המודם מתנתק כל כמה שניות..
שמתי לב שזה קורה רק כשאני "מפעיל" לחץ על האינטרנט, נגיד אני מוריד איזה סרט או רואה סתם משהו ביוטיוב, המודם קורס ולאחר כמה שניות חוזר לתפקוד. ואחרי 2 דקות שוב קורס, ושוב חוזר...
אם אני סתם גולש באינטרנט המודם לא יקרוס, למרות שגם זה קורה לפעמים. אבל זה תמיד קורה כשאני מוריד טורנט או רואה סדרה. פשוט כל כמה שניות האינטרנט קורס וחוזר שוב לעבוד.
חשוב לי לציין שהבעיה הזאת התחילה לפני מספר חודשים. יש לי מודם עם כבלים של אריס...
עזרה מישהו?! זה כבר באמת בלתי נסבל, אולי הבעיה היא במודם או בכבלים שכבר ישנים? למרות שהקריסה של המודם נראית לי כאילו שהיא בסדר מסוים, לדוגמה המודם מגיע לאיזהו לחץ מסוים, וקורס..
אין לי שום ידע בנושא וזאת סתם השערה שלי, אשמח לעזרה!
אם אני סתם גולש באינטרנט המודם לא יקרוס, למרות שגם זה קורה לפעמים. אבל זה תמיד קורה כשאני מוריד טורנט או רואה סדרה. פשוט כל כמה שניות האינטרנט קורס וחוזר שוב לעבוד.
חשוב לי לציין שהבעיה הזאת התחילה לפני מספר חודשים. יש לי מודם עם כבלים של אריס...
עזרה מישהו?! זה כבר באמת בלתי נסבל, אולי הבעיה היא במודם או בכבלים שכבר ישנים? למרות שהקריסה של המודם נראית לי כאילו שהיא בסדר מסוים, לדוגמה המודם מגיע לאיזהו לחץ מסוים, וקורס..
אין לי שום ידע בנושא וזאת סתם השערה שלי, אשמח לעזרה!
מה זאת אומרת? לא כל כך מבין במושגים האלהKhaleal כתב:הסנכרון נופל בזמן הניתוק או רק נתקע הנתב?...
פשוט המודם מתנתק כל כמה שניות כשאני מוריד משהו או רואה איזה סרט, וכשהוא מתנתק אז הארבע נורות האחרונות נכבות, ונשארות רק השתיים הראשונות, ואחרי כמה שניות המודם מתחבר מעצמו, ה4 נורות האחרונות נלדקות שוב. וככה כל הזמן
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חד משמעית בעיה במודם בגלל שינוי תשתית שהוט עשו.
קרה לי בדיוק אותו הדבר לפני כשנה עם אותו המודם.
מצורף השרשור.
http://www.hometheater.co.il/vt219422.html
אתה צריך לדרוש החלפת מודם.
מצורף השרשור.
אתה צריך לדרוש החלפת מודם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה רבה על העזרה, נראה לי שהייתה לך את אותה הבעיה שיש לי כבר קרוב לחודשיים. אתקשר אליהם מחר. חשוב לי לציין שעד לפני כמה שבועות הייתי ב012 בתשתית של הוט, וכבר אז התחילה הבעיה, ועכשיו כשעברתי לספקית הוט נט, עדיין יש את הבעיה.Lior_M כתב:חד משמעית בעיה במודם בגלל שינוי תשתית שהוט עשו.
מצורף השרשור.
אתה צריך לדרוש החלפת מודם....
אז אתה אומר אני צריך להתקשר להוט נט לדרוש מודם חדש?
ואם כן, כמה זה עולה?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·darkj6 כתב:תודה רבה על העזרה, נראה לי שהייתה לך את אותה הבעיה שיש לי כבר קרוב לחודשיים. אתקשר אליהם מחר. חשוב לי לציין שעד לפני כמה שבועות הייתי ב012 בתשתית של הוט, וכבר אז התחילה הבעיה, ועכשיו כשעברתי לספקית הוט נט, עדיין יש את הבעיה.......
אז אתה אומר אני צריך להתקשר להוט נט לדרוש מודם חדש?
ואם כן, כמה זה עולה?...
לא אמור לעלות, זו תקלה.
פשוט תדאג לשחזר את זה מול הטכנאי, לא תהיה לו ברירה אלא להחליף.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי