מנסה לקבל שירות מסלקום TV
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
השירות של סלקום טעון שיפור (בלשון המעטה). חבל שהחברה מתנהלת בצורה שכזו מול לקוחות חדשים וקיימים.
סיוט ארוך ומתמשך להשיגם טלפונית . (תמיכה טכנית. מכירות עונים תוך שניה ).
מקווה מאוד למענם ולמעני שישתפרו בהמשך.
סיוט ארוך ומתמשך להשיגם טלפונית . (תמיכה טכנית. מכירות עונים תוך שניה ).
מקווה מאוד למענם ולמעני שישתפרו בהמשך.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@avve1959
·
הבעיה בשירות ובזמני ההמתנה היא בעקבות כמות גדולה של לקוחות חדשים
דיברתי עם 2 מתקינים של סלקום, הם מספרים על עליה מקצב של 2-3 התקנות ביום בחודשים הראשונים
למצב של 10-12 התקנות כיום, עובדים עד 21:00 כל ערב
הדוחות לרבעון האחרון טרם פורסמו ע"י YES וסלקום , אבל ממה שפרסמו בהוט מדובר על נטישה המונית
http://www.bizportal.co.il/capitalmarke ... cle/412326
"חברת HOT שבשליטת פטריק דרהי סיימה את הרבעון הראשון של השנה עם ירידה קלה של 2.3% בהכנסות ל-996 מיליון שקל לאחר שאיבדה 30 אלף מנויי טלביזיה"
·
הבעיה בשירות ובזמני ההמתנה היא בעקבות כמות גדולה של לקוחות חדשים
דיברתי עם 2 מתקינים של סלקום, הם מספרים על עליה מקצב של 2-3 התקנות ביום בחודשים הראשונים
למצב של 10-12 התקנות כיום, עובדים עד 21:00 כל ערב
הדוחות לרבעון האחרון טרם פורסמו ע"י YES וסלקום , אבל ממה שפרסמו בהוט מדובר על נטישה המונית
http://www.bizportal.co.il/capitalmarke ... cle/412326
"חברת HOT שבשליטת פטריק דרהי סיימה את הרבעון הראשון של השנה עם ירידה קלה של 2.3% בהכנסות ל-996 מיליון שקל לאחר שאיבדה 30 אלף מנויי טלביזיה"
לאחר ניסיונות רבים הצלחתי להשיג אותם טלפונית
45 דקות המתנה... מתחיל להזכיר את הוט...
בצ'ט אגב עד עכשיו אני מקבל את המסך שפרסמתי מקודם.
תואם לי טכנאי - ל-25/8 !!!! הנציג טוען שלפני זה הכל תפוס...
אני באמת מאוד מקווה שהסיבה היא התחברות המונית והשירות ישתפר עם הזמן (כי מהטלוויזיה שלהם אני מאוד מרוצה),
אבל כלקוח מאולץ שלהם בסלולר (דרך מקום העבודה) לצערי אני רגיל להמתין שעות על הקו (וזה עוד במוקד עסקי....)
בצ'ט אגב עד עכשיו אני מקבל את המסך שפרסמתי מקודם.
תואם לי טכנאי - ל-25/8 !!!! הנציג טוען שלפני זה הכל תפוס...
אני באמת מאוד מקווה שהסיבה היא התחברות המונית והשירות ישתפר עם הזמן (כי מהטלוויזיה שלהם אני מאוד מרוצה),
אבל כלקוח מאולץ שלהם בסלולר (דרך מקום העבודה) לצערי אני רגיל להמתין שעות על הקו (וזה עוד במוקד עסקי....)
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
השרות הטלפוני לא ברמה גבוהה כי יש גם המון משווקים (חברות קבלן) המספקות שירות ללקוחות סלקום/נטוויז'ן.
קרה לי בעת החיבור שהייתי צריך לעבור 4 נציגי מכירה שונים שסיפרו לי סיפורים מוזרים וחיובים מוזרים שנוגדים את הנאמר באתר ורק כשהגעתי לנציגה שהיא עובדת חברה בצעתי את ההזמנה וכל הפרטים נאמרו בצורה נכונה תוך ביטול מוחלט של מה שנאמר ע"י קודמיה.
קרה לי בעת החיבור שהייתי צריך לעבור 4 נציגי מכירה שונים שסיפרו לי סיפורים מוזרים וחיובים מוזרים שנוגדים את הנאמר באתר ורק כשהגעתי לנציגה שהיא עובדת חברה בצעתי את ההזמנה וכל הפרטים נאמרו בצורה נכונה תוך ביטול מוחלט של מה שנאמר ע"י קודמיה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·benny123 כתב:השרות הטלפוני לא ברמה גבוהה כי יש גם המון משווקים (חברות קבלן) המספקות שירות ללקוחות סלקום/נטוויז'ן.
קרה לי בעת החיבור שהייתי צריך לעבור 4 נציגי מכירה שונים שסיפרו לי סיפורים מוזרים וחיובים מוזרים שנוגדים את הנאמר באתר ורק כשהגעתי לנציגה שהיא עובדת חברה בצעתי את ההזמנה וכל הפרטים נאמרו בצורה נכונה תוך ביטול מוחלט של מה שנאמר ע"י קודמיה....
זה שרות?שנציג מבטל את הנציג הקודם,או שולח אותך לכל הרוחות לאתר,שזה אקסיומה.
מה זה הגרלה ,עד שמקבלים נציג מתאים?
תיכף תהיה תגובה של התועמלן שלהם או המוכרן
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד