עזרה עם מסך פיליפס 55 6008 המסך קופא
היי חברה לפני שנתיים וחודשיים לאחר שראיתי המלצות של חברים באתר רכשתי את המסך דרך אתר של אלקטרה עם אחריות של שנתיים . בשבועיים האחרונים ישנה תקלה שחוזרת על עצמה, לאחר מספר דקות מההדלקה המסך קופא עם פסים צבעוניים. ניסיתי לנתק מהחשמל למספר דקות ולהחליף כבלים של hdmi ושום דבר לא עזר . זה פשוט אכזבה שבדיוק לאחר כשנתיים מסך שעלה 9500₪! הפסיק לעבוד כפי שמצופה . למישהו יש רעיון אני יודע שהרבה מחברי האתר רכשו את הדגם הזה .מצ״ב תמונה
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
דוד בוקר טוב, על מנת שאוכל לטפל בפנייתך בצורה מיטבית ולשביעות רצונך אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל: [email protected] ואצור עמך קשר בהקדם. בברכה, לבנת אלקטרה סחר.
Re: מענה מאלקטרה סחר
·תודה לבנת אני ישלחאלקטרה_ייבוא כתב:דוד בוקר טוב, על מנת שאוכל לטפל בפנייתך בצורה מיטבית ולשביעות רצונך אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל: [email protected] ואצור עמך קשר בהקדם. בברכה, לבנת אלקטרה סחר....
עדכון בנושא מסך קופא
היום בבוקר (9:00)יצרה קשר בטלפון לבנת נציגה מאלקטרה הבטיחה לטפל באופן אישי בלקיחת המסך ותיקונו במעבדה וזאת ללא עלות . עכשיו (14:30)הודיע לי המוביל של אלקטרה שהוא בדרך לאסוף את המסך
ברצוני להביע הערכה רבה על השירות המהיר והאדיב הדבר אינו מובן מאליו בארצנו .
ברצוני להביע הערכה רבה על השירות המהיר והאדיב הדבר אינו מובן מאליו בארצנו .
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
דוד בוקר טוב, בהמשך לשיחתנו שמחתי לשמוע שהתקלה תוקנה במעבדתנו לשביעות רצונך המלאה.
שמחתי לעמוד לשרותך. בברכה, לבנת אלקטרה סחר.
שמחתי לעמוד לשרותך. בברכה, לבנת אלקטרה סחר.