עזרה בקשר לסמארט טיוי LG WebOs 60LB65
הטלויזיה נוחה והכל אבל יש כמה בעיות מבחינתי
1. איך אני יכולה לעשות את האייפון 5s שלי כשלט לטלויזיה הזו?
2. באפליקצית וואלה vod יש את כל התכנים כמו באפליקציה רגילה אבל חסרות סדרות מסויימות כמו אלה של ויוה שנמצאות בכל אפליקציה של ויוה
3. האם יש אפליקציות כמו reshet או mako tv?
4. והאם אפשר להפעיל את kodi במערכת של lg WebOs?
2. באפליקצית וואלה vod יש את כל התכנים כמו באפליקציה רגילה אבל חסרות סדרות מסויימות כמו אלה של ויוה שנמצאות בכל אפליקציה של ויוה
4. והאם אפשר להפעיל את kodi במערכת של lg WebOs?
היי, לגבי השלט - מניסיוני האפליקציה לאייפון לא עובדת, כנראה רק זו של אנדרואיד באמת עובדת. אני משתמש רק בשלט של הטלויזיה, הוא לא הכי נוח אבל בסוף תתרגלי. לגבי התכנים - ממליץ לך להתחבר לאפליקציית סלקום tv. עולה 39 ש"ח לחודש ויש שם הרבה סדרות וסרטים איכותיים, גם תוכניות מערוצי 2 ו-10. אין ל-lg אפליקציות ישראליות נוספות כמו מאקו וכדומה. האפליקציה היחידה שתשתמשי בה ככל הנראה תהיה של יוטיוב. אני גם חיברתי את המחשב ומשתמש באפליקציית הסטרימר שיש בטלויזיה - smartshare (עובדת מצויין ויש גם תצוגה סבירה של כתוביות בעברית מקבצי srt). לגבי kodi אני לא מתמצא ולא יודע לענות, אבל כמו שכתבתי קודם - במחיר באמת קטן שווה להתחבר לסלקום ולחסוך את כל הכאב ראש.May כתב:הטלויזיה נוחה והכל אבל יש כמה בעיות מבחינתי
4. והאם אפשר להפעיל את kodi במערכת של lg WebOs?...