בחירה בין רסיברים - Yamaha 677 vs Denon x3100 vs Onkyo TX-SR646
אז ברור לי שהדנון ממוצב סדרה אחת מעל הימאהה, אך יש להתחשב בנסיבות האלו:
הרסיבר יגביר זוג מדפיים SVS Prime, ולצדם סאבוופר SVS SB1000.
בשנתיים הקרובות בערך זה יהיה הסטאפ, 2.1, כשעיקר השימוש הוא דווקא במוזיקה, לכן סטאפ סטריאו. בערך 10% סרטים.
ההתלבטות היא כזו:
דעות רבות שטוענות שימאהה המדובר לא מוצלח בסטריאו, נשמע חד/צורם ובאס מוגזם, בעוד שבסרטים הוא מעולה.
לעומתו, הדנון ממוצב גבוה יותר ונטען שהוא נעים יותר, מאוזן יותר, טבעי יותר, אך יש טענות רבות לגבי האמינות שלו.
המחיר : 1900 ש"ח לימאהה מאמאזון בריטניה, לעומת 2600 לדנון מאמאזון איטליה, ומוסיף למשוואה גם אונקיו SR646, 2500 שקל מאמזון איטליה.
אנא, התחשבו בצורך העיקרי של האזנה בסטריאו. אני לא מעוניין במגבר סטריאו למען שדרוג עתידי שאכן יבוא, ואני לא רוצה לשלם עוד 700 שקל אם אני לא אשמע בכלל הבדל במוזיקה.
תודה.
בשנתיים הקרובות בערך זה יהיה הסטאפ, 2.1, כשעיקר השימוש הוא דווקא במוזיקה, לכן סטאפ סטריאו. בערך 10% סרטים.
ההתלבטות היא כזו:
דעות רבות שטוענות שימאהה המדובר לא מוצלח בסטריאו, נשמע חד/צורם ובאס מוגזם, בעוד שבסרטים הוא מעולה.
לעומתו, הדנון ממוצב גבוה יותר ונטען שהוא נעים יותר, מאוזן יותר, טבעי יותר, אך יש טענות רבות לגבי האמינות שלו.
המחיר : 1900 ש"ח לימאהה מאמאזון בריטניה, לעומת 2600 לדנון מאמאזון איטליה, ומוסיף למשוואה גם אונקיו SR646, 2500 שקל מאמזון איטליה.
אנא, התחשבו בצורך העיקרי של האזנה בסטריאו. אני לא מעוניין במגבר סטריאו למען שדרוג עתידי שאכן יבוא, ואני לא רוצה לשלם עוד 700 שקל אם אני לא אשמע בכלל הבדל במוזיקה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי AlonBar ב 05/08/2015 19:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Re: בחירה בין רסיברים - Yamaha 677 vs Denon x3100
@AlonBar
·לדעתי אתה טועה במחיר של yamaha. היום המחיר שלו עומד על כ-2800 ש"ח באמזון אנגליה.... איפה ראית 1900 ש"ח?
·לדעתי אתה טועה במחיר של yamaha. היום המחיר שלו עומד על כ-2800 ש"ח באמזון אנגליה.... איפה ראית 1900 ש"ח?
מוסיף למשוואה אונקיו TX-SR646.
מה ההבדל בין אנקיו SR לNR? באינטרנט הבנתי שמדובר בקישוריות, בSR כביכול אין חיבור לרשת או בלוטוס, אך בעמוד המוצר באמאזון רשום דווקא שכן.
אשמח לייעוץ, תודה.
שמתי לב שהאונקיו מכיל מעבד DAC 32bit/384 לעומת הימאהה והדנון שזה מעבד 24bit/192. תאכלס, אמור להתחשב בזה?
מה ההבדל בין אנקיו SR לNR? באינטרנט הבנתי שמדובר בקישוריות, בSR כביכול אין חיבור לרשת או בלוטוס, אך בעמוד המוצר באמאזון רשום דווקא שכן.
אשמח לייעוץ, תודה.
שמתי לב שהאונקיו מכיל מעבד DAC 32bit/384 לעומת הימאהה והדנון שזה מעבד 24bit/192. תאכלס, אמור להתחשב בזה?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אלון אני חושב שאתה חייב לשמוע אותם לפני שאתה רוכש.
ישנם הבדלים גדולים בסאונד של הרסיבים הנ"ל.
לא שמעתי את ה646 ,מבין הנותרים אהבתי את הדנון אבל גם לא ברמות.
שמעתי את האונקיו 626 ומאוד אהבתי אותו בסטראו.
ישנם הבדלים גדולים בסאונד של הרסיבים הנ"ל.
לא שמעתי את ה646 ,מבין הנותרים אהבתי את הדנון אבל גם לא ברמות.
שמעתי את האונקיו 626 ומאוד אהבתי אותו בסטראו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·AlonBar כתב:אז ברור לי שהדנון ממוצב סדרה אחת מעל הימאהה, אך יש להתחשב בנסיבות האלו:
ההתלבטות היא כזו:
תודה....
איפה קראת את ה"דעות רבות"??
היאמהה מצויין בסטריאו. טבעי ונעים לאוזן, וגם ניתן לכיול לפי טעם דרך האיקולייזר הפרמטרי המובנה.
חפש את הדגם המעודכן יותר 679.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
דעה אישית-אתה חייב לשמוע לפני רכישה.
שמעתי ימאה לאחרונה...לקחתי לניסיון את הרסיבר הזה של ימאה- RX-A830
לגבי הימאה-דבר ראשון אני אגיד --רסיבר לא פרייר בכלל!
דבר שני-כרטיס מסך מעולה!
אמשיך:הסאונד לא מתכתי בכלל! אפילו הייתי אומר שקצת מסורס...כאילו הוא במצב של THX.
הסאונד מאוד פרונטלי וצר,אצלי באונקיו הסאונד קצת יותר רחוק ובמה הרבה יותר רחבה,האונקיו עם סאונד יותר חם ואינטימי,הימאה נותן יותר הרגשה של קולנוע.
בגלל שאני אישית לא מתעניין בסרטים אז הימאה לא מדבר אליי...אחרת הוא בהחלט היה מעניין ,לסיכום --רסיבר לא פרייר בכלל!
שמעתי ימאה לאחרונה...לקחתי לניסיון את הרסיבר הזה של ימאה- RX-A830
לגבי הימאה-דבר ראשון אני אגיד --רסיבר לא פרייר בכלל!
דבר שני-כרטיס מסך מעולה!
אמשיך:הסאונד לא מתכתי בכלל! אפילו הייתי אומר שקצת מסורס...כאילו הוא במצב של THX.
הסאונד מאוד פרונטלי וצר,אצלי באונקיו הסאונד קצת יותר רחוק ובמה הרבה יותר רחבה,האונקיו עם סאונד יותר חם ואינטימי,הימאה נותן יותר הרגשה של קולנוע.
בגלל שאני אישית לא מתעניין בסרטים אז הימאה לא מדבר אליי...אחרת הוא בהחלט היה מעניין ,לסיכום --רסיבר לא פרייר בכלל!
כיף חיים.
צמצמתי את ההתלבטות לדנון נגד האונקיו.
לאחר שנים עם ימאהה ונסיון פחות טוב עם הסטריאו בימאהה (הסראונד מעולה), הלב אומר שעדיף לנסות משהו אחר.
הרשת מוצפת בשבחים לסאונד שמפיק האונקיו במוזיקה. כידוע לי הדנון סדרה 3 ממוצב גבוה יותר מאונקיו סדרה 6, כשהמתחרה שלה זה דנון סדרה 2. האם לדנון, כרסיבר אומנם מעט ישן יותר אך מסדרה גבוהה יותר, יש יתרון כלשהו בכלל חוץ מאודיסי ?
לאחר שנים עם ימאהה ונסיון פחות טוב עם הסטריאו בימאהה (הסראונד מעולה), הלב אומר שעדיף לנסות משהו אחר.
הרשת מוצפת בשבחים לסאונד שמפיק האונקיו במוזיקה. כידוע לי הדנון סדרה 3 ממוצב גבוה יותר מאונקיו סדרה 6, כשהמתחרה שלה זה דנון סדרה 2. האם לדנון, כרסיבר אומנם מעט ישן יותר אך מסדרה גבוהה יותר, יש יתרון כלשהו בכלל חוץ מאודיסי ?
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
האודסי הוא יתרון עצום!!
ויש לי אונקיו עם אודסי...
ויש לי אונקיו עם אודסי...
כיף חיים.