דף דגמים שראית ואהבת / לא אהבת ומחירים ותחזור לייעוץ כשתגבש דעה קצת יותר מובנית..
אבל בלי קשר, יש לך תקציב מכובד מאד למסך 55 אינץ' ואפילו לא רע עבור מסך 60 אינץ'.
אני הייתי עושה סבב בחנויות מתמחות ומגשש קצת בשטח ומתרשם מהמסכים שיש כיום בשוק. באת מפלזמה פנסוניק ורוב הסיכויים הם שמה שיוצע לך בכל המקומות זה מסכי לד ויכול להיות הבדל גדול בין התמונה אליה התרגלת מהמסך שמת ללד מודרנית, לפעמים לרעה אך גם יש פרמטרים שלטובה. (למעט אולי ממש שאריות אחרונות שקיימות איכשהו של כמה פלזמות).
גש לחנויות מתמחות ותבחן את הדברים בעיניים שלך. שים דגשים על מה שחשוב לך בתמונה ואל תתבייש לבקש שלט של מסך ולשחק עם ההגדרות. בקש עזרה מהמוכרן בחנות ותבטלו כל מיני מצבי תמונה הזויים (ע"ע "צבעים חיים", "חדות על ערך כמעט מירבי", "טמפ' צבע קר" ועוד שלל הגדרות שנועדו להבליט את המסך לעיניי הצופה אך במציאות אין להן שום קשר לערכים נכונים..) קביעה על מצב "קולנוע" או "סרט" היא נקודת התחלה טובה בדרך כלל.
אני מנסה להימנע מלומר לך ללכת לחפש מסך X או Y. גש תתרשם לבד, תרשום לעצמך על דף דגמים שראית ואהבת / לא אהבת ומחירים ותחזור לייעוץ כשתגבש דעה קצת יותר מובנית..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".