התייעצות בקניית מיני מחשב
היי
אני רוצה לקנות מחשב פשוט ,שמטרתו לראות יוטיוב ב1080 וגלישה באינטרנט וינדוס בלבד
אולי מדי פעם לראות סרטים על המסך בסלון
חשבתי על pipo x8 או Ainol Mini PC II או voyo
דבר נוסף אני רוצה מדי לחבר את זה למסך שיש לו רק vga כלומר המכשיר צריך לתמוך בVGA או במתאם מ HDMI ל VGA
אני צריך מחשב שלא צריך להתעסק בו יותר מדי, עם עברית ושיהיה אפשר להתקין עליו אופיס
מה דעתכם ?
קראתי כאן בפורום שהפיפו מתחמם ולא תומך בקידוד מסויים , ניסית להבין אבל מה זה אומר
מה ההבדל בין פיפו 8 לפיפו 7 חוץ מהמסך ?
אני רוצה לקנות מחשב פשוט ,שמטרתו לראות יוטיוב ב1080 וגלישה באינטרנט וינדוס בלבד
אולי מדי פעם לראות סרטים על המסך בסלון
חשבתי על pipo x8 או Ainol Mini PC II או voyo
דבר נוסף אני רוצה מדי לחבר את זה למסך שיש לו רק vga כלומר המכשיר צריך לתמוך בVGA או במתאם מ HDMI ל VGA
אני צריך מחשב שלא צריך להתעסק בו יותר מדי, עם עברית ושיהיה אפשר להתקין עליו אופיס
מה דעתכם ?
קראתי כאן בפורום שהפיפו מתחמם ולא תומך בקידוד מסויים , ניסית להבין אבל מה זה אומר
מה ההבדל בין פיפו 8 לפיפו 7 חוץ מהמסך ?
אני יודע שאצטרך מתאם ל VGA
רק מקווה שזה יעבוד , אין סיבה שלא , נכון ?
לגבי פיפו 8 - כן אני יודע שהוא עם מגע שזה מצויין אבל המסך קטן מדי לכן אני אחבר אל זה מסך VGA או HDMI תלוי במיקום שאני אשים
לגבי יוטיוב דרך דפדפן זה יעבוד חלק ? (שואל מישהו שיש לו את הדגם הזה או משהו דומה )
אגב ראיתי בהרבה חוות דעת כאן שהוא לא תומך ב
H.265 ובניגון DTS HD/DD true HD.
זה אומר שאם אני מחבר את זה לטלוויזיה לא יהיה קול ( דרך HDMI ) ?
רק מקווה שזה יעבוד , אין סיבה שלא , נכון ?
לגבי פיפו 8 - כן אני יודע שהוא עם מגע שזה מצויין אבל המסך קטן מדי לכן אני אחבר אל זה מסך VGA או HDMI תלוי במיקום שאני אשים
לגבי יוטיוב דרך דפדפן זה יעבוד חלק ? (שואל מישהו שיש לו את הדגם הזה או משהו דומה )
אגב ראיתי בהרבה חוות דעת כאן שהוא לא תומך ב
H.265 ובניגון DTS HD/DD true HD.
זה אומר שאם אני מחבר את זה לטלוויזיה לא יהיה קול ( דרך HDMI ) ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כל עוד אתה לא מתכנן לחבר את המיני PC לרסיבר עם כניסות HDMI אלא רק לחבר ישירות לטלוויזיה, זה לא אמור להטריד אותך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"