הגדרת נתב TP link כ AP
שלום,
קיבלתי נתב מבז בינלאומי vtech , ברשותי נתב נוסף TPLINK wr841n
עד עכשיו הנתב השני היה מוגדר כAP והיה מחובר ישירות ל HPNA של yes ,
ניתקתי את יס וקיבלתי את הנתב Vtech וברצוני לחבר עכשיו את ה tplink כאקסס פוינט בחיבור אלחוטי.
לפי המדריך בnetcheif
שימוש בנתב אלחוטי כאקסס פוינט
אני קודם צריך לבדוק אם הנתב הקיים תומך ב WDS - לא מוצא לזה כל אזכור , האם ה Vtech תומך ב WDS ??
איך מוצא את כתובת ה MAC של הנתב ?
המון תודה
קיבלתי נתב מבז בינלאומי vtech , ברשותי נתב נוסף TPLINK wr841n
עד עכשיו הנתב השני היה מוגדר כAP והיה מחובר ישירות ל HPNA של yes ,
ניתקתי את יס וקיבלתי את הנתב Vtech וברצוני לחבר עכשיו את ה tplink כאקסס פוינט בחיבור אלחוטי.
לפי המדריך בnetcheif
שימוש בנתב אלחוטי כאקסס פוינט
אני קודם צריך לבדוק אם הנתב הקיים תומך ב WDS - לא מוצא לזה כל אזכור , האם ה Vtech תומך ב WDS ??
איך מוצא את כתובת ה MAC של הנתב ?
המון תודה
איזה נתב הוא הבעייתי
@JEXY
·
הנתב קיבלתי מבזק הוא הסיבה לזה שאני לא יכול להגדיר את ה שני כאקסס פוינט?
·
הנתב קיבלתי מבזק הוא הסיבה לזה שאני לא יכול להגדיר את ה שני כאקסס פוינט?
Re: איזה נתב הוא הבעייתי
@kissilev
·
שאלה נוספת , במידה ואחבר בקוי , בכל מקרה אני צריך להחליף את הכתובת של הנתב TPLINK
איך אני מוצא את תחום הכתובות של השרת DHCP בנתב VTECH
·
שאלה נוספת , במידה ואחבר בקוי , בכל מקרה אני צריך להחליף את הכתובת של הנתב TPLINK
עתה יש לשנות את כתובת הנתב החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקיים, אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP מחלק כתובות בתחום 192.168.1.100 ל- 192.168.1.200, יש לתת לנתב האלחוטי החדש את הכתובת 192.168.1.99....
איך אני מוצא את תחום הכתובות של השרת DHCP בנתב VTECH
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
Re: איזה נתב הוא הבעייתי
לפי מה ש-JEXY אומר ה-Vtech לא תומך ב-WDS, כלומר אתה יכול לשרשר לו AP נוסף רק בחיבור קווי.kissilev כתב:@JEXY
·
הנתב קיבלתי מבזק הוא הסיבה לזה שאני לא יכול להגדיר את ה שני כאקסס פוינט?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

Re: אוקי
אין לי את המודם הזה אז קשה לי לעזור לך. אמור להיות איפשהו תחת LAN Configuration.kissilev כתב:אך גם בחיבור קווי , אני צריך לשנות את כתובת הנתב , לפי חלוקת הכתובות של שרת ה DHCP של ה VTECH
גם את זה אני לא מוצא ...
תודה...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מצליח לגשת לנתב דרך tplinklogin.net אתה צריך להתחבר אל נתב טי פי לינק בחיבור ישיר למחשב.
לאחר מכן לשנות את הכתובת סטטית בכדי שתוכל לגשת אליו ולבטל את הdhcp שלו.
החיבור בין הנתבים יהיה בחיבור lan ולא wan
לאחר מכן לשנות את הכתובת סטטית בכדי שתוכל לגשת אליו ולבטל את הdhcp שלו.
החיבור בין הנתבים יהיה בחיבור lan ולא wan
אם אקנה tplink TD ww9980
@JEXY
·
אוכל להגדיר את הtplink הישן יותר כ AP , פשוט מעדיף להמנע מהעברת כבל מהסלון לחדר ....
ולא רוה לרוץ ולקנות מודם ראוטר ובסוף לא אוכל להגדיר AP.
שאלה לא פחות חשובה , אם במידה ומגדיר AP בחדר , ומחבר מיניקס ישירות בכבל אליו , איכות אינטרנט תהיה מספיק טובה
לשימוש בקודי?
·
אוכל להגדיר את הtplink הישן יותר כ AP , פשוט מעדיף להמנע מהעברת כבל מהסלון לחדר ....
שאלה לא פחות חשובה , אם במידה ומגדיר AP בחדר , ומחבר מיניקס ישירות בכבל אליו , איכות אינטרנט תהיה מספיק טובה
לשימוש בקודי?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

Re: אם אקנה tplink TD ww9980
במידה והקישור בין שני הנתבים הוא גם בכבל אז כן, במקרה כזה אין משמעות לחיבור האלחוטי, זה כאילו חיברת שם Switch קווי רגיל. תוודא רק שמהירות הקווים היא לפחות 100 מגה.kissilev כתב:@JEXY
·
לשימוש בקודי?...