לפני קנייה התלבטות בין מס׳ אופציות
·כבעל 65H7150 התשובה שלי ברורה אבל מציע לך ממש ללכת ולראות, להביא איתך דיסק-און-קי עם סרטים שלך ותמונות כדי שלא תהיה תלוי באינטרס של החנות ו/או הנחתות של ממירים וחיבורים.gal_sh1 כתב:1.מסך led סמסונג "65 דגם UN65H7150 יבוא מקבילי די.וי.די סנטר
2. מסך לד סמסונג 65h6400 סם ליין
3. סוני kdl 65w950b אחריות ישפאר...
על הנייר התשובה די ברורה. ה-6400 בוודאי נחות מה-7150, אמנם לא בהרבה אבל כשאני ראיתי את שניהם אחד ליד השני היה לי ברור מה אני לוקח.
לגבי הסוני, לא ראיתי אותו אבל ה-7150 עולה עליו בהרבה פרמטרים חשובים כמו שחור אמיתי וקונטרסט, ובוודאי ה-SmartTV אם זה מעניין.
מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם העברית? לחפש ב-You Tube וכאלו?
בהצלחה!
אמירות תמוהות כנגד הסוני? מה בדיוק תמוה פה? שחוץ מסוני גם לסמסונג יש Say בעולם ה-LCD? שהשחור של ה-7150 הוא אחד הטובים? שה-Refresh Rate גדול פי 2 מהסוני?
ציינתי שבאופן אישי לא ראיתי את הסוני אבל אני רואה מפרטים על הנייר, קורא השוואות ומסתמך על זה. אם הייתי צריך להחליט היום אז כפי שהמלצתי למעלה, צריך ללכת עם מדיה מהבית ולהריץ על כל האפשרויות והחליט לבד.
אגב ה-7150 הוא דגם בכיר של חברה טובה...
ציינתי שבאופן אישי לא ראיתי את הסוני אבל אני רואה מפרטים על הנייר, קורא השוואות ומסתמך על זה. אם הייתי צריך להחליט היום אז כפי שהמלצתי למעלה, צריך ללכת עם מדיה מהבית ולהריץ על כל האפשרויות והחליט לבד.
אגב ה-7150 הוא דגם בכיר של חברה טובה...