שימוש ברוסית בסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
namzalak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
הצטרף: אוגוסט 2015
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, יש לי סטרימר XTREMER WONDER שרכשתי כחלק מחבילה של 012. הוא מאפשר ממשק בעברית, אנגלית ורוסית. אבל בכל האפליקציות שעליו (ניסיתי כבר לא מעט - פופקורן, סתם חיפוש בגוגל ועוד) המקלדת הוירטואלית מאפשרת רק עברית או אנגלית ולא רוסית. איך אני מוסיף מקלדת רוסית? יש אפשרות? אחרת, איך מחפשים סרטים ותכניות רוסיים באפליקציות האלה?

ועוד שאלה: הצלחתי להתחבר לסטרימר עם המחשב הנייד ואני יכול לשלוט בממשק של הסטירמר משם. אבל אני לא יודע איך לגרום לטלביזיה להציג את המסך של המחשב. כמו כן, גם כאן יש את בעיית השפה. גם אם אני מקליד ברוסית במחשב הטקסט שמופיע בשורת החיפוש באפליקציה בסטרימר הוא באותיות לטיניות.

מאוד אודה על עזרתכם.

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2786
הצטרף: אוקטובר 2010
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #2 

את זה ניסית?
For the stock keyboard, go into Settings -> Language & input and select the settings icon next to Android keyboard. Select Input languages at the top of the screen. Uncheck "Use system language". In the Active Input Methods section below, leave English (US) checked, then scroll down and put a check next to Russian.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”