אפלייה בחברת יס בין לקוח קיים ללקוח חדש
-
Orelp
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- שם מלא: ירין פרץ
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום אני לקוח של יס 4 חודשים וראיתי בפורום ובעוד אתרים שיש את חבילת טופ כולל 2 ממירים של hd וטוטאל ב 219 ש״ח ואני משלם על אותה חבילה בדיוק 245 ש״ח (לא כולל עוד את ה vod, ממיר hd נוסף)
כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שלא ניתן להעביר אותי לחבילה ללקוחות חדשים ושזה המחיר שלי ואי אפשר להוזיל.(את זה הם אומרים ללקוח שנמצא אצלם 4 חודשים)
כשאמרתי להם על החוק האוסר אפלייה של משרד התקשורת הם אמרו שהוא לא תקף לחברת יס למרות שבהודעה של משרד התקשורת לא רשום הדבר הזה רשום בפירוש שכל החברות צריכות לקיים את החוק הזה.
אני לא מבין מה הבעייה לתת לי את המחיר הזה ולעבור חבילה,האם שווה להם לבוא לקחת את הציוד ולהתקין מחדש ויש לציין שהחבילה הזו היא ללא דמי התקנה.
האם מישהו הצליח לעבור חבילה אצלם?
כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שלא ניתן להעביר אותי לחבילה ללקוחות חדשים ושזה המחיר שלי ואי אפשר להוזיל.(את זה הם אומרים ללקוח שנמצא אצלם 4 חודשים)
כשאמרתי להם על החוק האוסר אפלייה של משרד התקשורת הם אמרו שהוא לא תקף לחברת יס למרות שבהודעה של משרד התקשורת לא רשום הדבר הזה רשום בפירוש שכל החברות צריכות לקיים את החוק הזה.
אני לא מבין מה הבעייה לתת לי את המחיר הזה ולעבור חבילה,האם שווה להם לבוא לקחת את הציוד ולהתקין מחדש ויש לציין שהחבילה הזו היא ללא דמי התקנה.
האם מישהו הצליח לעבור חבילה אצלם?
כנראה קראת רק את הכותרת של החוק ולא התוכן.
קיצור- החוק מונע מהחברות ליישם תקופת צינון מול הלקוח. ז״א אתה יכול להתנתק ולהתחבר מיד כלקוח חדש ולקבל את ההטבה.
עד השינוי בחוק-הייתה תקופת צינון שבה לא יכולת להצטרף מחדש ישר אחרי ניתוק.
סתם כותרת מפוצצת ללא תוכן.
וזה לא קורה רק ביס אלא כמעט בכל חברת תקשורת.
קיצור- החוק מונע מהחברות ליישם תקופת צינון מול הלקוח. ז״א אתה יכול להתנתק ולהתחבר מיד כלקוח חדש ולקבל את ההטבה.
עד השינוי בחוק-הייתה תקופת צינון שבה לא יכולת להצטרף מחדש ישר אחרי ניתוק.
סתם כותרת מפוצצת ללא תוכן.
וזה לא קורה רק ביס אלא כמעט בכל חברת תקשורת.
-
Orelp
- חבר שרק התחיל

על פי הוראות הרישיון, חברות התקשורת מחויבות לאפשר לכל מנוי, לעבור, ללא אפליה, בין התוכניות השונות המשווקות על ידן, באותה עת, לרבות תוכניות המשווקות ללקוחות חדשים. זה מה שרשום בפנים אבל חוץ מזה יס אומרים שהחוק הזה לא חל עלייה בכלל ובהוט לדוגמה שהייתי לקוח קיים עברתי בקלות לחבילה של לקוח חדש מקבל.
מחר אני ינסה לדבר עם יס שוב פעם ומקסימום אני יתנתק ויתחבר הרי מימילא אין דמי התקנה.
מחר אני ינסה לדבר עם יס שוב פעם ומקסימום אני יתנתק ויתחבר הרי מימילא אין דמי התקנה.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@Orelp
·
ליס יש שיטת שימור חדשה
הודעתי לפני למעלה מחודש על ניתוק השירות ומעבר לסלקום TV
אחרי יומיים התקשרה בחורה נחמדה משירות הלקוחות הודיעה שאיני מחוייב יותר בתשלום אבל... את הממירים יבואו לאסוף רק בעוד חודש
בנתיים הממירים אצלי ואין חיוב.. עדיין לא לקחו ממני את הממירים , מה שכן כל יומיים שלושה מתקשר נציג אחר בהצעה אחרת
וזורק "הממירים אצלך, זה רק עניין של דקות כדי להתחבר"
יש להם הצעות מעניינות , כולל מבצע של 50ֵ % הנחה לתקופה מוגבלת
ממליץ לך להודיע על ניתוק כלקוח משומש - ולהתחבר מחדש עם הטבות של לקוח חדש
·
ליס יש שיטת שימור חדשה
הודעתי לפני למעלה מחודש על ניתוק השירות ומעבר לסלקום TV
אחרי יומיים התקשרה בחורה נחמדה משירות הלקוחות הודיעה שאיני מחוייב יותר בתשלום אבל... את הממירים יבואו לאסוף רק בעוד חודש
בנתיים הממירים אצלי ואין חיוב.. עדיין לא לקחו ממני את הממירים , מה שכן כל יומיים שלושה מתקשר נציג אחר בהצעה אחרת
וזורק "הממירים אצלך, זה רק עניין של דקות כדי להתחבר"
יש להם הצעות מעניינות , כולל מבצע של 50ֵ % הנחה לתקופה מוגבלת
ממליץ לך להודיע על ניתוק כלקוח משומש - ולהתחבר מחדש עם הטבות של לקוח חדש
תקשיב, בפועל מה שכתבתי זה מה שקורה.
הם לא מונעים ממך להתנתק ולהתחבר מחדש.. ואז תקבל תנאים דומים למשתמש חדש.
מה לעשות מדינה ***. מחוקקים חוק עם חורים ועו״ד של החברות הגדולות משתמשים בכל פרצה שיש.
זה מה יש -אין לך מה להאבק בזה. פשוט תתנתק ותתחבר מחדש.
הם לא מונעים ממך להתנתק ולהתחבר מחדש.. ואז תקבל תנאים דומים למשתמש חדש.
מה לעשות מדינה ***. מחוקקים חוק עם חורים ועו״ד של החברות הגדולות משתמשים בכל פרצה שיש.
זה מה יש -אין לך מה להאבק בזה. פשוט תתנתק ותתחבר מחדש.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אתה צודק במיליון אחוז אבל מי אוכף את החוקים?
פעם זה היה בסלולר וירד היום לא אוכפים את זה בכבלים ובלווין נקווה שהתחרות תגיע בקרוב ותפתח את השוק ולא תצטרך להתחנן לשום חברה...
פעם זה היה בסלולר וירד היום לא אוכפים את זה בכבלים ובלווין נקווה שהתחרות תגיע בקרוב ותפתח את השוק ולא תצטרך להתחנן לשום חברה...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
nati-va דווקא סלקוםTV נותנים תחרות מעולה בשוק הטלוויזיה
מממיר של עידן+ עם מאגר VOD וסטרימר
הם גדלו לממיר עידן+, עם ערוצים לינאריים שעובדים מעולה, מאגר VOD שגדל ומתחדש וסטרימר.
הממשק די נוח ומהיר וכשמתרגלים זה רק כיף לכיס החסכון הענק שמצטבר עם הזמן.
למי שלא חובב גמור של ערוצי הנישה שירות הסלקוםTV יכול להוות אחלה פתרון.
מממיר של עידן+ עם מאגר VOD וסטרימר
הם גדלו לממיר עידן+, עם ערוצים לינאריים שעובדים מעולה, מאגר VOD שגדל ומתחדש וסטרימר.
הממשק די נוח ומהיר וכשמתרגלים זה רק כיף לכיס החסכון הענק שמצטבר עם הזמן.
למי שלא חובב גמור של ערוצי הנישה שירות הסלקוםTV יכול להוות אחלה פתרון.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איפה ראית מבצע של 219 ש"ח ל-total ו-2HD?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
haipbm,
התחברת כלקוח חדש או קיים?
מישהו הצליח להתחבר למבצע הזה כלקוח קיים?
מישהו הצליח להתחבר למבצע הזה כלקוח קיים?
-
Orelp
- חבר שרק התחיל

·הם לא נותנים ללקוח קיים את החבילות.Mistoffelees כתב:haipbm,
מישהו הצליח להתחבר למבצע הזה כלקוח קיים?...
למרות שיש את החוק הם אומרים שחברת יס פטורה ממנו אבל זה לא נכון.
אפשר רק להתנתק ולאחר שיסגרו את השידורים להתחבר מחדש ולשלם דמי התקנה למרות שלא יבוא בכלל מתקין כי כבר הציוד מותקן.
@Orelp
·
מסביר לנציגה יפה שאתה כותב מכתב תלונה למשרד התקשורת שהם מתכחשים לחוק (כי הם חברת בת של בזק, ובזק מחויבת בחוק),
ומבקש יפה את פרטי הנציגה (שם, צוות, מוקד, מספר עובד אם היא מוכנה לתת) כי אתה *מצטט אותה*.
אם היא לא מתקפלת ואומרת לך "להמתין" וחוזרת עם המבצע - אתה מבקש ממנה להעביר אותך לשימור לקוחות על מנת להתנתק מיידית (ולא - אתה לא מוכן להמתין שיחזרו אליך - שתעביר אותך מיידית לשימור לקוחות).
אם שימור לקוחות לא מוכנים לעזור - תתנתק ותתחבר מחדש.
מקסימום תהיה שבוע בלי טלויזיה
·
מסביר לנציגה יפה שאתה כותב מכתב תלונה למשרד התקשורת שהם מתכחשים לחוק (כי הם חברת בת של בזק, ובזק מחויבת בחוק),
ומבקש יפה את פרטי הנציגה (שם, צוות, מוקד, מספר עובד אם היא מוכנה לתת) כי אתה *מצטט אותה*.
אם היא לא מתקפלת ואומרת לך "להמתין" וחוזרת עם המבצע - אתה מבקש ממנה להעביר אותך לשימור לקוחות על מנת להתנתק מיידית (ולא - אתה לא מוכן להמתין שיחזרו אליך - שתעביר אותך מיידית לשימור לקוחות).
אם שימור לקוחות לא מוכנים לעזור - תתנתק ותתחבר מחדש.
מקסימום תהיה שבוע בלי טלויזיה